1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Connecticut Sun - New York Liberty

Connecticut Sun - New York Liberty - Ponturi Pariuri Baschet WNBA - 10.07.2024

Curry
Curry

2024-07-09 13:41:00

Baschet WNBA

10 Iulie 2024, 18:00

Connecticut Sun

Connecticut Sun

versus
New York Liberty

New York Liberty

2.95

Cele mai bune cote:

MrBit
L1213854VW001295
Pariază acum la MrBit

Analiză și informații pentru Connecticut Sun v New York Liberty

Cele mai bune echipe din Conferința de Est se întâlnesc pentru a-și disputa supremația din sezonul regulat în WNBA.

Analizăm partida din Connecticut și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Connecticut Sun: Forma echipei, știri și statistici

Connecticut Sun trebuia să își ia revanșa față de Atlanta Dream și au făcut-o cu vârf și îndesat la capătul unui meci în care oaspetele din Atlanta au contat doar în prima parte a primului sfert. Apoi, o defensivă extrem de solidă a făcut ca gazdele acelui meci să câștige cu scorul de 80-67.

Unde poate avea Sun avantaj în acest meci? 

În primul rând, cred că gazdele de astăzi au cea mai solidă apărare din WNBA, la mare luptă cu Minnesota Lynx. Efortul pe care îl depun în apărare este absolut fantastic, toate jucătoarele sunt un tot unitar și asta face din Sun o echipă pe care foarte greu o poți învinge pe teren propriu.

Un alt aspect important este faptul că au răbdare în acțiuni și nu se panichează dacă sunt conduse. 

Au un nucleu de 7-8 jucătoare de același nivel. Apoi, cele 2-3 care mai joacă câteva minute cât timp se odihnesc jucătoarele principale, sunt foarte folositoare în special din punct de vedere al defensivei.

Au în față o echipă a lui Liberty care, cu siguranță, este rănită. Foarte puțini se așteptau să piardă în deplasarea cu Indiana și se prea poate ca faptul că au crezut că meciul e câștigat de dinainte să le fi afectat performanța. Însă despre oaspeții de astăzi vom vorbi în curând.

Sun poate câștiga aici dacă își face jocul obișnuit. Singurul aspect îngrijorător pentru echipa din Connecticut e faptul că nu pare că au un înlocuitor pe măsură pentru Bonner și când această are un meci rău și echipa evoluează pe măsură.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

New York Liberty: Forma echipei, știri și statistici

După cum spuneam și în " deschiderea " analizei, se întâlnesc cele mai bune echipe din Est, ambele cu același bilanț de 17-4, un bilanț care putea fi îmbunătățit pentru Liberty dacă nu tratau cu superficialitate meciul cu Indiana Fever din urmă cu câteva zile. 69-59 era scorul în sfertul 4 pentru echipa din New York însă performanța lui Caitlin Clark ( triple-double ) a făcut ca Indiana să revină în joc și să câștige în final cu scorul de 83-78.

Sabrina Ionescu a intrat destul de târziu în joc în timp ce Jones a lipsit cu desăvârșire din ofensivă. Chiar dacă Sabrina a punctat în final cu 22 puncte, 3 recuperări și 4 pase decisive, cred eu că deciziile luate total neinspirat din sfertul 4 pot șterge performanța din final.

Sunt ferm convins că Liberty va intra aici cu o altă atitudine. De fapt, e în natura umană, indiferent de sport, indiferent de ramură, ca atunci când știi că ai in față un adversar bun, să te concentrezi suplimentar și să dai tot ce e mai bun din tine, exact cum atunci când crezi că jocul e deja câștigat să te relaxezi.

Cum pot câștiga Stewart & Co acest meci ? În primul rând, trebuie să fie conștiente de faptul că va fi greu să impună un ritm rapid în această deplasare împotriva uneia din cele mai bune apărări din ligă ( cea mai bună după părerea mea). Apoi, au nevoie de toate jucătoarele, nu au nevoie de vreo performanță individuală de excepție pentru că nu o poți învinge așa pe Sun. Una peste alta, va trebui să fie un efort colectiv extraordinar pentru ca Liberty să câștige aici.

Statistica meciurilor directe Connecticut Sun v New York Liberty

4-1 pentru Liberty în ultimele 5 întâlniri, ultima partidă a fost disputată în acest sezon, cele din New York ieșind câștigătoare după ce au câștigat pe terenul celor din Connecticut după un sfert 4 de excepție. 82-75 a fost scorul final pentru oaspetele de astăzi, scorul ultimului sfert fiind de 25-15 în favoarea acestora.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Connecticut Sun v New York Liberty

1.75 este cota pentru victoria celor de la Liberty care vor să demonstreze că înfrângerea din Indiana din urmă cu câteva zile a fost doar un accident.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Connecticut Sun vs New York Liberty Pont: Breanna Stewart 14+ recuperări și pase decisive

Într-un meci care se anticipează a fi mai închis, Breanna Stewart este baschetbalista care trebuie să țină " steagul sus " pentru New York Liberty. Au în față un adversar dificil și lupta de sub panou este esențială în acest meci. Concentrarea la fi la cote maxime și înfrângerea cu Fever a celor din NY ne poate ajuta în pronosticul ales. Cu o medie de 9 recuperări și 4 pase decisive pe meci, într-o partidă cu orgolii foarte mari, experimentata jucătoare a celor de la NYL ar trebui să își conducă echipa spre o performanță cât mai bună pentru a obține victoria aici. Cota pentru 14+ recuperări și pase decisive este de 2.95 și vine din oferta Betano Pariuri Sportive. La urma urmei, o cotă de 2.95 pentru o linie în care o jucătoare trebuie sa își depășească doar una din liniile statistice cu un indice de 1 pentru o asemenea cotă sună bine.

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19

Cele mai recente avancronici