Share

Bulgaria U20 – Franța U20 - Basketball European Challengers U20. Franța, fără eșec în această campanie!

Alte competiții baschet

Cota: 1.83

Adaugat de: Gabriel Stan

22 Iul 2021 00:56 251 0
Logo Bulgaria U20 Bulgaria U20
Logo Franta U20 Franta U20
VS
13:00 22 Iulie 2021
Basketball European Challengers U20

Analiză și informații pentru Bulgaria U20 v Franta U20

Franța a reușit o nouă victorie în această campanie europeană, după ce s-a impus la limită, în primul derby al grupei împotriva Germaniei. A fost a 2-a victorie după cea din prima etapă cu Georgia, reușită la scor.

De cealaltă parte, Bulgaria a izbutit un succes important în fața Polonie, după ce în prima partidă au cedat în fața Turciei.

După două meciuri, Franța este lideră în Grupa B, în timp ce Bulgaria a urcat pe podium după ultimul suces, fiind la egalitate cu Germania (locul 2), Turcia (4) și Georgia (5).

Cele două formații s-au mai întâlnit într-o singură partidă la turneul final, în 2014, atunci când francezii s-au impus la limită.

Partida Bulgaria U20 – Franța U20 se va desfășura pe 22 iulie, de la ora 13:00 pe Tbilisi Sports Palace.

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Bulgaria U20: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î V

Bulgaria a reușit să obțină un prim succes la acest turneu final, după ce etapa precedentă s-a impus în fața Poloniei, scor 86-79.

Chiar dacă în meciul de debut, naționala Bulgariei a cedat în fața Turciei, scor 71-78, în meciul precedent nu au părut afectați de acest eșec.

După două etape, Bulgaria ocupă poziția a 3-a, cu 3 puncte acumulate, la egalitate cu Germania, Turcia și Georgia.

În duelul cu Polonia au început în forță partida, iar la pauză au intrat cu un deficit de doar două puncte pe care l-au recuperat până la final, după ce s-au impus în ultimele două sferturi.

Veselin Veselinov cu 13 puncte, Lachezar Toshkov cu 12 și Damyan Minkov cu 11 au fost cei mai buni marcatori ai Bulgariei, în timp ce Emil Emilov Stoilov a contribuit cu 15 recuperări, iar Konstantin Hristov Paisiev a oferit 4 assisturi.

La polonezi, Mateusz Kaszowski cu 18 puncte și Nikodem Czoska cu 17 puncte au fost cei mai buni marcatori ai echipei, în timp ce Kaszowski și Blazej Kulikowski au oferit câte 5 assisturi de fiecare, iar Czoska și Szymon Sobiech au contribuit cu câte 5 recuperări de fiecare.

Sezonul trecut, Bulgaria au încheiat pe locul secund în Divizia B, sub Cehia, dar peste Finlanda, iar în playoff au trecut de Olanda, scor 92-84, apoi de Georgia, 86-75, dar au fost învinși de Rusia în sferturi de finală, scor 105-66.

În Divizia A, Polonia au terminat pe 3, sezonul trecut, la egalitate cu Slovenia, ultima clasată a Grupei D, iar în playoff au fost eliminați încă din optimi de Croația, scor 89-75.

Bulgaria deține o singură medalie și aceea este de aur, în timp ce Polonia are 5 medalii, dintre care două de aur și 3 de bronz.

Duelul următor vor evolua contra Georgiei, echipă ce a reușit o surpriză în această Grupă B.

Franta U20: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V V

Franța vine după ce au obținut un nou succes în această stagiune, la limită, scor 65-62 în fața unei alte favorite a Grupei B, Germania.

Prima victorie a fost reușită împotriva Georgia, în prima etapă, scor 84-63, iar după aceste succese au devenit liderii grupei.

Franța este prima în Grupa B cu 4 puncte, cu unul peste Germania, Bulgaria, Turcia și Georgia și cu două peste ultima clasată, Polonia.

În fața Germaniei, Franța a început curajos, însă la pauză au intrat cu un avantaj de doar 2 puncte, pe care l-au majorat în final, când au reușit să se impună în sfertul 4. Nemții au reușit un succes la două puncte diferență în sfertul 3, însă a fost prea puțin pentru a întoarce soarta partidei.

Cei mai buni marcatori ai Franței au fost Timothé Crusol cu 11 puncte, Hugo Mienandi cu 10 puncte, Shawn Tanner și Badr Moujib cu câte 9 de fiecare.

Mienandi a mai contribuit cu 7 recuperări, iar Hugo Benitez a reușit 4 assisturi în al 2-lea succes al naționalei Franței la acest turneu final.

De cealaltă parte, Tristan Da Silva și Elias Baggette cu câte 16 puncte au fost cei mai buni marcatori, în timp ce Maximilian Begue a bifat 7 recuperări, iar Malte Delow a oferit 3 assisturi.

Sezonul trecut, Franța au încheiat primii în Grupa A cu maxim de puncte, iar în playoff i-au eliminat rând pe rând pe Ucraina (68-40), Croația (71-63), dar au cedat în semifinale în fața Israelului, scor 70-81 și în finala mică, chiar în fața Germaniei, scor 65-73.

Nemții au terminat pe 3 Grupa C, sub Croația și Spania, dar peste Letonia, iar în playoff au trecut de Grecia (82-54) și Marea Britanie (81-56), dar au fost eliminați în seminale de Spania (82-60) și au ajuns în finala mică pe care au câștigat-o în fața Franței (73-65).

Franța deține 7 medalii, printre care 1 de aur, 2 de argint și 4 de bronz, în timp ce naționala Germaniei are doar două medalii de bronz.

Statistica meciurilor directe Bulgaria U20 v Franta U20

Cele două formații s-au întâlnit o singură dată în istorie, în 2014, atunci când Franța s-a impus la limită în fața Bulgariei.

La acest turneu final, naționala Bulgariei are cei mai mulți jucători din campionatul intern, însă au și doi stranieri: Emil Emilov Stoilov, de la Movistar Estudiantes (Spania) și Veselin Veselinov Gospodinov, de la ASD CAB Stamura Basket Ancona (Italia).

De cealaltă parte, națioanal Franței au un singur stranier, pe Melvyn Ebonkoli, de la Missouri State University (SUA).

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Bulgaria U20 – Franța U20 76-77 (2014).

Cote pentru Bulgaria U20 v Franta U20

Bulgarii au dovedit că pot fi o forță în această campanie, după ce au reușit surprinzător să învingă naționala Poloniei și să cedeze la limită în fața Turciei, în prima partidă.

Pe hârtie, Franța este favorită, însă la acest campionat european s-au mai văzut surprize, iar la cum arată evoluțiile anterioare, se anunță un nou meci încins.

Naționala Bulgariei nu are nimic de pierdut, în timp ce pentru Franța orice punct contează în lupta pentru o poziție fruntașă la finalul grupelor.

La acest pont cu numărul 2, voi miza pe atacul gazdelor, care vor face tot posibilul să o încurce și pe Franța la acest meci, iar Betano pariuri sportive ne oferă o cotă bună: Bulgaria – peste 61.5 puncte – inclusiv prelungiri – cotă 1.87.

Bulgaria U20 vs Franta U20 Pont: Peste 145.5 puncte

Bulgaria este o echipă ce evoluează deschis, iar acest lucru s-a văzut în primele două partide când au încasat peste 77 de puncte, dar au și marcat în prima 71, iar în a 2-a - 86. De cealaltă parte, Franța are o apărare foarte bună, reușind să nu primească mai mult de 63 de puncte în fiecare meci din primele două etape. Atacul a fost la înălțime în prima partidă, cu Georgia când au bifat 84 de puncte, iar în fața Germaniei au izbutit doar 65. Ținând cont de miza acestui meci, voi merge pe un joc echilibrat în care se vor marca destule puncte pentru a crea spectacol. Pontul partidei: Peste 145.5 puncte – inclusiv prelungiri – cotă 1.83 oferită de Betano.

Pont pariuri: Peste 145.5 puncte

Miza: 7/10

Cota: 1.83

Adaugat de: Gabriel Stan

Status: Castigat

Gabriel Stan

Ponturi:

36

Castigate:

19

Pierdute:

16

Anulate:

0

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici