1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Chicago Sky vs Atlanta Dream

Chicago Sky vs Atlanta Dream. Pariuri Ponturi Baschet WNBA, 10.07.2024

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2024-07-09 18:13:00

Baschet WNBA

10 Iulie 2024, 19:00

Chicago Sky

Chicago Sky

versus
Atlanta Dream

Atlanta Dream

7.30

Cele mai bune cote:

MrBit
L1213854VW001295
Pariază acum la MrBit

Analiză și informații pentru Chicago Sky v Atlanta Dream

Wintrust Arena va fi gazda întâlnirii dintre Chicago Sky și Atlanta Dream. Avem în față două formații care se luptă pentru un loc în postsezon cu niciuna având un bilanț convingător însă cu Sky destul de mare favorită. Pariul propus pentru acest eveniment îl găsiți la finalul analizei. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Chicago Sky: Forma echipei, știri și statistici

Chicago pornește cu prima șansă aici având în vedere că are cel puțin 3 jucătoare foarte bune pe plan ofensiv oe când Reese și Cardoso pot avea grijă cu ușurință de spațiul din vopsea.

Se vorbește doar despre Angel Reese acum, cea care deține acum cea mai lungă serie de double-double din istoria WNBA, 13 mai exact, și acest lucru l-a reușit în sezonul de debut. Ea duce o luptă acerbă cu Clark pentru titlul de Rookie of the year.

Recent în Seattle, Angel a reușit al 13-lea double-double cu 17 puncte și 14 recuperări la care a adăugat 4 intercepții și  un capac. Ea este una dintre cele 4 jucătoare din ligă care deține medii de double-double alături de A'ja Wilson, Hamby și Collier. Deși a fost alegerea numărul 7 din draft ea se numără printre cele mai bune jucătoare din ligă în acest moment.

Revenind la echipă, Teresa Weatherspoon, antrenoarea principală a declarat după eșecul recent că Reese nu joacă pentru recorduri ci pentru a ajuta echipa în primul rând. Angel a adus deja suficiente argumente că poate să devină peste ani cea mai bună jucătoare din ligă. 

Elizabeth Williams a fost operată cu succes recent și va lipsi pentru restul sezonului. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Atlanta Dream: Forma echipei, știri și statistici

Atlanta nu a mai cunoscut gustul victoriei de 4 meciuri, timp în care a pierdut pe rând cu Liberty, Sky, Wings și Sun. Parcursul echipei indică un record de 7-13 până acum, bun pentru locul 9 la general iar în deplasare a izbutit 4 victorii în 10 meciuri.

Allisha Gray și Tina Charles sunt jucătoarele care încearcă să mențină speranțele echipei la postsezon. În lipsa lui Rhyne Howard care este fără îndoială cea mai bună jucătoare a echipei, cele două jucătoare menționate sunt singurele care trec de 10 puncte marcate per meci iar Tina adună și 8.8 recuperări per meci fiind cea mai bună din echipă la acest capitol.

Jordin Canada e out până după pauza cauzată de Jocurile Olimpice. Aceasta a ratat primele 14 jocuri din sezon iar acum are degetul rupt, ea debutând la sfârșitul lunii trecute pentru Atlanta.  Accidentarea ei reduce avântul echipei care a cunoscut o creștere a tempo-ului, aducând entuziasm și mai multă organizare în ofensivă. 

Crystal Dangerfield s-a despărțit nu demult de echipă iar în locul ei a aterizat Maya Caldwell. Crystal era umbra lui Canada și putea să organizeze echipa mai bine decât orice jucătoare prezentă acum dar echipa a considerat că nu mai are nevoie de serviciile sale, astfel s-a ajuns la situația în care a renunțat la dânsa.

Pe lângă Howard și Canada echipa le are pe lista de zi cu zi pe Aerial Powers respectiv pe Parker-Tyus.

Statistica meciurilor directe Chicago Sky v Atlanta Dream

Recent Chicago a câștigat în Atlanta cu 85:77.

În iunie în schimb Dream s-a impus cu 89:80 aici dar atunci au fost circumstanțe speciale, Howard fiind titulară și aptă pe vremea aia.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Chicago Sky v Atlanta Dream

Este un duel de foc pentru ambele echipe  în tentiva de a urca cât mai sus în clasament și în principal pentru a prinde playoff-ul, astfel pe lângă recomandarea principală aș încerca cota din dreptul Allishei Gray de la Atlanta pentru recuperări + assisturi,  din oferta Betano, astfel pentru 7+ la aceste capitol avem 1.62

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Chicago Sky vs Atlanta Dream Pont: Allisha Gray 11+ recuperări și assisturi

Chicago pare a avea toate avantajele aici însă fiind un meci foarte important în ceea ce privește ultimele echipe care vor avea șansa să intre în play-off putem asista la o replică dură a Atlantei. Cu mai multe răni, Dream se va baza mult pe Gray care a fost selectată pentru All-Star Game pentru a doua oară consecutiv și de asemenea pentru a doua oară în carieră, altfel mă aștept să pună în scenă niște cifre demne de un All-Star player mizând pe minim 11 recuperări + pase decisive. În lipsa lui Canada va avea șanse să conducă mai multe atacuri și dacă colegele sale vor fi suficient de curajoase să arunce des și mai ales inspirate, îi pot umfla bine de tot statisticile Allishei. Gray a avut acum două jocuri în urmă 7 recuperări și 8 assisturi cu Dallas și s-a oprit recent la un total de 5 la aceste capitole în 21 de minute contra lui Connecticut. Având în vedere importanța jocului mizez fără prea mari ezitări pe Gray. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Chicago Sky vs Atlanta Dream Pont: Angel Reese: 17+ recuperări

Angel Reese țintește al 14-lea double double consecutiv și probabil il va obține. Faptul că Caitlin Clark a făcut recent un triple double pune presiune mare pe Angel care este în luptă directă cu CC pentru titlul de Rookie of the Year. Așadar, Reese trebuie să vină cu ceva special. Nu este o pasatoare la origini, deci, triple double iese din discuție. Așadar, trebuie să puncteze undeva unde are capacitatea de a domina. Și aici putem discuta foarte mult despre cât de bine domină Angel Reese lupta de sub panou. Nu are neapărat înălțimea prin care să își domine toate adversarele. Însă poziționarea sa este absolut fantastică. Văd un monster game din partea ei sub panou în care să acumuleze minim 17 recuperări pentru o cotă de 5.20. Cota vine din oferta Betano Pariuri Sportive.

Miza: 5/10
Cota: 5.20
Status: Pierdut

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19

Cele mai recente avancronici