1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Bayern München vs Alba Berlin

Bayern München vs Alba Berlin. Pariuri Ponturi Baschet BBL Germania, 08.06.2024

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2024-06-08 08:01:00

Baschet Germania - BBL

08 Iunie 2024, 21:30

Bayern Munchen Basketball

Bayern Munchen Basketball

versus
Alba Berlin

Alba Berlin

9.25

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Bayern Munchen Basketball v Alba Berlin

Finala din BBL începe în această seară în Munchen acolo unde echipa bavareză dă piept cu marea rivală, Alba Berlin. Venim cu un pariu special de la acest eveniment însă mai multe detalii aflați la finalul analizei. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Bayern Munchen Basketball: Forma echipei, știri și statistici

Bayernul marșăluiește spre un nou titlu de campioană având la activ o serie de 6 victorii la rând în postsezon. Ei au început playoff-ul cu un eșec surprizător acasă cu Ludwigsburg însă au luat 3 meciuri după iar în semifinale au măturat seria cu Wurzburg, fără emoții. 

A venit momentul confirmării pentru cei din Munchen, ei au fost fără îndoială cea mai bună echipă pe plan intern și trebuie să confirme acest aspect în finală. 

Echipa a avut probleme de lot pe parcursul sezonului regulat iar ratarea topului 10 în Euroligă a fost pusă pe seama această însă fără îndoială venirea lui Pablo Laso la echipă a fost un tun mare. Poate și lipsa calității unor jucători a făcut ca echipă să nu joace în postsezon în Euroligă însă vorbind doar strict pe plan intern, Bayern e cea mai puternică echipă. 

Cu un Ibaka foartr eficient la ambele capete ale parchetului, cu Lucic în revenire de formă după ce a absentat foarte mult și cu Carsen Edwards principal vârf de lance în ofensivă, gazdele pornesc cu prima șansă clar.

Avantajul odihnei este de partea gazdelor și dacă aceștia nu intră într-un joc pe contre cu un ritm alert, au șanse bune la victorie. Echipa joacă cu cel mai scăzut tempo din Bundesliga. 

Sylvain Francisco și Nick Weiler-Babb au ratat ultimele meciuri.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alba Berlin: Forma echipei, știri și statistici

Dacă Bayern a confirmat faptul că este cea mai bună echipă din ligă, Alba Berlin a confirmat în seria cu Chemnitz că este a doua cea mai bună echipă. Oaspeții au întors seria cu Chemnitz de la 1-2 câștigând un joc 4 crucial iar experiența și-a spus cuvântul și pe finalul jocului 5.

Până la seria cu Chemnitz echipa a trecut la pas de Bonn în sferturile de finală.

La fel ca și rivalii lor, Alba s-a confruntat cu multiple probleme de lot pe tot parcursul sezonului care le-au afectat în mod deosebit parcursul în cea mai puternică competiție de pe continent, Euroliga.

Sterling Brown și Matt Thomas vor fi principala amenințare pentru Bayern, ei fiind fără îndoială cei mai buni jucători ofensivi din echipă. Johannes Thieman ar putea fi Factorul X din această serie, neamțul având câteva prestații înduioșătoare și vine mereu cu ceva contribuții. 

Alba Berlin e la polul opus, impune cel mai rapid ritm din ligă și cu siguranță va căuta să execute acest plan în multe momente. 

Gabriele Procida, Matteo Spagnolo și Ziga Samar sunt anunțați ca fiind absenți iar Martin Hermannsson este incert. 

Statistica meciurilor directe Bayern Munchen Basketball v Alba Berlin

Datorită programului încărcat cele două rivale au jucat în urmă cu o lună ambele meciuri din competiția internă în decurs de o săptămână, mai întâi Bayern a câștigat cu 77:53 acasă apoi a pierdut în Berlin cu 53:59.

În Euroligă bavarezii s-au impus clar, atât acasă cât și în deplasare. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Bayern Munchen Basketball v Alba Berlin

Bayern e favorită mare aici și după meciurile spectaculoase avute de Alba în semifinale avem pregătit un prag mare la Betano care a scăzut continuu ajungând până la 162.5 puncte, dar tot aș crede că e mare așa că under-ul merge încercat pentru o cotă de 1.90

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Bayern Munchen Basketball vs Alba Berlin Pont: Isaac Bonga 9+ recuperări

Bayern München și Alba Berlin se regăsesc pe bună dreptate în finala Bundesligii. Cheia jocului va fi bătălia imensă dată la recuperări iar cine câștigă bătălia aceasta are șanse mari la victorie. Avem în față cele mai bune echipe la capitolul recuperări iar un minim de 9 recuperări pentru Bonga va fi pariul propus de mine aici. Evident ajustarea pragului la un total mai scăzut crește șansele de reușită dar îl văd pe Bonga jucând mai multe minute, el probabil având misiunea de a-l bloca pe unul dintre Sterling Brown sau Matt Thomas. El este probabil cel mai atletic jucător din echipă, joacă pe poziția 3 și deține un joc defensiv excelent iar în seria cu Ludwigsburg a bifat acest prag în două din cele 4 jocuri, ajungând chiar la 11 recuperări. Totodată în Euroligă cu Alba în meciul de aici a ajuns la 10 recuperări iar cu un număr ridicat de minute poate ajunge din nou la acest barem în opinia mea. Cota selectată vine din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 9.25
Status: Pierdut

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici