1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Khimki Moscow vs Alba Berlin, Ponturi Pariuri Euroleague Basketball, 05.03.2021

Khimki Moscow vs Alba Berlin, Ponturi Pariuri Euroleague Basketball, 05.03.2021

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2021-03-05 04:41:00

Baschet - Euroleague

05 Martie 2021, 19:00

BC Khimki

BC Khimki

versus
Alba Berlin

Alba Berlin

1.50

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru BC Khimki v Alba Berlin

Cea mai importantă competiție de baschet inter-cluburi la nivel european, Euroliga, a ajuns la etapa a 28-a și, deși mai avem doar 6 etape de disputat din sezonul regulat, lupta la play-off rămâne în continuare una extrem de aprigă. 

Primul duel al zilei se va disputa în arena Mytishchi, acolo unde Khimki Moscova, ultima clasată, va primi vizita nemților de la Alba Berlin, o partidă al cărui pronostic îl veți afla la finalul acestei analize.

BC Khimki: Forma echipei, știri și statistici

BC Khimki este de departe cea mai slabă echipă a acestui sezon de Euroligă, rușii fiind ocupanții ultimei poziții în clasament cu un bilanț incredibil de 3 victorii și 23 de înfrângeri, stabilind astfel și un record negativ al competiției, fiind echipa cu cel mai mic număr de succese obținute după 26 de etape de la introducerea acestui format. Situația în interiorul clubului este de-a dreptul dezastruoasă, conform presei din Rusia, Khimki ar avea datorii de aproximativ 3 milioane de euro, jucătorii sunt neplătiți, iar tensiunile din interiorul vestiarului au început să devină din ce în ce mai vizibile. 

Recent, Jonas Jerebko, Greg Monroe (ambii foști baschetbaliști în NBA) și Dairis Bertans și-au reziliat contractele, în timp ce Devin Booker și Stefan Jovic, alte două piese importante din angrenaj refuză să joace. Se zvonește că, cel mai probabil, Jordan Mickey și Errick McCollum vor pleca și ei, iar viitorul echipei este unul incert.

Nici pe plan intern lucrurile nu stau deloc bine, actualmente ocupând poziția a opta cu 7 victorii și 8 înfrângeri, într-o competiție pe care au încheiat-o pe primul loc sezonul trecut și pe care obișnuiau să o domine alături de CSKA sau Zenit. 

Alba Berlin: Forma echipei, știri și statistici

Alba Berlin este ocupanta poziției a 16-a în clasament, iar șansele lor la play-off nu mai sunt nici măcar teoretice în acest moment. Deși o obișnuită a acestei competiții, Alba Berlin nu a putut ține niciodată pasul cu adevărat împotriva marilor forțe de pe bătrânul continent, astfel că o nouă abență a lor din post-season nu mai reprezintă o surpriză.

Nemții par a fi focusați în totalitate pe campionatul intern în acest moment, acolo unde stiuația se prezintă mult mai bine, ocupând poziția secundă cu 16 victorii și doar 2 înfrângeri. Revenind la Euroligă, berlinezii înregistrează un bilanț de 9 victorii și 18 înfrângeri, iar principalul motiv al acestor evoluții modeste pare să fie reprezentat de ineficiența pe plan defensiv, acolo unde ocupă penultima poziție în ierarhie, cu o medie de 81.92 puncte pe meci, fiind depășiți doar de adversarii de astăzi. Pe plan ofensiv, jucătorii pregătiți de experimentatul Aito Garcia Reneses înregistrează o medie de 76.19 puncte marcate pe meci.

Pivotul uruguayan Jayson Granger și fundașul german Louis Olinde vor absenta

Echipe probabile: M.Eriksson - S.Fontecchio - B.Lammers - M.Lo - L.Sikma

Statistica meciurilor directe BC Khimki v Alba Berlin

Cele două formații s-au întâlnit în acest sezon în prima parte a competiției, în urmă cu ceva mai bine de trei luni, într-o partidă tranșată de berlinezi pe propriul teren, scor 100-80.

Cote pentru BC Khimki v Alba Berlin

Având în vedere perioada foarte dificilă pe care o traversează clubul moscovit, propun ca o alternativă din oferta de pariuri betano, victoria oaspeților la cel puțin 4 puncte diferență, pentru o cotă de 2.05

BC Khimki vs Alba Berlin Pont: Peste 163.5 puncte (inclusiv prelungiri)

Inițial pariul care mi-a atras atenția pentru această partidă era cel pe victoria berlinezilor, însă bookmakerii au reacționat rapid la informațiile apărute în presă referitor la situația financiară dezastruoasă din cadrul clubului moscovit, astfel că nu cred că mai există valoare în cota oaspeților. În schimb, voi miza pe o partidă disputată într-un ritm alert cu foarte multe atacuri pe tranziție. Alexey Shved este și în acest an vedeta echipei și principala gură de foc a echipei, iar stilul său de joc foarte ofensiv este arhicunoscut. Shved va fi încă o dată dirijorul ofensivei, astfel că mă aștept să avem parte de multe încercări din spatele semicercului pentru baschetbaliștii ruși. Khimki și Alba Berlin sunt echipele cu cele mai slabe defensive din Euroligă, iar acest stil haotic și care câteodată pare desprins din "curtea școlii" nu pare a se fi schimbat nici după ce Andrey Maltsev a preluat cârma echipei gazdă. Mă aștept la o nouă dispută deschisă din partea ambelor tabere, așa cum am văzut în ultimul meci direct, încheiat cu 180 de puncte

Miza: 10/10
Cota: 1.50
Status: Castigat

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici