1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Ax Armani Exchange Milan vs Anadolu Efes

Ax Armani Exchange Milan – Anadolu Efes, Ponturi Pariuri Baschet Euroliga, 19.04.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-04-19 01:32:00

Baschet - Euroleague

19 Aprilie 2022, 20:00

Armani Milano

Armani Milano

versus
Anadolu Efes

Anadolu Efes

1.83

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Armani Milano v Anadolu Efes

Ax Armani Exchange Milan și Anadolu Efes deschid marți, de la ora 20:00, meciurile din play-off-ul Euroligii de baschet masculin. Jocul 1 din Italia este inclus pe lista noastră de pariuri.

Armani Milano: Forma echipei, știri și statistici

Ax Armani Exchange Milan visează la o finală în acest sezon, sperând să profite de avantajul terenului propriu în confruntarea cu Anadolu Efes. Echipa pregătită de Ettore Messina a terminat pe locul 3 la finalul sezonului regular, astfel că și-a asigurat primele două meciuri plus un eventual joc 5 pe teren propriu. Dacă trece de reprezentanta Turciei, Milan va înfrunta în semifinalele Final Four câștigătoarea dintre Olympiacos și Monaco.

Gruparea italiană a intrat pe acest culoar după ce a învins Lyon Villeurbanne în ultimul joc din sezonul regular, cu 81-80, iar Real Madrid a fost întrecută pe teren propriu de Bayern Munchen (88-97). Per total, Milan a obținut cu 10 victorii în (19-9) și a fost în Top 4 tot sezonul. A pierdut unele meciuri atunci când se aștepta mai puțin, dar a câștigat altele în care situația era ceva de genul 50-50%.

Vorbind despre aspirațiile echipei înainte de play-off,  Nicolo Melli, unul dintre cei mai experimentați oameni ai lui Ettore Messina, a susținut că nimeni din tabăra italiană nu va fi mulțumit doar cu o prezență în semifinală.

El este însă precaut în privința bătăliei cu Anadolu: „Anadolu este campioana, o echipă capabilă să învingă pe oricine cu experiența, talentul și profunzimea lor”.

Cu un palmares de 11-4 în Mediolanum Forum, Milan are cel mai slab palmares pe teren propriu dintre cele patru echipe cap de serie. Dar apărarea a fost printre cele mai bune din competiție, înregistrând o medie de 72 puncte primite. Adversarii au avut o eficiență de doar 33% la aruncările de 3 puncte.

Anadolu Efes: Forma echipei, știri și statistici

Anadolu Efes a avut un sezon regular departe de așteptări, terminând doar pe locul 6, în contextul în care a pornit la drum din postura de campioană en-titre, în linii mari cu același lot cu care a câștigat trofeul în mai 2021 și după ce echipele din Rusia au fost eliminate din competiție. Dacă CSKA, Zenit și Unics Kazan ar fi rămas în competiție, probabil că formația turcă ar fi avut mari emoții în privința calificării în play-off.

Băieții lui Ergin Ataman au avut o linie de clasament 16-12 în sezonul regular, dar nimic nu este pierdut în tentativa de a-și apăra titlul. Pentru a merge însă mai departe de această serie, vor avea nevoie de cel puțin un succes în deplasare.

Statistica spune că Efes nu a avut un parcurs grozav în deplasare în acest sezon, având doar 5 victorii în 17 partide (socotind și partidele cu echipele din Rusia) și doar două în ultimele patru luni. După cum a remarcat însă site-ul oficial al Euroligii, trei dintre cele cinci victorii au venit pe terenuri unde se câștigă mai greu, la CSKA Moscova, Maccabi Playtika Tel Aviv și Fenerbahce Beko Istanbul.

Din punct de vedere ofensiv, Anadolu a avut printre cele mai bune cifre până acum. A beneficiat de a doua cea mai bună medie de puncte – 83,1. De asemenea, formația din Istanbul a avut cea mai bună medie la aruncările de 3 puncte, 9,9 reușite / meci.

Statistica meciurilor directe Armani Milano v Anadolu Efes

În sezonul regular, Milan a câștigat ambele partide directe, cu 75-71 acasă în octombrie și cu 83-77 la Istanbul, în urmă cu mai puțin de o lună. Malcolm Delaney și Sergio Rodriguez au excelat pe rând împotriva lui Efes. Primul a înregistrat 16 puncte și 5 pase decisive la Milano, în timp ce Rodriguez a avut 12 puncte și 8 pase decisive la Istanbul.

Cote pentru Armani Milano v Anadolu Efes

În 7 din ultimele 9 jocuri directe s-au consemnat cel puțin 155 de puncte la total. Milan are o apărare bună, dar și Anadolu are un atac exploziv. Pentru over 152,5 puncte, în oferta de pariuri Betano am identificat o cotă de 1,90.

Armani Milano vs Anadolu Efes Pont: Shane Larkin peste 24,5 puncte + pase decisve + recuperări

Anadolu Efes forțează să obțină cel puțin o victorie la Milano, dar pentru ca acest lucru să devină posibil are nevoie ca vedetele Vasilije Micic și Shane Larkin să prindă o zi bună. Ambii sunt genul de jucători care îți poate câștiga un meci, care pot dezechilibra orice apărare din Euroligă, iar cifrele lor vorbesc de la sine. Larkin a avut medii de 14,6 puncte puncte și 5,3 pase decisive, fiind în Top 6 la ambele categorii. În condițiile în care Micic nu a evoluat în ultimele 9 jocuri oficiale (în toate competițiile) și încă nu este clar la cel nivel fizic se află, Larkin ar putea prelua mai multe responsabilități pe umerii lui. El deține și recordul de puncte în Euroligă într-un meci, stabilit în 2019: 49 de puncte.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici