1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Bonn vs Ludwigsburg

Bonn vs Ludwigsburg. Pariuri Ponturi Baschet BBL Germania, 31.05.2023

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2023-05-30 20:38:00

Baschet Germania - BBL

31 Mai 2023, 21:30

Bonn Telekom Baskets

Bonn Telekom Baskets

versus
Ludwigsburg

Ludwigsburg

1.80

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Bonn Telekom Baskets v Ludwigsburg

Seara de miercuri dlne aduce duelul din Germania dintre Bonn și Ludwigsburg, acesta fiind jocul 2 din cadrul semifinalelor. Venim cu un pariu special de la acest meci însă mai multe detalii aflați în rândurile ce urmează. 

Pronosticul pe care vi-l propun se bazează pe o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Bonn Telekom Baskets: Forma echipei, știri și statistici

Bonn are un sezon perfect până în acest moment, poate chiar peste așteptări. Echipa gazdă a terminat pe primul loc în campionat cu 32-2 bilanț iar acasă a câștigat toate cele 17 dispute. 

În Europa echipa din vestul Germania a făcut istorie triumfând în Champions League. Mai întâi a câștigat Grupa B având 5-1 cu AEK, Pinar și Reggiana iar mai apoi din grupele principale a ieșit cu bilanț 6-0, învingând în dublă manșă echipe precum Manresa, Rytas sau Bahcesehir. Mai încolo a avut emoții în sferturile de finală după eșecul cu Strasbourg de acasă dar a mers în Franța și a câștigat și ulterior a câștigat și meciul 3 de acasă. De acolo a aterizat la Malaga pentru Final 4, în semifinale a trecut de echipa gazdă, Unicaja, 69:67 iar în marea finală s-a impus cu 77:70 în fața celor de la Hapoel Ierusalim.

T.J. Shorts e vedeta echipa cu o medie de peste 18 puncte avute în campionat însă lotul este foarte competitiv, mai e Morgan cu medie de 14.6 puncte și Ward cu 10.8 puncte apoi sunt 5 jucători cu medii cuprinse între 8.6 și 9.8 puncte. 

Cifrele echipei au fost senzaționale în cele 34 de etape, o medie de 89.5 puncte marcate și doar 72.9, astfel ei au câștigat în medie la 16.6 puncte diferență. 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Ludwigsburg: Forma echipei, știri și statistici

Ludwigsburg nu a avut emoții în cursa pentru postsezon, a terminat cu 19-15 bilanț însă doar în jocurile de acasă a fost de temut acolo unde a scos bilanț 13-4. În precedentul tur, în sferturile de finală, a trecut de Oldenburg, cu 3-0 la general, după două victorii în deplasare la începutul seriei.

Și ei au fost prezenți în EUROPA, tot în Liga Campionilor însă parcursul lor a fost mult mai scurt. Au ieșit din grupe acolo unde au terminat pe locul 2 dupa Hapoel Ierusalim, echipa care am amintit că a ajuns în finală și peste Darussafaka respectiv Bakken Bears. Au fost nevoiți să joace tur eliminatoriu pentru accesul în grupele principale însă au pierdut 1-2 la general cu Limoges din Franța. 

Americanii conduc această echipă în frunte cu Hubb care a marcat 16 puncte în medie, apoi Dunn cu 13.8 puncte, Whitehead tot cu 13.8 și Cherry cu 9.7 iar Bartolo s-a infiltrat între ei cu o medie de 10.5 puncte înscrise per meci.

Ofensiva a fost la înălțime în competiția interna marcând 87 de puncte per meci însă defensiva deseori nu a făcut față terminând sezonul cu 85.7 puncte permise per meci.

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Bonn Telekom Baskets v Ludwigsburg

Bonn a câștigat jocul întâi cu 80:71. 

În sezonul regular a dispus de adversari cu 91:75 în meciul de aici însă au cedat 80:84 în deplasare. 

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Bonn Telekom Baskets v Ludwigsburg

Bonn este echipa mai valoroasă însă Ludwigsburg a dat o replică bună și e de așteptat să țină aproapez astfel H2 +11.5 puncte la cotă 1.83 la Betano merită atenție. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Bonn Telekom Baskets vs Ludwigsburg Pont: Prentiss Hub peste 16.5 puncte + pase decisive

Bonn a fost invincibilă în acest sezon în jocurile de acasă având 17 dispute câștigate din tot atâtea în campionat. În sferturi a dispus de Chemnitz cu 94:63 respectiv 95:78, dovedind încă o dată acest lucru. Ludwigsburg a dat o replică mai mult decât decentă și ma aștept ca Hubb, vedeta oaspeților, să contribuie cu destule puncte și assisturi aici, astfel mizez pe un over 16.5 puncte plus pase decisive în contul său. El a avut o medie de 16 puncte marcate în campionat plus 5.7 assisturi, fiind cel mai bun pasator din formație. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici