1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Connecticut Sun W vs Los Angeles Sparks W - Ponturi pariuri WNBA. 29.08.2021. Sun au ajuns la 5 meciuri fără eșec!

Connecticut Sun W vs Los Angeles Sparks W - Ponturi pariuri WNBA. 29.08.2021. Sun au ajuns la 5 meciuri fără eșec!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2021-08-28 14:33:00

Ponturi baschet WNBA

29 August 2021, 01:00

Connecticut Sun

Connecticut Sun

versus
Los Angeles Sparks

Los Angeles Sparks

1.93

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Connecticut Sun v Los Angeles Sparks

Connecticut au reușit să se impună etapa trecută în fața lui Sparks, la o diferență de 4 puncte, contorizând al 5-lea succes consecutiv.

De cealaltă parte, Los Angeles au cedat a 2-a victorie la rând în deplasare, după cea de la Washington.

Sun continuă să fie lideri în Conferința de Est cu 19 victorii obținute în 25 de partide, în timp ce Sparks sunt ultimii în Conferința de Vest cu doar 10 succese în tot atâtea dispute.

A fost primul duel între cele două din acest sezon și a doua victorie la rând reușită de Connecticut împotriva lui Los Angeles.

Partida Connecticut Sun W - Los Angeles Sparks W se va desfășura pe 29 august, de la ora 1:00 pe Mohegan Sun Arena (Montville).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Connecticut Sun: Forma echipei, știri și statistici

Connecticut Sun au izbutit un nou success în acest sezon de WNBA fiind la al 5-lea consecutiv și la al 8-lea în precedentele 10 meciuri.

Sun au 7 victorii la rând izbutite acasă și 8 în ultimele 10 dispute desfășurate pe teren propriu în sezonul actual de WNBA.

După 25 de partide, Connecticut sunt pe locul 1 în Conferința de Est cu 19 victorii cu 6 peste Chicago Sky și cu 8 peste NY Liberty.

La ultimul duel, chiar dacă s-au impus la limită în fața lui Sparks, scor 76-72, Sun au cedat un singur sfert adversarilor, iar un altul l-au încheiat la egalitate, contorizând 60 de Field Goals, 30 de recuperări și 17 assisturi.

Brionna Jones cu 23 de puncte, Jonquel Jones cu 22 și DeWanna Bonner cu 14 puncte au fost cele mai bune marcatoare ale lui Sun, în timp ce Jones a mai contribuit cu 11 recuperări, iar Jasmine Thomas cu 6 assisturi.

Jones este a 4-a în topul celor mai bune marcatoare din acest sezon de WNBA cu o medie de 20.1 puncte/joc, fiind peste Skylar Diggins-Smith (Phoenix – 19.2), dar sub Breanna Stewart (Seattle – 20.3).

Jonquel Jones este prima în topul celor mai bune recuperatoare cu 11.1/meci, deasupra lui Breanna Stewart (Seattle) sau Sylvia Fowles (Minnesota) - 10.0/meci.

După 4 partide la rând disputate acasă, pentru Connecticut va urma o deplasare la Washington Mystics, locul 4 din Est.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super profit pe grupul de Telegram PariuriX! Vă așteptăm să câștigăm împreună
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Los Angeles Sparks: Forma echipei, știri și statistici

Los Angeles Sparks au suferit al 2-lea eșec la rând în ultimele 5 partide, după ce au pierdut etapa precedentă la Connecticut Sun, scor 76-72. Precedenta înfrângere a fost suferită pe terenul lui Washington Mystics, scor 78-68.

Aceste eșecuri au venit după o serie de 4 victorii consecutive izbutite de Sparks în precedentele 10 jocuri.

În 25 de meciuri, Los Angeles au contorizat 10 victorii, fiind pe ultimul loc în Conferința de Vest, la un singur punct de Dallas Wings și la 5 distanță de Phoenix Mercury.

Împotriva lui Sun, Sparks au reușit să bifeze un sfert, iar pe ultimul l-au încheiat la egalitate, intrând la pauză cu un avans de 3 puncte, pe care l-au pierdut în sfertul 3. Los Angeles au mai bifat 57 de Field Goals, 23 de recuperări și 20 de assisturi.

Nia Coffey a fost cea mai bună marcatoare cu 18 puncte reușite, fiind urmată de Nneka Ogwumike și Erica Wheeler cu câte 13 puncte de fiecare și Brittney Sykes cu 11 puncte.

Sykes a mai contribuit cu 7 recuperări, în timp ce Wheeler a oferit 9 assisturi, într-un meci în care au condus jocul.

Brittney Sykes este a 3-a în topul jucătoarelor cu cele mai multe baloane deposedate, cu o medie de 1.7/meci, fiind sub Sylvia Fowles (Minnesota – 1.9), dar peste Danielle Robinson (Indiana – 1.6).

Nneka Ogwumike este coșghetera lui Sparks, cu 14.5 puncte, fiind urmată de Erica Wheeler cu 13.5 și Amanda Zahui cu 10.6.

Etapa următoare, Los Angeles vor bifa al 4-lea meci la rând în deplasare, de această dată evoluând împotriva lui Indiana Fever.

Statistica meciurilor directe Connecticut Sun v Los Angeles Sparks

Connecticut și Los Angeles s-au întâlnit o singură dată în acest sezon, etapa trecută, atunci când Sun au bifat un succes la 4 puncte diferență.

În 3 din ultimele 5 meciuri, Sun au fost cei care au triumfat în fața lui Sparks, iar precedenta victorie reușită de Los Angeles pe terenul lui Connecticut datează din 2017 atunci când au reușit să câștige cu 87-79.

Duelul câștigat de Sparks în fața lui Sun în sezonul anterior s-a disputat pe teren neutru din cauza situației de la acea vreme.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Connecticut Sun W - Los Angeles Sparks W 76-72 (2021);

Los Angeles Sparks W - Connecticut Sun W 59-73 (2020);

Connecticut Sun W - Los Angeles Sparks W 76-80 (2020);

Los Angeles Sparks W - Connecticut Sun W 81-76 (2020);

Los Angeles Sparks W - Connecticut Sun W 56-78 (2019).

Cote pentru Connecticut Sun v Los Angeles Sparks

Connecticut se pregătesc de un nou meci în care se vor impune, însă sunt conștienți că nu vor avea o misiune ușoară, ținând cont de ultima evoluție.

Los Angeles este o echipă incomodă, iar acest lucru l-au dovedit în actuala stagiune, când au bifat victorii suprinzătoare.

Sparks luptă să scape de ultima poziție din Conferința de Vest, fiind la un punct distanță de Dallas, în timp ce Sun stau la umbra celor 6 victorii obținute în plus față de Chicago, însă nu vor să strice serie de 5 meciuri consecutive câștigate în acest sezon.

Las Vegas au un singur success bifat în ultimele 5 deplasări, în timp ce Connecticut au 7 victorii la rând izbutite acasă și au un singur eșec în ultimele 10 meciuri de pe teren propriu.

Pentru acest pont cu numărul 2, voi miza pe succesul gazdelor care se vor impune, însă nu la o diferență foarte mare, iar Superbet pariuri sportive ne oferă o cotă bună: Handicap Connecticut Sun (F) – 8.5 puncte – cotă 1.65.

Connecticut Sun vs Los Angeles Sparks Pont: Peste 145.5 puncte

Duelul precedent, cele două formații nu au reușit să marcheze prea multe puncte, contorizând un total de 148 de puncte. Pentru Connecticut a fost al 2-lea joc la rând în care au bifat 76 de puncte, după cel cu Las Vegas, în timp ce Los Angeles au reușit mai multe puncte față de precedentul meci cu Washington în care nu au reușit mai mult de 68 de puncte. Ținând cont de miza acestui meci, dar și de evoluțiile din precedentul duel, voi miza pe o partidă cu puncte, însă nu una spectaculoasă. Pontul partidei: Peste 145.5 puncte – inclusiv prelungiri – cotă 1.93 oferită de Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.93
Status: Pierdut

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici