1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Barcelona - Real Madrid

Barcelona - Real Madrid - Ponturi Pariuri Baschet ACB Spania - Play-off - Semifinală Meciul 3 - 02.06.2024

Curry
Curry

2024-06-01 22:55:00

Baschet Spania - ACB - Play-off

02 Iunie 2024, 19:30

Barcelona Lassa

Barcelona Lassa

versus
Real Madrid Baloncesto

Real Madrid Baloncesto

4.10

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Barcelona Lassa v Real Madrid Baloncesto

" Remontada " este cuvântul de bază în Barcelona, acolo unde gazdele încearcă să rămână în cursa pentru finală. Scorul la general e de 2-0 pentru madrileni.

Analizăm partida din Palau BlauGrana și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Barcelona Lassa: Forma echipei, știri și statistici

Barcelona are nevoie disperată de această victorie. Indiferent că vor pierde mai apoi meciul 4, relevant este să nu te faci de râs, rivala de o viață să nu îți facă sweep ( victorie la 0 în play-off). Însă, pentru asta, au nevoie ca multe lucruri să funcționeze la capacitate maximă. Analizăm în rândurile de mai jos de ce are nevoie Barcelona pentru a se impune aici.

În primul rând : agresivitate. Este obligatoriu să îl atace pe Tavares încă de la început. În eventualitatea în care pivotul Madridului își va intra în ritm va fi foarte greu de oprit și sunt convins că Realul ar câștiga partida doar din acest aspect. Apoi, mingea trebuie să circule cât mai mult. Sunt convins că Rubio va avea minute suplimentare în acest meci pentru că este nevoie de IQ-ul său baschetbalistic extrem de dezvoltat și experiența sa acumulată în baschetul de peste ocean.

Spre deosebire de Real Madrid care va fi lipsită de Gabriel Deck, Barcelona va juca în formula completă. O formulă completă care trebuie să demonstreze că pe teren propriu lucrurile se pot echilibra. Și aici intervine un aspect destul de interesant. De două ori mai mică decât sala din Madrid, Palau Blau Grana este una din sălile cu cea mai bune acustici din întreaga Europa. Totuși, înfrângerile din meciurile 1 și 2 i-au cam dezumflat pe fanii din Barcelona care nu au făcut sold out încă pentru acest meci la ora la care scriu acest articol.

Roger Grimau, antrenorul gazdelor, se așteaptă la mai mult de la Jabari Parker. Nu a declarat nicăieri acest aspect însă l-am văzut de mai multe ori în primele două meciuri dezamăgit de unele acțiuni ale americanului în momente care puteau fi importante pentru revenirea acestora în meci.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Real Madrid Baloncesto: Forma echipei, știri și statistici

Real Madrid nu are cum să reducă din viteză și sunt convins că vor dori cu toată ardoarea să termine seria aici. Pentru că dacă Barcelona va reuși să câștige meciul 3, lucrurile se pot complica. Va interveni o mică presiune pe Real și la un eventual meci 5 chiar se poate orice, fie că vorbim de un Real pe teren propriu. Mult până departe, totuși.

Chiar dacă Musa a fost destul de șters în meciul 1, cu doar 10 puncte marcate, restul trupei și-a făcut treaba cu vârf și îndesat. Am urmărit ambele partide și mi s-a părut o diferență destul de evidentă în favoarea Madridului. Și nu mă așteptam să fie neapărat așa. Prin asta nu spun că mă așteptam la un 2-0 Barcelona. Nici măcar nu spun că mă așteptam neapărat la o victorie. Însă diferența a făcut-o atitudinea impecabilă a celor din Madrid.

Au, probabil, cei mai buni pivoți din Europa la ora actuala ca valoare și prin faptul că oricine e pe parchet nu se simte diferența. Aici mă refer la Tavares și Poirier. În plus, sunt ajutați și de Yabuselle și de Deck ( ultimul fiind în continuare absent la trupa madrilenă).

Sunt convins că dacă își vor face jocul, vor câștiga. Însă sunt multe variabile. Va fi Musa în joc? Va acumula Tavares multe faulturi rapid cum se întâmplă în multe meciuri de pe terenul celor de la Barcelona? Avantajul imens pe care Realul îl are față de Barcelona sunt oamenii care vin de pe bancă care, pentru mine, sunt net superiori gazdelor de astăzi. Însă, categoric, trebuie să fie atenți. Barcelona, acasă, cu publicul de partea ei, poate fi extrem de periculoasă.

Statistica meciurilor directe Barcelona Lassa v Real Madrid Baloncesto

Sunt două echipe care sunt extrem de puternice pe teren propriu. Deși Realul traversează un sezon bun ( excepție finala Euroligii ), nu au cunoscut succesul pe terenul Barcelonei în ultimele 9 (!!) întâlniri din Palau BlauGrana. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Barcelona Lassa v Real Madrid Baloncesto

Realul a fost net superioară Barcelonei în acest sezon. Cota pentru o victorie a Madridului este cotată la 1.90 și vine din oferta Betano Pariuri Sportive.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Barcelona Lassa vs Real Madrid Baloncesto Pont: Mario Hezonja 3+ pase decisive

Mario Hezonja este numele pe care ne concentrăm în această partidă. Croatul este un shooter excelent și un pasator grozav la nevoie. Bineînțeles, între o aruncare semi-deschisă și un extra pass, de cele mai multe ori, Mario decide să arunce. Și o face pe bună dreptate pentru că șutul său de la distanță și semidistanță este unul excelent. Însa, într-o deplasare grea precum este cea de la Barcelona, în care în multe din situații sunt convins că va fi dublat, Hezonja va fi nevoit să caute extra pass-ul. Cu o medie de 1.4 pase decisive pe meci, cota de peste 4 pentru minim 3 assist-uri pare destul de interesantă. Practic, bookmakerii se așteaptă din partea lui la 1-2 pase decisive. De aici și până la o cotă de peste 4 pentru a avea minim 3 e cale lungă. Cota vine din oferta Betano Pariuri Sportive.

Miza: 7/10
Cota: 4.10
Status: Pierdut

Barcelona Lassa vs Real Madrid Baloncesto Pont: Ricky Rubio 8+ pase decisive

Barcelona este aproape de eliminare și presiunea plutește în aer pe când Realul are 3 șanse pentru a ajunge în marea finală. Voi miza pe Ricky Rubio aici, coordonatorul catalan fiind cel care acaparează atenția aici datorită CV-ului impresionant. Retras din NBA datorită faptului că nu se simțea pregătit mental, el nu a stat departr de parchet mult timp și a semnat cu Barca, echipă pe care vrea s-o conducă spre un nou titlu însă care e departe de obiectiv după primele două înfrângeri din semifinale. În jocul 1 Rubio a livrat 10 assisturi în 26 de minute de joc pe când în jocul 2 a jucat doar 16 minute și a bifat un assist, 11 pase decisive reușind colegul său în schimb, Satoransky. Dată fiind presiunea la care e supusă echipa catalană voi miza pe mâna fostei vedete de la Cleveland Cavaliers în te tentativa de a câștiga aici și a prelungi seria. Betano vine cu o cotă generoasă pentru minim 8 assisturi în contul lui Ricky.

Miza: 10/10
Cota: 5.20
Status: Pierdut

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici