Connecticut Sun vs Las Vegas Aces. Pariuri Ponturi Baschet WNBA, 18.09.2022

Alte competiții baschet

Cota: 1.90

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

16 Sep 2022 21:16 376 0
Logo Connecticut Sun Connecticut Sun
Logo Las Vegas Aces Las Vegas Aces
VS
23:00 18 Septembrie 2022
Ponturi baschet WNBA

Analiză și informații pentru Connecticut Sun v Las Vegas Aces

Connecticut Sun rămâne în Mohegan Sun Arena din Montville pentru jocul 4 al finalei WNBA. Am pregătit un pariu pentru acest eveniment pe care îl puteți vedea la finalul analizei.

Connecticut Sun: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V V

Jocul 3 a fost magic pentru Connecticut în principal în defensivă, echipa a reușit ce nu a fost în stare în jocurile 1 și 2 și chiar dacă diferența de la finalul sfertului 3 era remontabilă, gazdele au jucat pe viață și pe moarte în manșa finală câștigată 28:7 la general. 

Susținută de primul triple-double din istoria finalelor WNBA postat de Alyssa Thomas, Connecticut a rămas în viață însă pornește jocul 4 din aceeași postură, fiind un meci de totul sau nimic. Alyssa a reușit 16 puncte, 15 recuperări și 11 pase decisive, bifând această performanță încă de la începutul sfertului 4 după ce a livrat al 10-lea assist. Performanța echipei a fost cu totul alta decât în primele jocuri, ofensiv echipa fiind mult peste așteptări. 

DeWanna Bonner s-a trezit în jocul 3 și a livrat 18 puncte alături de 6 recuperări și 5 pase decisive  în timp ce Jones și-a făcut norma terminând jocul cu 20 de puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive. Hiedeman a adunat și ea 14 puncte alături de 9 assisturi iar de pe bancă Carrington a avut 12 puncte. Per total echipa a avut 35 de coșuri de două puncte din 64 de tentative plus 8/15 de la 3 puncte, surclasând rivala cu 38-24 la capitolul recuperări. 

În jocul 4 e nevoie de Bonner pe plan ofensiv, ea fiind absentă în jocurile 1 și 2, e nevoie de o bună organizare defensivă și implicit un ritm scăzut, Aces fiind letală pe tranziție. În plus trebuie evitat pe cât de mult posibil perioadele de secetă, dacă permiți unei infracțiuni precum cea a celor din Las Vegas să se distanțeze e greu să mai întorci soarta meciului. 

Las Vegas Aces: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

Cum era de așteptat A'ja Wilson a fost unul dintre cei mai buni oameni ai echipei în partida cu numărul 3, terminând jocul cu 19 puncte, 4 recuperări și 3 assisturi în timp ce Young a avut 22 de puncte. Plum a făcut un alt meci mare având 17 puncte, 6 recuperări și 6 pase decisive în timp ce Gray a avut 11 puncte și 7 assisturi. În afara acestor 4 jucătoare nici o alta nu a depășit pragul de 3 puncte marcate.

Gray a avut un meci sub așteptări însă echipa stă în continuare în prestațiile bune ale A'jei Wilson. Dacă cele 4 fantastice din echipă nu reușesc să treacă toate de pragul de 15 puncte marcate atunci echipa întâmpină probleme. Am văzut un procentaj de doar 45% din acțiune pentru echipă în jocul 3 față de 55.8% pentru rivale, jucătoarele fiind copleșite de apărarea agresivă susținută de Sun.

A fost doar un duș rece pentru echipă care speră acum ca duminică seară să încheie socotelile și să se întoarcă în Vegas cu titlul în brațe, fără a fi nevoite să dispute jocul 5. Jucătoarele au fost încurajate de legendarul Gregg Popovich, acesta a ținut un discurs în vestiar după victoria din jocul 2. Becky Hammon, antrenoarea echipei, a fost asistenta lui Popovich la San Antonio Spurs iar mentorul ei a venit să o susțină în principal pe ea.

Dacă A'ja Wilson continuă în parametri normali iar Young și Plum se ridică la nivelul așteptat atunci singura discrepanță o reprezintă Chelsea Gray. Aceasta are al 4-lea cel mai bun procentaj din acțiune din istoria play-off-urilor WNBA (minim 100 de încercări), 60.5%. Anul trecut aceasta a debutat la națională ajutând echipa să cucerească aurul olimpic.

Statistica meciurilor directe Connecticut Sun v Las Vegas Aces

Primul meci al finalei a fost câștigat la limită de Las Vegas cu 67:64 iar apoi a venit o victorie mult mai clară pentru elevele lui Hammon.

Connecticut nu a avut milă în jocul 3, cu cuțitul la os, fetele antrenate de Miller au câștigat 105:76, 28:7 fiind scorul în sfertul 4.

2-1 la general a câștigat Aces în sezonul regular.

Cote pentru Connecticut Sun v Las Vegas Aces

Din nou cotele sunt foarte echilibrate, 1.90 pentru ambele combatante la Betano pariuri sportive. Pentru un meci 4 spectaculos, cu peste 162.5 puncte găsim o cotă de 1.88 la aceeași agenție de pariuri.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Connecticut Sun bs Las Vegas Aces cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE 

Connecticut Sun vs Las Vegas Aces Pont: Connecticut Sun câștigă

Connecticut Sun a reușit un meci mare în jocul 3, din toate punctele de vedere. Fetele din Montville sunt conștiente că dacă reduc tempo-ul partidei și se apară agresiv pot duce această finală înapoi în Vegas pentru jocul 5, decisiv de altfel. Pe asta mizăm și noi, o nouă victorie a gazdelor la o cotă de 1.90 oferită de Betano. Mă aștept că până la startul jocului să mai scadă cotele pe fondul evoluției echipei din jocul 3 dar și în urma fluxului mare de pariuri care vor viza victoria gazdelor, mulți dintre oameni fiind entuziasmați de scorul final. Dacă Sun continuă să forțeze aruncări din spațiul de 3 secunde iar Bonner se numără printre cele mai bune jucătoare, nu le rămâne gazdelor decât să o blocheze pe cât de mult posibil pe Chelsea Gray, cea care a reușit doar 11 puncte în jocul 3 după ce în jocurile 1 și 2 a adunat de fiecare dată 21 de puncte. Connecticut au suportul fanilor și nu vor ceda titlul ușor chiar în fața acestora, așadar mizăm pe o nouă victorie a gazdelor și un joc 5 decisiv în Vegas implicit.

Pont pariuri: Connecticut Sun câștigă

Miza: 9/10

Cota: 1.90

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Pierdut

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

5

Castigate:

1

Pierdute:

2

Anulate:

1

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici