1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Monaco - Paris

Monaco - Paris - Ponturi Pariuri Baschet Pro A Franța - Finala - Meciul 2 - 06.06 2024

Curry
Curry

2024-06-06 07:57:00

Baschet Franţa - LNB - PRO A

06 Iunie 2024, 19:30

AS Monaco BC

AS Monaco BC

versus
Paris Basketball

Paris Basketball

1.90

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru AS Monaco BC v Paris Basketball

Parisul încearcă " break-ul " și să aducă soarta finalei in mâinile proprii, pe teren propriu. Însă nu le va fi deloc ușor, mai ales dacă Mike James va fi din nou la înălțime.

Este 1-0 la general pentru Monaco, analizăm partida și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

AS Monaco BC: Forma echipei, știri și statistici

Monaco a arătat impecabil în prima repriza cu Parisul, cel puțin din punct de vedere defensiv. Deloc departe de această prestație nu a fost nici ofensiva, o ofensiva condusă magistral de Mike James care a acumulat nu mai puțin de 31 de puncte din cele 86 ale lui Monaco.

Impresionantă la jocul lui Monaco a fost încrederea. O încredere care a venit, probabil, de la reușitele celui menționat mai sus. Mike James închiderea prima repriză cu un coș de 3 din jumătatea proprie pentru ca în a doua repriză să marcheze alte două coșuri de la distanță. Și când zic distanță, chiar... distanță! Au fost două aruncări fabuloase de la logo, aproape de centrul terenului, pe final de atac, ambele reușite.

Au trăit unele emoții mici pe final atunci când s-au relaxat însă victoria a venit logic după un joc extrem de solid în care l-au anihilat perfect pe Hifi. Jucătorul lui Paris Basketball a reușit să își îmbunătățească cifrele statistice doar pe final de meci, atunci când Monaco a lăsat garda jos și nu s-a mai aparat la aceeași intensitate.

Sunt favoriți și în meciul 2 însă trebuie urmărite două aspecte. În primul rând, nu cred că vom avea parte de aceeași prestație ofensivă din partea lui Mike James. Este greu spre imposibil să marchezi back to back în finală de campionat, în Franța, 30+. Apoi, nu cred că Parisul va mai intra cu același trac din primul meci. Vor intra să își faca jocul și asta poate să le creeze probleme monegascilor.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Paris Basketball: Forma echipei, știri și statistici

" Ce s-a întâmplat ? " a fost întrebarea reporterului la flash interviul pe care Nadir Hifi l-a avut după primul meci cu Monaco. Răspunsul a fost : " Mike James, asta s-a întâmplat! ". Un răspuns amuzant dar care e plin de adevăr. E drept, au fost și alte aspecte însă, după cum spuneam și mai sus, prestația lui Mike a fost extraordinară. Nu mai intrăm în acest subiect și trecem direct la ceea ce s-a întâmplat cu echipa lui Tuomas Iisalo în meciul 1.

Pe lângă factorul Mike James, Parisul trebuie să se concentreze pe greșelile sale. A fost primul meci din acest sezon în care l-am văzut fara o idee clară de joc pe TJ Shorts în prima parte, în care Hifi părea din alt film și în care pivoții celor din capitala Franței păreau că înoată pe teren.

Deci, categoric, primul aspect la care Tuomas Iisalo, antrenorul celor din Paris, trebuie să lucreze cu jucătorii săi este capitolul ijcrede. Trebuie să îi facă să înțeleagă că Monaco nu e acel " bau-bau " de care ei nu se pot atinge. De fapt, ce simte acum Parisul, ce a simțit în meciul 1 de fapt, au simțit echipele de EuroCup când au dat de Paris Basketball. Neputință, frică și teama de succes.

Tot ceea ce trebuie să facă aici Parisul este să își facă jocul. Jocul lor obișnuit, nu jocul din prima serie. Pentru că dacă acest lucru se întâmplă chiar au o șansă la victorie. Monaco a arătat slăbiciuni în mai multe meciuri în acest sezon și faptul că au avut două zile sa analizeze, să revadă și să pună la punct detaliile ar trebui să fie o sansa în plus pentru aceștia.

Statistica meciurilor directe AS Monaco BC v Paris Basketball

Chiar dacă Parisul s-a întărit destul de mult în ultimii doi ani, încă au greutăți să treacă de Monaco în meciurile directe. 4-1 este scorul pentru gazdele de astăzi în ultimele 5 meciuri dintre cele două echipe.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru AS Monaco BC v Paris Basketball

Dacă Parisul pierde și meciul 2 le va fi foarte greu să mai poată întoarcă scorul. Vor da totul aici pentru o victorie. Cota pentru un eventual succes al celor din Paris este listat la 3.40 și vine din ofer Betano Pariuri Sportive.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

AS Monaco BC vs Paris Basketball Pont: Elie Okobo 13+ puncte

Mike James a fost magistral in meciul 1. Însă, în campionat, Mike James este destul de inconstant. Alternează meciurile fabuloase cu cele mai șterse. Și este de înțeles. E de înțeles pentru că nu poți fi la aceeași capacitate meci de meci când azi joci cu Dijon și mâine cu Fenerbache. Însă, unul din cei mai constanți jucători ai lui Monaco, indiferent de joc, a fost Elie Okobo. Cu 13.2 puncte pe meci, rare sunt meciurile in care guard-ul francez nu a acumulat minim 10 puncte. Nu este genul de jucător care să vina să îți dea 27 de puncte azi și peste două zile să îți dea 6-7. Este constant, are o forță de pătrundere fantastică și îl compelteasa excelent pe Mike James. Din punctul meu de vedere, prestația americanului din primul meci a fost o excepție. Nu cred că se va apropia din nou de 30+. De aceea, unul din oamenii care trebuie să compenseze este Okobo. Constanța lui mă face să am încredere că poate face din nou un meci bun. Cota vine din oferta Betano Pariuri Sportive.

Baschet Franţa - LNB - PRO A

Elie Okobo 13+ puncte

1.90
Miza: 10/10
Cota: 1.90
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici