Share

Anadolu Efes – Real Madrid, Ponturi Pariuri Baschet Euroliga, 04.05.2021

Alte competiții baschet

Cota: 1.87

Adaugat de: Marius Huțu

03 Mai 2021 21:46 617 0
Logo Anadolu Efes
Logo Real Madrid Baloncesto
Anadolu Efes
Real Madrid Baloncesto
VS
19:45 04 Mai 2021
Baschet - Euroleague

Analiză și informații pentru Anadolu Efes v Real Madrid Baloncesto

Anadolu Efes și Real Madrid se înfruntă marți, de la ora 19:45, în meciul decisiv pentru calificarea în turneul Final Four al Euroligii de baschet masculin, eveniment pentru care încercăm să identificăm și cel mai bun pariu.

Anadolu Efes: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î Î

Anadolu Efes se reîntoarce în Arena „Sinan Erdem Dome”, cu obiectivul clar de a termina treaba începută în urmă cu două săptămâni, când a obținut două victorii cât se poate de clare cu Real Madrid, cu 90-63, respectiv 91-68. Formația turcă a pierdut incredibil următoarele două jocuri în Spania, cu 80-76, respectiv 82-76, dar băieții lui Ergin Ataman trebuie să le uite repede și atingă nivelul maxim pentru a se califica în turneul Final Four.

Gazdele au fost imbatabile în 2021 în propria arenă, reușind să câștige toate cele 10 meciuri din Euroligă și alte 8 întâlniri în întrecerea internă. Iar după primul joc cu Alba Berlin (scor 84-76), Anadolu Efes s-a impus în următoarele 9 partide din Europa la o diferență de cel puțin 14 puncte. De asemenea, în 9 din cele 10 jocuri a atins cel puțin pragul de 84 de puncte. Interesant este faptul că ultima formație care a reușit să se impună pe terenul formației din Istanbul a fost chiar Real Madrid, care l-a finalul anului trecut a obținut o victorie la 8 puncte diferență, cu 73-65.

Shane Larkin și Vasilije Micic vor fi probabil în prima linie, ambii având o medie de peste 15 puncte în acest play-off. Dar o atenție merită și Rodrigue Beaubois, omul cu cea mai bună medie din această serie, cu 17,8 puncte. El are o eficiență de 57,1%. Dar fără doar și poate, apărarea va juca un rol decisiv. În ultimele 5 jocuri în „Sinan Erdem Dome”, nicio adversară nu a reușit să depășească pragul de 70 de puncte.

Real Madrid Baloncesto: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

Real Madrid încearcă să devină prima formație care revine de la 0-2 într-o serie play-off și se califică în Final Four. Deși puțini îi mai ofereau șanse să conteze în bătălia cu Anadolu Efes, formația spaniolă a reușit să impresioneze în meciurile 3 și 4. În ambele întâlniri era ca și eliminată din competiție, dar de fiecare dată a refăcut un deficit de 13 puncte în ultimul sfert.

Tânărul jucător Usman Garuba a devenit un jucător cheie pentru Real Madrid, după ce Walter Tavares s-a accidentat în primul meci. Garuba a terminat cu 24 de puncte și 12 recuperări, fiind un jucător care a impresionat și în apărare. Totuși, dacă Anadolu are 3 jucători la o medie de cel puțin 15 puncte, Los Blancos au doar jucători care au depășit 10 puncte în această serie, Garuba – 12 puncte și Trey Thompkins – 10,8 puncte.

Deși a pierdut la diferențe de peste 20 de puncte în primele două deplasări, Real Madrid vine acum la Istanbul cu un alt elan. O victorie în Turcia nu mai pare imposibilă, la încrederea pe care a căpătat-o. Pe de altă parte, statistica spune că ultimele trei jocuri directe între cele două formații, înainte de play-off, au fost câștigate de gruparea care a avut calitate de „oaspete”.

Apărarea va fi și în cazul spaniolilor un factor determinat. Menținerea echipei Anadolu la sub 80 de puncte pare a fi o primă condiție pentru Real, pentru a reuși o nouă calificare în Final Four, acolo unde a fost o prezență costantă la ultimele ediții.

Statistica meciurilor directe Anadolu Efes v Real Madrid Baloncesto

Anadolu Efes și Real Madrid se înfruntă pentru a șaptea oară în acest sezon, iar scorul este egal, 3-3. Interesant este faptul că Anadolu are 3 victorii la peste 20 de puncte cu Anadolu în ultimele 5 săptămâni. În finalul sezonului regulat, turcii s-au impus în Spania cu 108-83.

Cote pentru Anadolu Efes v Real Madrid Baloncesto

Real Madrid își pune speranțele să întoarcă rezultatul în mâinile unui tânăr de 19 ani, Usman Garuba, care a fost într-o creștere continuă pe parcursul celor 4 jocuri. A  început cu 5 puncte în primul meci și a ajuns la 24 de puncte în partida a patra. Spaniolul pare capabil să atingă pragul de 10 puncte și cu această ocazie, pariu pentru care are o cotă de 1.87 în oferta de pariuri Betano.

Anadolu Efes vs Real Madrid Baloncesto Pont: Shane Larkin peste 15,5 puncte

Meciul de marți seara este o veritabilă finală, unul în care jucători precum Shane Larkin și Vasilije Micic ar trebui să iasă în evidență. Ne orientăm la acest joc pe performanța individuală a americanului. Larkin a avut un sezon cu suișuri și coborâșuri, dar este un jucător care poate atinge fără probleme 20 de puncte, dacă este în mână. De altfel, în seria play-off cu Real Madrid a depășit această graniță în 2 din cele 4 jocuri, inclusiv la ultima evoluție, în care a terminat cu 22 de puncte. Astfel de meciuri îl mobilizează la maximum, este gata să joace chiar și 40 de minute dacă este nevoie și pariez că va fi unul dintre oamenii care se vor evidenția în această întâlnire. Larkin are o medie de 31:50 minute jucate în play-off. Fiind un meci decisiv, el va fi și cu această ocazie mult timp în teren. Anadolu nu se va mai relaxa nici la 10-15 puncte diferență, având în vedere ce isprăvi a reușit Realul în disputele din Spania

Pont pariuri: Shane Larkin peste 15,5 puncte

Miza: 7/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

50%

Nu 1

50%

Marius Huțu

Ponturi:

16

Castigate:

5

Pierdute:

9

Anulate:

0

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene. Fotbal, baschet, ciclism și sporturi de iarnă... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici