1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Anadolu Efes vs Milano

Anadolu Efes - Milano, Ponturi Pariuri Baschet Euroliga, 24.03.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-03-23 23:09:00

Baschet - Euroleague

24 Martie 2022, 19:30

Anadolu Efes

Anadolu Efes

versus
Armani Milano

Armani Milano

1.91

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Anadolu Efes v Armani Milano

Anadolu Efes și Milano sunt adversare joi, de la ora 19:30, într-un meci din etapa a 32-a a Euroligii de baschet masculin, eveniment inclus și pe lista noastră de pariuri.

Anadolu Efes: Forma echipei, știri și statistici

Organizatorii Euroligii au actualizat clasamentul fără cele trei echipe din Rusia, CSKA Moscova, Zenit St. Petersburg și Unics Kazan, suspendate din competiție, astfel că Anadolu Efes (14-10) ocupă locul 5 înaintea ultimelor patru jocuri (unul reprezintă o restanță). În fața campioanei en-titre este clasată chiar Milano, astfel că acesta este un joc cheie pentru ambele grupări de a termina în Top 4. Pentru gazde, evident, pare a fi ultima șansă de a mai obține avantajul terenului propriu în play-off.

Formația lui Ergin Ataman este la al doilea joc din seria de patru întâlniri pe teren propriu. Marți a înfruntat Real Madrid (93-90), iar după disputa cu Milano urmează două partide cu echipele din Germania, Alba Berlin și Bayern Munchen. În ultima etapă a sezonului regular, Efes va juca în deplasare, pe terenul echipei Steaua Roșie Belgrad.

În urmă cu 2 zile, Efes a avut un joc destul de intens, fiind condusă aproape tot meciul de Real. Los Blancos au avut chiar și 12-13 puncte avans în sferturile 2-3, iar în sfertul patru au condus la început 82-72. Dar formația turcă nu a cedat, iar cu 2:08 înainte de final a trecut în avantaj, cu un coș de 3 puncte al lui Elijah Bryant. Jucătorul meciului a fost însă Vasilije Micic, care a terminat cu 29 de puncte și 6 pase decisive, fiind secondat de Adrien Moerman cu 18 puncte. Formația turcă a avut o seară bună la 3 puncte, cu 11 reușite din 25 de încercări, eficiența fiind de 44%.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 2 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Armani Milano: Forma echipei, știri și statistici

Milano (16-8) joacă la rândul ei o carte mare la Istanbul, pentru că un succes îi asigură în proporție de peste 90% un Top 4 la finalul sezonului regular. Dar formația lui Ettore Messina poate spera chiar și la mai mult, chiar la un loc 2. Un succes o aduce la un meci distanță de Los Blancos, care au azi o linie de clasament (18-7). Un lucru este deja clar, reprezentanta Italiei s-a calificat deja în play-off.

AX Armani Milano trebuie să-și revină însă rapid după o înfrângere dură marți, la Tel Aviv, 58-75. A fost un joc în care italienii nu au contat în repriza a doua, în care au adunat doar 21 de puncte. Niciun jucător nu a trecut de pragul de 11 puncte. Băieții lui Ettore Messina au comis nu mai puțin de 19 greșeli și au avut o eficiență de 20% la 3 puncte.

Reprezentanta Italiei a pierdut 3 din ultimele 4 jocuri, singurul succes fiind la Panathinaikos cu 76-75. Victoria a fost încadrată de eșecuri cu Olympiakos (58-67) și Real Madrid (88-92, după prelungiri). Jocul de la Istanbul reprezintă a cincea deplasare la rând pentru Milano.

„O să ne confruntăm cu campioana europeană, care vine după o victorie contra lui Real Madrid, în timp ce noi am avut câteva meciuri slabe. Pentru noi este o oportunitate foarte frumoasă de a ne regrupa, de a reveni pe drumul cel bun și de a face un joc bun”, a prefațat Ettore Messina această dispută.

Statistica meciurilor directe Anadolu Efes v Armani Milano

Milano a câștigat partida tur cu 75-71. Formația italiană a ajuns astfel la trei victorii consecutive. În ultimul meci la Istanbul, Milano s-a impus cu 72-69.

Cote pentru Anadolu Efes v Armani Milano

Anadolu Efes are o cotă 1.70 în oferta de pariuri Betano pentru faptul că va câștiga această întâlnire la peste 3 puncte diferență. Gazdele pot profita de forma mai slabă a formației italiene.

Anadolu Efes vs Armani Milano Pont: Anadolu Efes peste 81,5 puncte

Anadolu Efes trebuie să joace tare pe finalul acestui sezon pentru a ajunge în Top 4, iar ofensiva o poate ajuta în acest sens. Cu această ocazie va avea în față și un adversar care nu este în cea mai bună formă, chiar dacă este mai bine clasat. Reprezentanta Turciei are o medie de 83,1 puncte realizate în acest sezon, iar mai recent a depășit acest prag în 5 din 7 partide. Victoria cu Real Madrid din urmă cu 2 zile cu siguranță le-a oferit un implus suplimentar băieților lui Ergin Ataman. Cu Vasilije Micic la același nivel, Anadolu va fi greu de oprit și de Milano.

Miza: 7/10
Cota: 1.91
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici