Barcelona – Bayern Munchen, Ponturi Pariuri Baschet Euroliga, 03.05.2022

Alte competiții baschet

Cota: 1.80

Adaugat de: Marius Huțu

03 Mai 2022 00:44 727 0
Logo Barcelona Basquet Barcelona Basquet
Logo Bayern Munchen Basketball Bayern Munchen Basketball
VS
21:00 03 Mai 2022
Baschet - Euroliga

Analiză și informații pentru Barcelona Basquet v Bayern Munchen Basketball

Barcelona și Bayern Munchen se întâlnesc marți, de la ora 21:00, într-un meci decisiv pentru calificarea în turneul Final Four al Euroligii de baschet masculin, eveniment inclus și pe lista noastră de pariuri.

Barcelona Basquet: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î V

Barcelona a fost cea mai bună echipă în sezonul pe etape în Euroligă și nu și-a imaginat că va avea o misiune atât de dificilă cu Bayern, în tentativa de a ajunge în Final Four. Catalanii caută primul titlu în competiție după o pauză de 12 ani, iar bavarezii i-au chinuit teribil.

După ce a avut 1-0 și 2-1 în serie, Barcelona se vede acum la un meci distanță de a fi eliminată, ceea ce ar însemna un mare eșec. Meciul 4 de la Munchen, pierdut cu scorul de 59-52, i-a ridicat multe semne de întrebare. Pe parcurs, inclusiv în sfertul patru, a fost condusă și la 19 puncte diferență. Cifrele au fost foarte slabe. Eficiența aruncărilor la coș a fost de 26,9%. Practic, aproape 3 din 4 aruncări au fost ratate. La 3 puncte, procentajul a fost și mai jos – 17,2% cu 5 reușite din 29 de încercări.

Dar Barca și-a atins potențialul maxim în puține momente în primele patru jocuri cu Bayern. Iar în acest sens vorbesc cel mai bine statisticile. Catalanii au avut cea mai bună echipă în sezonul regular la 3 puncte, cu o eficiență de 41,3%. Iar după media reușitelor a fost pe locul 4, cu 9,2 coșuri de 3 puncte. În play-off, echipa lui Jasikevicius a fost pe ... locul 8, adică ultima! A stabilit o medie de 7 puncte, cu o eficiență de 29,2%.

Pentru a evita surprizele nedorite, Barcelona trebuie să arate baschetul din sezonul regular, iar trăgătorii de elită de la distanță sunt Kyle Kuric și Nikola Mirotic, care evident au rămas datori până acum. Acesta din urmă are o medie de 15 puncte în play-off.

Bayern Munchen Basketball: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V V

FC Bayern Munchen și-a păstrat viu visul de a ajunge în premieră într-un Final Four, deși mulți specialiști pronosticau un 3-0 pentru catalani la „general”. Anul trecut, bavarezii au avut o altă serie de 5 jocuri în play-off, contra echipei AX Armani Exchange Milan, dar au fost eliminați după ce a avut 2-1 la „general”.

Apărarea foarte puternică i-a permis formației lui Andreas Trinchieri să împingă această bătălie într-un joc decisiv. Catalanii au avut doar o medie de 69.75 puncte în primele patru jocuri din play-off, deși ei au avut pe tot sezonul o medie de 81,4 puncte realizate. De asemenea, Bayern s-a autodepășit, având în vedere media de 74,7 puncte primite înainte de a intra în play-off.

Pentru a da marea lovitură în Palau Blaugrana, Bayern trebuie să joace la fel de bine în apărare, dar să se îmbunătățească în atac. Bavarezii au realizat cele mai puține coșuri de două puncte în playoff (14,3 pe meci). Oamenii care pot pune mai multe probleme la acest capitol sunt Augustine Rubit (42,9%), Othello Hunter (50%) și DeShaun Thomas (41,2%).

„Suntem încă cei cu șansa a doua la calificare, asta nu s-a schimbat. Întrebarea va fi dacă putem ajunge la nivel de energie din jocul 4. Vom încerca totul, deși pare imposibil”, a declarat Trinchieri, potrivit site-ului oficial al competiției.

Statistica meciurilor directe Barcelona Basquet v Bayern Munchen Basketball

rezultatele au fost următoarele:

Meci 1: Barcelona – Bayern 77-67

Meci 2: Barcelona – Bayern 75-90

Meci 3: Bayern – Barcelona 66-75

Meci 4: Bayern – Barcelona 59-52.

Cote pentru Barcelona Basquet v Bayern Munchen Basketball

Dacă vor juca la potențial maxim acest joc, catalanii ar trebui să câștige destul de clar meciul. Deși au câștigat ultimul joc, bavarezii par mai extenuați din punct de vedere fizic, pentru că nu au aceeși bancă de rezerve și posibilități de rotație, precum Barca. Pentru H1 – 10,5 puncte, gazdele au o cotă 1.90 în ofetta de pariuri Betano.

Barcelona Basquet vs Bayern Munchen Basketball Pont: Peste 47,5 aruncări de 3 puncte în meci

Este un joc de totul sau nimic pentru ambele formații, astfel că fiecare tabără va fi nevoită să își asume și riscuri. La un moment dat, aruncările de la distanță vor fi una dintre puținele șanse pentru echipa în dificultate să revină. Barcelona a rămas datoare la 3 puncte în acest play-off și ne putem aștepta la o versiune mult mai bună a echipei la acest capitol. Dacă vor să câștige trofeul în acest sezon, catalanii sunt obligați să arate de ce sunt în stare în acest joc. De partea cealaltă, bavarezii au avut între 23 și 27 de încercări de la 3 puncte în cele patru partide din play-off. Pariul special propus în oferta Betano este de încercat.

Pont pariuri: Peste 47,5 aruncări de 3 puncte în meci

Miza: 7/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Pierdut

Marius Huțu

Ponturi:

30

Castigate:

10

Pierdute:

19

Anulate:

0

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Din 2021 fac parte din echipa Eurosport România. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene.... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici