1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Anadolu Efes Istanbul vs Virtus Bologna

Anadolu Efes Istanbul - Virtus Bologna, Ponturi Pariuri Baschet, Euroliga, 16.04.2024

Marius Huțu
Marius Huțu

2024-04-16 01:08:00

Baschet - Euroleague

16 Aprilie 2024, 21:00

Anadolu Efes

Anadolu Efes

versus
Virtus Bologna

Virtus Bologna

1.78

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Anadolu Efes v Virtus Bologna

Al doilea meci al serii din turneul play-in al Euroligii de baschet masculin se joacă între Anadolu Efes și Virtus Bologna (ora 21:00). Am selectat și pariuri pentru această confruntare. Înainte de toate să spunem că echipa care se va impune, va mai juca o partidă pentru calificarea în play-off, cu învinsa dintre Maccabi Tel Aviv și Baskonia. Cine pierde în jocul de la Istanbul, își încheie sezonul european.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Anadolu Efes: Forma echipei, știri și statistici

Anadolu Efes, campioana din 2021 și 2022, a evitat pe ultima sută de metri să-și încheie prematur sezonul european, după ce a câștigat ultimele cinci meciuri din sezonul regular. A reușit astfel să ajungă la procentaj 50% și să prindă chiar locul 9, care îi permite să găzduiască acest meci. Printre altele, formația turcă a învins în această perioadă două echipe calificate în play-off, Olympiakos (85-72, acasă) și Fenerbahce (82-80, deplasare). De asemenea, a întrecut Baskonia în deplasare cu 97-76, bascii fiind posibili adversari dacă trec de acest joc.

Cu Tomislav Mijatovic numit antrenor principal la începutul lunii februarie, Efes are o serie de 10 victorii în toate competițiile înaintea disputei cu Virtus. Pe Fenerbahce a învins-o și în campionat intern de curând, cu 90-80. Sezonul regular l-a încheiat cu un succes la 45 de puncte diferență, 100-55 cu Steaua Roșie. Chiar dacă va trece însă de turneul play-in, șansele de a reveni în Final Four în acest an sunt mai mici decât în sezoanele precedente. În play-off ar urma o bătălie cu Real Madrid.

Mijatovic a preluat frâiele echipei din etapa a 25-a, când Efes avea o linie de clasament 9-15. Așadar, pentru ultimele 10 etape din competiție, linia de clasament a fost 8-2. În acest interval a crescut substanțial și media de puncte pe tot sezonul, la 86.1. Doar Real Madrid și Maccabi Tel Aviv au statistici mai bune în dreptul punctelor marcate. Iar în Sinan Erdem Sports Hall, formația turcă nu a pierdut cu Mijatovic la comandă, bilanțul fiind 6-0 în Euroligă și 11-0 în toate competițiile.

Shane Larkin și Will Clyburn sunt din nou la un nivel foarte ridicat. Primul a terminat sezonul regular cu o medie de 16.8 puncte, sub comanda lui Mijatovic având și două evoluții cu câte 28 de puncte. Clyburn are o medie de 12.9 puncte, dar în șapte din ultimele opt evoluții a depășit-o.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Virtus Bologna: Forma echipei, știri și statistici

Virtus Bologna a fost în Top 4 o bună parte din acest sezon, dar s-a prăbușit în ultima parte a sezonului regular, când a pierdut ultimele șapte etape. Astfel, de la o linie de clasament 17-10 a încheiat cu 50% (17-17). Iar la final a ocupat ultimul loc care i-a permis să participe în turneul play-in.

De fapt, curba descendentă a formației lui Luca Banchi a început după primul meci din 2024, câștigat în deplasare cu Alba Berlin, cu 83-68. De atunci, italienii au mai câștigat doar trei jocuri și au pierdut, în schimb, 12! Cifrele din apărare au scăzut considerabil. De la o echipă care avea o medie sub 80 de puncte primite, Virtus a încheiat sezonul regular cu 82.5 puncte. Așa cum sublinia și site-ul oficial al Euroligii, nu este forma pe care o echipă și-ar dori-o la startul turneului play-in.

În prima jumătate a sezonului, Toko Shengelia a fost unul dintre cei mai buni jucători din competiție. Virtus s-a baza mult pe experiența acestuia, dar și ale colegilor Marco Belinelli, Daniel Hackett și Bryant Dunston. În a doua parte a sezonului, formația din Bologna nu a mai avut aceeași prospețime.

Virtus Bologna a obținut 5 victorii în deplasare în 17 evoluții. După succesul din Germania cu Alba, de care am amintit mai devreme, echipa lui Banchi a pierdut următoarele opt partide. Ultimele trei eșecuri au fost la 15 puncte diferență.

Statistica meciurilor directe Anadolu Efes v Virtus Bologna

De când Virtus a revenit în Euroligă, în sezonul 2022/23, Efes a câștigat trei din cele patru meciuri directe. În acest sezon, victoriile au fost împărțite. Italienii s-au impus în noiembrie 2023 cu 93-81. Turcii și-au luat revanșa acasă, în ianuarie 2024, cu 99-75.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Anadolu Efes v Virtus Bologna

Efes a terminat la cel puțin cota 90 de puncte în cinci din ultimele șase meciuri în toate competițiile. Pentru peste 88.5 puncte contra Virtus, cota este 1.78 în oferta de pariuri Betano.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Anadolu Efes vs Virtus Bologna Pont: Will Clyburn peste 20.5 puncte + pase decisive + recuperări

Will Clyburn a fost un jucător determinant în evoluțiile echipei Anadolu Efes din ultima perioadă. El are o medie de 12.9 puncte, dar în cele mai recente opt jocuri a înregistrat o medie de 16.4 puncte. În sezonul actual, Clyburn mai are medii de 4.5 puncte recuperări și 2 pase decisive. Influența lui Clyburn va fi esențială și cu această ocazie. La nevoie, el poate juca și peste 30 de minute, așa cum s-a întâmplat și în meciul recent cu Fenerbahce, vital pentru echipă de a intra în Top 10. Jucătorul a acumulat 21 de puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive în respectiva întâlnire. Iar acea evoluție poate constitui un reper și pentru disputa de marți seară, având în vedere caracterul decisiv.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15

Cele mai recente avancronici