1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Monaco - Paris

Monaco - Paris - Ponturi Pariuri Baschet LNB Pro A Franța - Finala - Meciul 1 - 04.06.2024

Curry
Curry

2024-06-03 15:18:00

Baschet Franţa - LNB

04 Iunie 2024, 19:30

AS Monaco BC

AS Monaco BC

versus
Paris Basketball

Paris Basketball

1.65

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru AS Monaco BC v Paris Basketball

O finală care va avea loc, probabil, anul viitor ca și meci de sezon regulat în Euroligă ne așteaptă în Franța, acolo unde Monaco și Paris își disputa supremația.

Analizăm primul meci din finală și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

AS Monaco BC: Forma echipei, știri și statistici

Cu doar 5 înfrângeri în sezonul regulat ( una dintre ele fiind chiar cu Parisul, adversară astăzi, în finală) și cu un record de 23-11 în Euroligă, Monaco ar fi avut un an bun spre foarte bun dacă se calificau în Final 4-ul de Euroligă. Însă meciul 5 cu turcii de la Fener a fost un thriller de-a dreptul. Calathes a reușit să le strice sărbătoarea monegascilor după ce a înscris back to back de 3 puncte în final de prelungiri. Un jucător imens care a punctat atunci când trebuie după ce în sfertul 3 ratase toate 6 aruncările de la distanță! 

Revenind la meciul de azi, Monaco este favorită aici datorită experienței superioare și a faptului că are o bancă mai valoroasă ( consider eu ) decât o are Parisul. Chiar dacă nu au un public extrem de numeros și sala este la jumătate din capacitate în play-off față de cea din Paris, monegascii sunt mai gălăgioși și toată sala se implică activ în susținerea echipei.

Dacă nu câștigă această finală va fi un eșec pentru ei și pentru întreaga organizație. Din ultimele informații s-ar părea că se va construi o sală nouă în Monaco, undeva la 10.000 locuri pentru că actuala, care poate primi până la 000, este deja neîncăpătoare de multe ori pentru fanii tot mai mulți ai baschetului de acolo.

Va fi un duel între Mike James și TJ Shorts cu avantajul experienței de partea lui Mike dar cu entuziasmul și ( poate ) dorința mai mare a lui TJ Shorts că merită să joace la nivel de Euroligă. Nu m-ar mira dacă Monaco ar ceda un meci pe teren propriu din prea multă încredere în forțele proprii. Au făcut-o în semifinale, au cedat un meci în deplasare însă, iar acum dau de un adversar superior celor de la Bourg.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Paris Basketball: Forma echipei, știri și statistici

Sunt împărțit atunci când vine de echipa din Paris. O echipă care a promovat în 2018, care a primit un imbold serios de capital financiar și a adus jucători unul și unul însă ceva nu îmi place la ei. Poate faptul că au fost ajutați în unele momente importante în mai multe meciuri în EuroCup, poate că fanbase-ul care de multe ori asistă la meciuri ca la teatru, ceva este.

Și afirm asta în condițiile în care stilul de joc este unul extrem de plăcut. Sunt atacuri rapide, orchestrate în general de TJ Shorts, jucător cu dublă cetățenie, americano-macedoneană, cu un Hifi magistral în ultimele meciuri și cu un Ward fenomenal pe parte defensivă. Tuomas Iisalo este antrenorul lor, un antrenor care deja a câștigat trofee, Champions League cu Bonn și EuroCup cu Paris Basketball.

Au în față cea mai bună formație din Franța însă au arătat în nenumărate rânduri că sunt pregătiți să avanseze la next level. Au eliminat în semifinale o echipă de Euroligă, pe Asvel Lyon. E drept, nu a fost fără emoții însă finalul este cel mai important, 3-2 pentru oaspeții de astăzi. 

După cum spuneam și mai sus, jocul lui Paris se bazează pe un joc fizic, rapid și pe o tranziție ofensivă și mai rapidă. Asta făcea Tuomas Iisalo și la Bonn și a avut un succes mare de tot. Nu pornesc favoriți în această finală însă statutul de underdog i-a plăcut tot timpul antrenorului finlandez. Dacă își vor face jocul sunt ferm convins că au șansele lor. Dacă intră în ritmul lui Monaco, un ritm mai lent, nu vor avea foarte multe șanse.

Statistica meciurilor directe AS Monaco BC v Paris Basketball

Chiar dacă Parisul a progresat mult în ultima perioadă, tot pare că au un anumit complex în fața lui Monaco. Doar o victorie în ultimele 5 meciuri are Paris în fața lui Monaco în ultimele partide directe între cele două.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru AS Monaco BC v Paris Basketball

1.50 este cota pentru ca Monaco să conducă la pauză. În condițiile în care nu îi vor lua de sus pe cei de la Paris, gazdele de astăzi au prima șansă să conducă ostilitățile până la jumătatea meciului.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

AS Monaco BC vs Paris Basketball Pont: Oricare echipă va înscrie peste 85.5 puncte

Monaco este favorită aici însă Parisul e capabilă oricând de surprize. Nu îmi dau seama exact cât de pregătită mental este Monaco în acest meci. Afirm acest lucru pentru că poate exista greșeala să îți iei de sus adversarul, să te crezi superior și apoi să nu mai știi ce să faci. Cel mai concludent exemplu aici sunt primele două meciuri ale lui Unicaja din semifinalele din Endesa. Sunt două echipe cu potențial ofensiv enorm și mă aștept ca cel puțin una din ele să depășească 85.5+ puncte. Cota vine din oferta Superbet Pariuri Sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici