1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Albania U20 vs Spania U20 - Basketball European Challengers U20. Spaniolii luptă din nou pentru trofeu!

Albania U20 vs Spania U20 - Basketball European Challengers U20. Spaniolii luptă din nou pentru trofeu!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2021-07-20 13:21:00

Basketball European Challengers U20

20 Iulie 2021, 20:30

Albania U20

Albania U20

versus
Spania U20

Spania U20

1.85

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Albania U20 v Spania U20

Spaniolii vor să uite eșecul din finala cedată în fața Israelului în 2019, iar în actualul sezon au ca obiectiv câștigarea trofeului.

La rândul lor, albanezii speră să facă o figură frumoasă la acest turneu final, ținând cont că vin din Divizia a 2-a, unde au încheiat pe 12 sezonul precededent.

Cele două formații se vor întâlnii pentru prima oară în acestă competiției, Albania fiind în premieră la un turneu final în Divizia A.

Primul joc între cele două formații se va disputa pe 20 iulie, de la ora 21:30 pe Hall Vodova, Brno, Cehia.

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Albania U20: Forma echipei, știri și statistici

Albania vin din Divizia B, acolo unde au reușit cea mai bună performanță din istoria țării, o clasare pe locul 12 și o promovare în Divizia A la turneul final.

În acest sezon fac parte din Grupa A unde vor evolua contra Spaniei, Croației, Italiei, Cehiei și a Portugaliei, o altă formație proaspăt promovată.

Sezonul trecut, albanezi au încheiat pe locul 4 în Grupa B, terminând cu un punct peste România (4 puncte) și la 3 distanță de liderul Cehia (8).

Aceștia au luptat în turul următor pentru o clasare între locurile 9 și 16, iar în primul joc au eliminat Belarusul, scor 76-75, însă au cedat în fața Suedie (71-83), iar apoi în fața unei alte echipe nordice, Finlanda (51-80).

La final, naționala Albaniei au terminat pe 12 cu 2 victorii și 5 eșecuri, peste Ungaria (3-4) sau Slovacia (3-4), dar sub Finlanda (4-3) sau Estonia (6-2).

Albania nu a obținut nicio medalie în istorie și nu au evoluat în nicio finală de turneu final.

Pentru acest sezon, lotul echipei este format din jucători ce evolueză în campionatul intern, însă au și doi stranieri ce vin din campionatul Italiei: Renato Hanelli - Basket Gualdo 96 Tadino și Xhenit Llukacej - Roseto Sharks SSDARL.

După meciul cu ibericii vor evolua contra Cehiei, iar apoi împotriva Croației, echipă ce a venit din Grupa C, fiind înlocuită cu Rusia.

În Grupa C se afla Cehia, țară care nu acceptă cetățeni din Rusia în această perioadă, din pricina înmulțirii cazurilor de Covid-19.

Spania U20: Forma echipei, știri și statistici

Spaniolii au reușit un turneu aproape perfect în 2019, atunci când au ajuns în finală, însă au cedat-o în fața Israelului.

Ibericii au încheiat primii Grupa C, cu 6 puncte, cu unul peste Croația, două peste Germania și cu 3 peste ultima clasată, Letonia.

În optimi au trecut de Slovenia (71-53), apoi de Turcia (70-69) în sferturi, iar în semifinale au eliminat Germania, categoric, scor 80-62.

Au cedat în finală, atunci când nimeni nu se mai aștepta, în fața Israelului, scor 84-92 ratând o nouă medalie de aur.

Israel și Spania au terminat cu aceleași număr de victorii și eșecuri (6-1), fiind urmați de Germania (4-3) și Franța (5-2). Ultima clasată a fost Letonia, care au încheiat fără niciun succes (0-7).

Spania se află la a 23-a participare la un turneu final, fiind nelipsită din această competiție și printre echipele ce nu au retrogradat în Divizia B în istorie, alături de Franța, Italia, Lituania și Turcia.

Ultima medalie de aur obținută de iberici a fost în 2016, în Finlanda, iar sezonul trecut au reușit a 2-a cea mai bună clasare, după ce în 2017 au încheiat pe 4, iar în 2018 pe 7.

În clasamentul general pe medalii, Spania ocupa locul 3 cu 15 obținute, dintre care doar două sunt de aur, restul de 6 fiind de argint și 7 de bronz.

Grecia și Serbia au cele mai multe medalii de aur, câte 3 de fiecare, iar la general, după iberici urmează Franța cu 7 și Lituania cu 6.

În actuala stagiune fac parte din Grupa A, alături de Croația, Italia, Cehia, Portugalia și Albania, ultimele trei fiind proaspăt promovate din Divizia B.

Lotul spaniolilor în sezonul actual este format numai din jucători din campionatul intern, dintre care cei mai mulți sunt de la Unicaja Baloncesto – 4, apoi Barcelona – 3 și câte unul de la Monbus Obradoiro CAB, Hestia Menorca, BAXI Manresa, Real Madrid și Valencia Basket Club SAD.

După partida cu Albania, pentru iberici urmeză duelul cu Portugalia și apoi cu Cehia.

Statistica meciurilor directe Albania U20 v Spania U20

Albania și Spania se vor întâlni pentru prima oară în istoria celor două țări, ținând cont de faptul că până în actuala stagiune, echipa gazdă a evoluat numai în Divizia B.

Spania este una dintre favoritele la trofeu și în acest sezon, alături de Italia, Franța, Lituania, Turcia sau Germania.

Albania speră la o clasare onorabilă în prima jumătate a clasametului, însă sunt conștienți că vor avea o misiune aproape imposibilă de a încheia ceva mai sus.

Spania ocupă locul 3 în clasamentul mondial FIBA, în timp ce Albania nu are rezultate notabile nefiind inclusă pe nicio poziție în același clasament.

Cote pentru Albania U20 v Spania U20

Albanezii nu au o echipă strălucită, însă au reușit performanța de a se califica în prima Divizie participând în premieră la un turneu final alături de echipele puternice din prima Divize a baschetului european.

Spania este renumită pentru atacul bun pe care îl au, însă au suferit deseori în apărare unde au primit în sezonul trecut minim 65 de puncte, în precedentele 5 confruntări.

Albania nu are un atac modest reușind în Divizia a 2-a să marcheze în ultimele 5 partide un minim de 50 de puncte.

La cum arată cele două formații, voi miza pe atacul gazdelor, care vor reuși să marcheze puncte, însă nu vor face spectacol, iar Betano pariuri sportive ne oferă o cotă bună: Albania – peste 41.5 puncte – cotă 1.80.

Albania U20 vs Spania U20 Pont: Sub 147.5 puncte

Spania este favorită certă în acest meci de debut la europeanul de tineret, după ce în stagiunea anterioară au încheiat pe locul secund, ratând trofeul în finala cu Israel. Albania debutează în Divizia A a baschetului european împotriva Spaniei, una dintre favoritele la câștigarea trofeului și în acest sezon. Ținând cont că este primul duel, voi miza pe un meci în care ibericii se vor impune, însă nu vor face spectacol. Duelurile grele de acum încolo vor veni, iar fiecare picătura de energie trebuie dozată până la finalul competiție, iar de acest lucru sunt conștienți și jucătorii Spaniei. Pontul partidei: Sub 147.5 puncte – cotă 1.85 oferită de Betano.

Basketball European Challengers U20

Sub 147.5 puncte

1.85
Albania U20 vs Spania U20

20 Jul 21, 20:30

Miza: 7/10
Cota: 1.85
Status: Castigat

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici