Anadolu Efes – AX Armani Exchange Milan, Ponturi Pariuri Baschet Euroliga, 28.04.2022

Alte competiții baschet

Cota: 1.80

Adaugat de: Marius Huțu

27 Apr 2022 17:36 519 0
Logo Anadolu Efes Anadolu Efes
Logo Armani Milano Armani Milano
VS
20:30 28 Aprilie 2022
Baschet - Euroleague

Analiză și informații pentru Anadolu Efes v Armani Milano

Anadolu Efes și AX Armani Exchange Milan au ajuns la meciul 4 în play-off-ul Euroligii de baschet masculin, joi, de la ora 20:30, pentru care am selectat și pariuri.

Anadolu Efes: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

Anadolu Efes a preluat conducerea în serie (2-1), după ce marți s-a impus cu scorul de 77-65. Echilbru a fost până în primele minute ale sfertului patru, când băieții lui Ergin Ataman au preluat definitiv controlul. Ei au încheiat partida cu un „parțial” de 16-2.

La fel ca și în alte jocuri, Shane Larkin și Vasilije Micic au fost prim-soliști la Efes, cele două staruri combinând 36 de puncte și 10 pase decisive. Tibor Pleiss s-a numărat și el printre remarcații întâlnirii, cu 16 puncte.

Anadolu a pierdut 13 posesii fără să arunce mingea la coș, dar a avut o evoluție remarcabilă la încercările din interiorul arcului. Practic, cu această cazie a stabilit un record în playoff-ul Euroligii, cu o eficiență de 80% la aruncările de 2 puncte. A avut 20 de reușite din 25 de încercări. Vasilije Micic a avut 7 coșuri de 2 puncte din 8 aruncări. Potrivit site-ului oficial al Euroligii, recordul anterior i-a aparținut echipei PAF Bologna, după un meci cu Real Madrid în martie 2001, când a înregistrat un procentaj al reușitelor de 77,4% (24 din 31).

Ergin Ataman a avertizat că această serie nu s-a încheiat, iar echipa trebuie să-și îmbunătățească ritmul. În meciul de marți, Shane Larkin a fost omul care a spulberat toate emoțiile, după ce a realizat două triple pe final și a realizat 8 din ultimele 11 puncte ale echipei. „Shane Larkin a revenit în joc și a jucat ca un campion, pentru că am avut o mare problemă la atac. În defensivă am făcut un joc grozav, dar am avut o problemă cu recuperările”, a precizat antrenorul lui Efes. De remarcat faptul că Efes are o medie de 81,9 puncte în acest sezon, având una dintre cele mai redutabile ofensive, dar în play-off nu a atins încă pragul de 80 de puncte. Media cu Milan în play-off a fost de 69 de puncte.

Armani Milano: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V Î

Milan este obligată să câștige acest meci 4, pentru a rezista în serie. Echipa italiană a plecat cu avantajul terenului propriu în această bătălie cu Efes, dar l-a pierdut chiar după prima confruntare, cedată cu 64-48. În partida secundă, Milan a restabilit egalitatea, cu 73-66, dar a plătit în același timp un preț mare după aceste prime două întâlniri. I-a pierdut pe Melli și Delaney, astfel că banca a devenit mai scurtă, iar acest lucru avea să o coste chiar pe finalul jocului 3, când nu a mai avut aceeași prospețime.

Autor a 21 de puncte în meciul 2, danezul Shield a fost la under 10 puncte în urmă cu 2 zile, deși a stat în teren aproximativ 33 de minute. Atât el, cât și Rodriguez, care s-a resimțit medical după ultima partidă în Italia, au terminat cu câte 9 puncte. Devon Hall a fost cel mai bun om al Milanului de această dată, cu 16 puncte. La italieni s-a mai evidențiat Jerian Grant, cu un record personal de 11 puncte.

AX Armani a avut un procentaj de 27,6% la 3 puncte, după ce a transformat doar 8 aruncări din cele 29 de încercări. La un capitol a fost totuși net superioară lui Efes, la recuperările ofensive (14-3). Cu a doua șansă a realizat 15 puncte și așa se explică faptul că echipa a ținut pasul cu adversarii până în ultimele minute din sfertul 4.

Și pentru această întâlnire, Milan nu se poate baza pe cei doi oameni cheie, Melli și Delaney. Ultimul are sezon încheiat.

Statistica meciurilor directe Anadolu Efes v Armani Milano

Milan continuă să conducă Efes la meciurile directe din acest sezon, cu 3-2. De remarcat faptul că Milan s-a impus de fiecare dată când a atins cel puțin pragul de 73 de puncte. De partea cealaltă, Efes nu a atins pragul de 80 de puncte în niciuna din cele 5 întâlniri.

Cote pentru Anadolu Efes v Armani Milano

S-a jucat foarte tare în primele trei jocuri și este de așteptat să avem aceeași „rețetă” și cu această ocazie, un meci cu puține puncte la total. Totalul maxim atins în play-off până acum a fost chiar la ultimul joc, de 142 de puncte. Pentru under 150,5 puncte la această întâlnire, la Betano pariuri sportive cota este 1.72.

Anadolu Efes vs Armani Milano Pont: Handicap AX Armani Exchange Milan + 9,5 puncte

Milan este fără Melli și Delaney, dar nu a abdicat și este gata să lupte până la cap. Din punct de vedere al apărării, reprezentanta Italiei a arătat că poate să oprească Efes. Formația turcă a înregistrat o medie de 71 de puncte pe parcursul celor 5 meciuri directe în acest sezon și fără să fi atins niciodată pragul de 80 de puncte. Dacă Milan reușește să-ți limiteze și de această dată adversara la 71-72 de puncte, atunci are șanse să prelungească suspansul seriei din play-off. Cu Shields și Rodriguez în zi bună, italienii pot miza pe cel puțin 68-70 de puncte.

Pont pariuri: Handicap AX Armani Exchange Milan + 9,5 puncte

Miza: 7/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Castigat

Marius Huțu

Ponturi:

30

Castigate:

10

Pierdute:

19

Anulate:

0

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Din 2021 fac parte din echipa Eurosport România. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene.... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici