Monaco - Olympiakos, Ponturi Pariuri Baschet Euroliga, 29.04.2022

Alte competiții baschet

Cota: 1.87

Adaugat de: Marius Huțu

29 Apr 2022 01:58 478 0
Logo AS Monaco BC AS Monaco BC
Logo Olympiacos BC Olympiacos BC
VS
22:00 29 Aprilie 2022
Baschet - Euroleague

Analiză și informații pentru AS Monaco BC v Olympiacos BC

Monaco și Olympiakos sunt adversare vineri, de la ora 22:00, în meciul 4 din play-off-ul Euroligii de baschet masculin, eveniment inclus și pe lista noastră de pariuri.

AS Monaco BC: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V Î

Monaco a sperat la începutul săptămânii să dea marea lovitură și să se califice în turneul Final Four, dar a pierdut în urmă cu 2 zile, tot pe teren propriu, cu 87-83, iar acum încearcă să supraviețuiască în serie. Formația greacă a trecut din nou în avantaj, cu 2-1, într-o confruntare care se joacă după sistemul cel mai bun din 5 meciuri.

Monegascii au o medie de 9,3 coșuri de 3 puncte, la fel ca și Oly. Gazdele au multe cifre apropiate de adversari, dar poate lipsa de experiență a clubului la acest nivel l-a trădat în anumite cheie. Aici s-a făcut diferența până acum la „general”.

Atacul lui AS Monaco este unul dintre cele mai bune din competiție. A setat o medie de 83,4 puncte pe tot sezonul și 76,7 în play-off. Recuperările ofensive ar fi capitolul la care ar trebui să se îmbunătățească, având a șasea statistică din 8 echipe în această fază a competiției, cu o medie de 7,3. Echipa are nevoie însă de o reacție mai agresivă și în apărare. În meciul 3, Olympiakos a avut un procentaj de 61% la aruncările de 2 puncte.

Mike James și Dwayne Bacon sunt oamenii cu greutate ai echipei. Ambii au o medie de cel puțin 14 puncte în play-off. La meciul de miercuri, Bacon a terminat cu 23 de puncte, în timp ce James a avut cele mai multe pase decisive – 8. S-a mai remarcat și Will Thomas cu 8 recuperări.

Olympiacos BC: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

Olympiakos este gata să revină într-un Final Four după o pauză de 5 ani, ajungând la un meci distanță de acest obiectiv. În 2017, grecii au ajuns pentru ultima dată la acest nivel și au jucat finala cu Frenerbahce, pierdută cu 64-80.

În jocul de miercuri, în care The Reds au recâștigat avantajul terenului propriu, liderul Kostas Sloukas a confirmat așteptările și a realizat nu mai puțin de 21 de puncte. Aleksandar Vezenkov l-a secondat foarte bine, cu 17 puncte și 9 recuperări. Ambii au avut cifre duble în dreptul punctelor și în prima partidă câștigată, cu 71-54.

Deși nu mai simte presiunea de la începutul săptămânii, trupa lui Georgios Bartzokas vrea să închidă conturile după acest joc. Anadolu Efes o așteaptă deja în smeifinale. Pentru ca Oly să-și maximizeze șansele în meciul 4, ar trebui să-l blocheze pe Mike James. Jucătorul gazdelor a arătat că este capabil să câștige un meci, așa cum s-a întâmplat în disputa a doua din serie, câștigată de Monaco în Grecia cu 96-72. James a reușit aici 23 de puncte, cu 5 triple din 8 încercări. Thomas Walkup și Tyler Dorsey sunt oamenii care ar trebui să-l blocheze. În urmă cu 2 zile au reușit acest lucru.

Statistica meciurilor directe AS Monaco BC v Olympiacos BC

Olympiakos are 3 victorii, iar Monaco - 2 în meciurile directe din acest sezon. În 4 din cele 5 jocuri s-au înregistrat la final diferențe de cel puțin 17 puncte. Doar în întâlnirea din urmă cu 2 zile scorul a fost mai strâns.

Cote pentru AS Monaco BC v Olympiacos BC

Olympiakos are o medie de 14,4 turnovers în play-off. În meciul 3, grecii au încheiat cu 15 turnovers. Pentru over 11,5 turnovers în această întâlnire, Oly are o cotă de 1.87 în oferta de pariuri Betano.

AS Monaco BC vs Olympiacos BC Pont: Mike James peste 16,5 puncte

Monaco a ajuns în acest punct al competiției grație ofensivei, în care a excelat Mike James, cu o medie de 16,2 puncte în sezonul regulat. În play-off, americanul a setat o medie de 15,3 puncte, dar este de așteptat ca în această întâlnire să-și asume mai multe riscuri. Așa cum s-a întâmplat, de altfel, în partida a doua din Grecia, când s-a oprit la 23 de puncte. Monaco nu are ce să piardă, iar Mike James poate fi „all-in” cu această ocazie.

Pont pariuri: Mike James peste 16,5 puncte

Miza: 8/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Castigat

Marius Huțu

Ponturi:

30

Castigate:

10

Pierdute:

19

Anulate:

0

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Din 2021 fac parte din echipa Eurosport România. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene.... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici