Albania U20 vs Croația U20 - Basketball European Challengers U20. Albania, fără succes după două etape!

Alte competiții baschet

Cota: 1.85

Adaugat de: Gabriel Stan

22 Iul 2021 02:33 466 0
Logo Albania U20 Albania U20
Logo Croatia U20 Croatia U20
VS
15:30 22 Iulie 2021
Basketball European Challengers U20

Analiză și informații pentru Albania U20 v Croatia U20

Albania nu au reușit să se impună în niciun meci la acest turneu final, după ce etapa precedentă au cedat în fața Cehiei, scor 47-91. A fost a 2-a înfrângere la rând, eșec ce îi menține pe ultimul loc în Grupa A.

De cealaltă parte, Croația vine după ce a obținut un succes categoric în fața Italiei, una dintre favoritele Grupei A. În primul duel au trecut de Portugalia la scor, iar după aceste două victorii sunt pe 2 în grupă, la egalitate cu Spania, dar peste Cehia, Italia sau Portugalia.

Albania și Croația nu s-au mai întâlnit niciodată în istorie. la un turneu final.

Albanezii vin după cel mai bun sezon al lor izbutit, în Divizia B, în timp ce croații au trecut de grupe în stagiunea anterioară, dar nu au mers mai mult de un tur preliminar.

Partida Albania U20 - Croația U20 se va desfășura pe 22 iulie, de la ora 15:30 pe City Hall Vodova din Brno (Cehia).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Albania U20: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î Î Î

Albania nu au mai obținut un succes din campania precedentă, atunci când s-au impus la limită, scor 76-75 împotriva Belarusului.

De atunci au bifat 4 eșecuri la rând, dintre care două în actuala stagiune, 36-73 împotriva Spaniei și 47-91 în fața Cehiei.

După aceste eșecuri, Albania este ultima în Grupa A cu doar două puncte, la egalitate cu Portugalia dar sub Italia, Cehia, Croația și Spania.

Contra Cehiei au reușit să se impună într-un singur sfert, însă a fost prea puțin pentru a întoarce diferența mare obținută de gazde la pauză (27).

Giseld Ndreca cu 16 puncte a fost cel mai bun marcator al Albaniei, fiind urmat de Renato Hanelli și Marvin Prodani cu câte 7 puncte.

Samuel Skendaj a contribuit cu 8 recuperări, iar Detjon Bega a oferit 3 assisturi.

La cehi, Dalibor Vlk a bifat 17 puncte, în timp ce Davin Bohm a reușit 13, iar Matěj Burda – 12. Matous Pelikan cu 9 recuperări și Vojtech Sykora cu 8 assisturi au contribuit la succesul echipei.

Sezonul trecut, Albania a reușit un loc 12 în Divizia B, fiind cea mai bună clasare din istoria echipei naționale, în timp ce reprezentativa Cehiei au ajuns în finala mare pe care au pierdut-o în fața Portugaliei, scor 57-73, tot în Divizia B.

Albania nu deține nicio medalie, în timp ce naționala Cehiei are 4 medalii, dintre care 3 de argint și una de bronz.

Duelul următor, Albania vor evolua împotriva Portugaliei.

Croatia U20: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V V V

Croația a reușit a 2-a victorie la rând în acest sezon, după ce s-a impus în fața uneia dintre favoritele Grupei B, Italia, scor 71-57. A fost al 2-lea succes categoric după cel din prima etapă contra Portugaliei, scor 89-66.

După aceste rezultate, Croația se află pe 2 în Grupa A, la egalitate de puncte cu liderul Spania, dar peste Cehia, Italia sau Portugalia.

Cu Italia, chiar dacă le-au cedat două sferturi adversarilor, cehii au reușit să se impună la scor în primul și ultimul sfert, iar la final să adune o diferență de 14 puncte.

A fost al 2-lea succes consecutiv înregistrat în fața Italiei, după cel din 2018, în care au reușit un succes la 11 puncte diferență.

Tomislav Buljan cu 19 puncte, Boris Tisma cu 14 puncte și Matej Bosnjak cu 13 puncte au fost cei mai buni marcatori ai Croației, în timp ce Buljan a mai contribuit cu 11 recuperări, iar Lovro Gnijdic a oferit 7 assisturi.

Pentru italieni, Gianmarco Arletti a reușit 16 puncte, fiind urmat de Sasha Mattias Grant cu 12 puncte. Matteo Soagnolo a contribuit cu 8 recuperări și 6 assisturi, în timp ce Davide Casarin a bifat la rândul lui 6 pase.

Italia nu a reușit să treacă de turul 1 în sezonul precedent, fiind eliminați de Turcia (80-82), în timp ce Croația au mers un tur în plus, fiind scoși de Franța, în sferturi, scor 63-71.

Italia deține 5 medalii, printre care 2 de aur, 2 de argint și una de bronz, în timp ce Croația are o singură medalie de argint în palmares.

În duelul următor, Croația o va întâlni pe Cehia.

Statistica meciurilor directe Albania U20 v Croatia U20

Cele două formații nu s-au întâlnit niciodată în istorie, fiind la primul duel la un turneu european.

Albania se află la prima participare la un turneu final în Divizia A, în timp ce Croația are 17 calificări, iar cel mai bun rezultat a fost un loc 2 în 2018, în Germania.

Croația are 3 stranieri în lotul pentru acest turneu final: Karlo Lukacic de la Capljina (Bosnia și Herțegovina), Leon Bulic - Brose Bamberg (Germania) și Boris Tisma - Coosur Real Betis (Spania).

Cote pentru Albania U20 v Croatia U20

Croații au cel mai bun atac al Grupei A, după două partide, însă nu au cea mai bună apărare, Spania fiind echipa ce deține acest statut cu doar 90 de puncte primite.

Albania deține cel mai slab atac și cea mai slabă apărare (83-164) și vor da piept cu cel mai bun atac al grupei, Croația (160), care nu a marcat sub 70 de puncte în cele două meciuri.

La acest pont cu numărul 2, voi miza pe atacul oaspeților, care se vor impune fără prea mari probleme și o vor face la scor, iar Betano pariuri sportive ne oferă cea mai bună cotă: Croația – 95.5 puncte – inclusiv prelungiri – cotă 1.88.

Albania U20 vs Croatia U20 Pont: Peste 142.5 puncte

Albanezii par a fi cea mai slabă echipă din Grupa B, iar după primele două meciuri au încasat deja 164 de puncte. La rândul lor, croații au reușit să marcheze 160 de puncte, dar au și primit 123 de puncte tot în două partide. Se anunță un duel dezechilibrat, în care oaspeții se vor impune fără probleme și o vor face la un scor mare, ținând cont de evoluțiile anterioare, dar și lotul celor două echipe. Pontul partidei: Peste 142.5 puncte – inclusiv prelungiri – cotă 1.85 oferită de Betano.

Pont pariuri: Peste 142.5 puncte

Miza: 7/10

Cota: 1.85

Adaugat de: Gabriel Stan

Status: Castigat

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici