1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Milano - Virtus Bologna

Milano - Virtus Bologna - Ponturi Pariuri Baschet Lega A - Play-off - Finala - Meci 3 - 11.06.2024

Curry
Curry

2024-06-10 18:07:00

Baschet Italia - Lega A

11 Iunie 2024, 21:30

Armani Milano

Armani Milano

versus
Virtus Bologna

Virtus Bologna

1.98

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Armani Milano v Virtus Bologna

Milano încearcă să facă 3-1 în seria cu Bologna după cele două partide pe teren propriu. Totul trebuie să înceapă aici și să învingă în meciul 3 al finalei. Finala se joacă după sistemul BO7.

Analizăm partida și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Armani Milano: Forma echipei, știri și statistici

Cine spune că se aștepta la puncte foarte multe în fiecare meci din serie trebuie să nu fi urmărit meciurile celor de la Milano în acest sezon care au fost mai inconstante decât vremea din Regatul Unit al Marii Britanii. Lăsând gluma la o parte, gazdele de astăzi au terminat cu același record ca și Bologna, 28-6, însă au pierdut prima poziție datorită coșaverajului. Totuși, pentru că au câștigat meciul 1 pe terenul celor de la Virtus, acum și-au recăpătat avantajul terenului propriu și urmează două partide în propria sală.

Putea Milano să facă mai multe în acest sezon? Da, puteau. Însă tot sezonul a fost un context special pentru aceștia. Rare au fost partidele când au avut tot lotul valid și faptul că Nikola Mirotic a absentat câteva luni bune a fost un factor extrem, extrem de important în oscilațiile acestora.

Am mai citit analize de meci din străinătate, din Italia, însă nu am văzut să se vorbească de un aspect extrem de important care i-a ținut în viață de multe ori pe milanezi. Aici mă refer la Kyle Hines. Nu mai este la prima tinerețe, are 37 de ani și joacă între 10-20 minute pe meci, în funcție de importanța lui și de câtă nevoie are echupa. Chiar dacă nu mai are un aport atât de mare ofensiv, din punct de vedere defensiv încă este o soluție extrem de viabilă pentru aceștia.

Ambele echipe trebuie să nu lase piciorul jos de pe accelerație. Și acest lucru trebuie impus de Milano, în special că joacă pe teren propriu și suporterii vor pune presiune pe adversar încă din primele minute. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Virtus Bologna: Forma echipei, știri și statistici

Nu mă miră rezultatul de 1-1 după două partide, la fel cum am văzut multe reacții pozitive ale suporterilor oaspeților de astăzi. Nu neg, aceste reacții pot fi din pricina victorii în meciul cu numărul 2 și că merg cu un moral bun în Milano însă chiar și după primul meci fanii acestora au umplut rețele sociale cu mesaje de încurajare.

Misiunea celor de la Virtus Bologna este simplă în teorie.Vor juca din nou pe teren propriu, asta este clar. Finala se joacă în sistem BO7, câștigătoare va fi desemnată după considerentul " prima la 4 victorii" . Însă, esențială este victoria în unul din meciurile 3 sau 4. Pentru că dacă nu vor reuși să învingă în unul din cele doua meciuri îmi vine greu să cred că mai pot câștiga finala. 

Unde poate face Bologna diferența?

În primul rând au nevoie de atitudine. Sunt o echipă extrem de muncitoare, SUB lotul celor de la Milano dacă sunt luați jucător cu jucător însă spiritul de echipă și atmosfera din vestiar i-a adus aici. Bineînțeles, au individualități care pot face diferența, nu mă înțelegeți greșit, însă mai puține comparate cu cele din Milano.

Au nevoie ca de aer de o evoluție solidă a lui Marco Belinelli " all around ". E nevoie de el peste tot, în ambele compartimente, atât ofensiv cât și defensiv. Shengelia, de asemenea, trebuie să aibă grijă cu faulturile. Ultimele partide disputate la Milano au fost destul de problematice din acest punct de vedere și Virtus are mare nevoie de georgian în acest meci.

Statistica meciurilor directe Armani Milano v Virtus Bologna

Sunt două echipe care își împart victoriile în ultimele sezoane. Nu există o favorită certă însă, de regulă, în întâlnirile dintre cele două, echipele își câștigă partidele de pe teren propriu.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Armani Milano v Virtus Bologna

Milano are capacitatea de a-și proteja terenul propriu. Cota pentru o victorie a milanezilor este cotată la 1.53 și vine din oferta Betano Pariuri Sportive.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Armani Milano vs Virtus Bologna Pont: Nicolo Melli 17+ puncte, assist-uri și recuperări

8.6 puncte, 4.3 recuperări, 1.7 pase decisive pe meci. Asta este statistica lui Nicola Melli, un veteran deja al baschetului european. Născut la Reggio Emilia, în vârstă de 33 de ani, pivotul italian al celor de la Milano a fost unul din cei mai constanți baschetbaliști ai gazdelor de astăzi în meciurile importante. Poate să joace pivot dar și extremă, aruncă bine și de afară și nu se ferește deloc de contacte, are o medie de 2.5 faulturi pe meci comise și 2.9 suferite. Milano are din nou nevoie pe tot terenul. Nu cred că va face rabat de la efort și contextul meciului, cu o echipă din Milano care joacă pe teren propriu, mă face să cred că poate aduna minim cifra de 17 in dreptul punctelor + recuperări + pase decisive. Cota vine din oferta Betano Pariuri Sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.98
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici