1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Barcelona vs Steaua Roșie

Barcelona – Steaua Roșie, Ponturi Pariuri Baschet Euroliga, 18.03.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-03-17 15:58:00

Baschet - Euroliga

18 Martie 2022, 22:00

Barcelona Basquet

Barcelona Basquet

versus
Steaua Roşie Belgrad

Steaua Roşie Belgrad

2.08

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Barcelona Basquet v Steaua Roşie Belgrad

Barcelona și Steaua Roșie Belgrad sunt adversare vineri, de la ora 22:00, într-un meci din etapa a 30-a a Euroligii de baschet masculin, pentru care încercăm să identificăm și cele mai bune pariuri.

Barcelona Basquet: Forma echipei, știri și statistici

Barcelona (21-6) încearcă să termine pe locul 1 în sezonul regular pentru al doilea an la rând. În 2021 și-a asigurat prima poziție după meciul din etapa a 31-a. Acum, pare că trebuie să aștepte puțin mai mult, având în vedere că Real Madrid are o linie de clasament (21-7), conform site-ului oficial al Euroligii. Deocamdată, ierarhia este întocmită cu echipele din Rusiam CSKA, Zenit și Unics Kazan, care au fost suspendate. Într-un clasament fără aceste formații, clasamentul la zi ar fi cu Barca (18-5) și Real Madrid (17-6).

Această luptă între cele două mari puteri din Spania pentru locul 1 pe grilă în play-off se va prelungi, probabil, până în ultima etapă. Barca i-a mai dat o șansă Madridului după ce săptămâna trecută a pierdut neașteptat în Lituania, pe terenul echipei Zalgiris Kaunas cu scorul de 84-91. A fost și primul eșec pentru catalani după o serie de 5 victorii. De la sfârșitul anului trecut, catalanii nu mai primiseră cel puțin 90 de puncte într-o partidă din Euroligă.

Pe măsură ce Barca și-a asigurat prezența în play-off, apărarea trupei lui Sarunasa Jasikevicius nu a mai fost la fel de combativă. Astfel, după patru meciuri cu FC Bayern Munchen, Panathinaikos OPAP Atena și Real Madrid, în care media punctelor primite a fost de 65,7 puncte, catalanii au avut o medie de 87 de puncte primite în ultimele două întâlniri, cu Monaco (88-83) și Zalgiris. Așadar, gazdele își pot asigura victoria cu Steaua Roșie fără mai bătăi de cap, dacă se va apăra în mod obișnuit. Evitarea accidentărilor este un alt obiectiv pentru Jasikevicius.

Laprovittola este văzut ca un om cheie pentru catalani cu această ocazie. Conform statisticilor Euroligii, Barca are scorul de 9-2 când Laprovittola a marcat cel puțin 10 puncte.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 2 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Steaua Roşie Belgrad: Forma echipei, știri și statistici

Steaua Roșie (13-15) s-a apropiat de zona play-off după ultimele rezultate, patru victorii consecutive, care reprezintă și cea mai bună serie din ultima perioadă în Euroligă. Pe rând, campioana Serbiei a întrecut Fenerbahce (69-74, acasă), Baskonia (86-83, acasă), Real Madrid (65-62, acasă) și Maccabi Tel Aviv (84-77, acasă). Astfel, a urcat pe locul 10 conform ierarhiei cu echipele ruse „in” și pe locul 8, fără aceste grupări.

După cum arată rezultatele de mai sus, Steaua Roșie a câștigat cele mai multe dintre aceste partide pe muchie de cuțit, din moment ce diferența maximă a fost de 7 puncte. Așa cum a remarcat și site-ul oficial al Euroligii, echipa a avut mai mulți jucători care s-au evidențiat, nu mai puțin de 7 oameni având în cele 4 dispute cel puțin o evoluție cu 10+ puncte. Nikola Ivanovic, Nate Wolters și Nikola Kalinic sunt oamenii care s-au evidențiat și de la care se așteaptă în mod special să performeze și în Barcelona.

Pentru a avea cu adevărat șanse de a prinde play-off-ul, Steaua Roșie trebuie să aducă victorii pe finalul sezonului regular și din deplasare. Sârbii au 4 victorii din 13 meciuri pe teren străin. În cea mai recentă întâlnire, pe 25 februarie, ei au cedat în fieful echipei Panathinaikos, cu 79-73. Apărarea și jocul la recuperare vor fi determinate pentru oaspeți cu această ocazie.

Statistica meciurilor directe Barcelona Basquet v Steaua Roşie Belgrad

Barcelona are un record de 9-2 în meciurile din Euroliga împotriva echipei Steaua Roșie. În tur, catalanii au câștigat cu 76-69 în Serbia.

Cote pentru Barcelona Basquet v Steaua Roşie Belgrad

Catalanii au câștigat ultimele șase meciuri directe. În ultimele 5 întâlniri Barca – Steaua Roșie, diferența de la final a fost între 4 și 12 puncte. Având în vedere contextul acestei întâlniri, faptul că Steaua Roșie are mai mare nevoie de victorie, ne putem aștepta la o diferență mai strânsă de scor. Pentru H2 + 12,5 puncte am identificat o cotă de 1.85 în oferta de pariuri Betano.

Barcelona Basquet vs Steaua Roşie Belgrad Pont: Nikola Ivanovic peste 7,5 puncte

De curând, Nikola Ivanovic a terminat cu 13 puncte cu cealaltă mare echipă din Spania, Real Madrid, într-o partidă câștigată de Steaua Roșie cu 65-62. El are o medie de 8 puncte și 2,8 pase decisive în 16 minute per joc. După cum remarcă Euroliga, el va juca un rol prin care poate schimba jocul echipei sârbe, venind de pe banca tehnică. Experiența și energia lui sunt calități foarte importante. Potrivit statisticilor, Ivanovic obține în medie 8,9 faulturi la 40 de minute de joc. Această abilitate ar putea fi importantă împotriva Barcelonei și îl poate ajuta să termine cu peste 7,5 puncte.

Miza: 8/10
Cota: 2.08
Status: Castigat

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici