Alba Berlin vs Olympiakos Pireu. Pariuri Ponturi Baschet Euroliga, 08.02.2023

Alte competiții baschet

Cota: 1.82

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

07 Feb 2023 22:57 653 0
Logo Alba Berlin Alba Berlin
Logo Olympiakos Pireu Olympiakos Pireu
VS
21:00 08 Februarie 2023
Ponturi baschet

Analiză și informații pentru Alba Berlin v Olympiakos Pireu

Olympiakos, liderul Euroligii, ajunge în Mercedes-Benz Arena din Berlin pentru duelul cu Alba. Grecii conduc competiția cu 16-7 bilanț, record asemănător cu Real Madrid în timp ce nemții sunt pe ultimul loc cu 6-17 bilanț. Pariul propus îl aflați la finalul analizei.

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Alba Berlin: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V Î

Alba Berlin a înregistrat săptămâna trecută două eșecuri în Euroligă, au cedat întâi acasă, 84:102, cu Monaco apoi Fenerbahce i-a învins în Turcia cu 101:86. Echipa din capitala Germaniei deține acum cel mai slab record din ligă, 6-17 iar acasă au obținut 4 victorii în 12 dispute.

Echipa gazdă e mai mult cu gândul la meciurile din campionat iar în două săptămâni la Oldenburg vor juca în semifinalele cupei cu rivalii de la Bayern, așadar se pot apropia de primul trofeu al sezonului.

Antrenorul principal, Israel Gonzáles, nu s-a sfiit să laude echipa elenă, declarând că este un mare fan al jocului practicat de aceștia adăugând în final că o consideră pe Olympiakos cea mai bună echipă de pe continent în acest moment.

Gazdele au a 10-a ofensivă din Euroligă cu 81.5 puncte marcate pe meci, locul 2 la recuperări cu medie de 32.4, locul 2 la assisturi cu medie de 20.1 însă dețin cea mai slabă apărare cu 85.5 puncte permise pe joc.

Jaleen Smith e cel mai bun marcator al formației în această competiție având medie de 12.5 puncte apoi vine Maodo Lo cu medie de 10.4 puncte. Cel mai bun recuperator este totodată și cel mai bun la capitolul pase decisive, Luke Sikma mai exact, cu medii de 5.1 respectiv 5. Putem să precizăm și că echipa nu are niciun jucător cu medie de minute mai mare de 25.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Olympiakos Pireu: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Olympiakos a devenit una dintre cele mai puternice echipe din Europa și există foarte multe voci care susțin că grecii chiar sunt cei mai buni. Echipa a fost incredibilă săptămâna trecută, a învins la Istanbul pe Fenerbahce cu 93:73 apoi au dispus acasă de Efes cu 76:70. 

Giorgios Bartzokas are continuitate și a creat un grup fantastic din 2020 când a preluat frâiele echipei. De 3 săptămâni echipa conduce cea mai puternică competiție de pe continent iar Sloukas este aproape de revenire, făcând deplasarea în Berlin, astfel ar putea reveni chiar în acest joc.

Americanul Thomas Walkup l-a înlocuit cu brio pe Kostas Sloukas cât timp a fost accidentat însă cei doi se înțeleg de minune atât în meciurile oficiale dar mai ales la antrenamente. De asemenea Slokas și Vezenkov formează probabil cel mai puternic duo din Europa.

Grecii dețin cea mai bună apărare din ligă cu 76.2 puncte permise pe joc și a doua cea mai tare ofensivă cu 85 de puncte marcate în medie. Ei au 30.3 recuperări adunate pe meci, locul 11 la general și cea mai mare medie de assisturi, 22.

Sasha Vezenkov conduce echipa cu 18 puncte și 7.1 recuperări fiind al doilea marcator din competiție și al treilea recuperator, având totodată 65% procentaj de la două puncte, 42% de la 3 puncte și 87% de la libere. Sloukas are 11.7 puncte înscrise în medie și e lider la assisturi cu medie de 6.6

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Alba Berlin v Olympiakos Pireu

Alba Berlin a cedat în tur la Pireu cu 76:86.

În stagiunea precedentă nemții au câștigat cu 90:75 meciul jucat în Mercedes-Benz Arena. 

111 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Alba Berlin v Olympiakos Pireu

Olympiakos are 1.42 la Betano pentru a câștiga acest joc. Sasha Vezenkov are un sezon fabulos și e candidat la titlul de MVP iar acum putem merge pe mana lui pentru over 19.5 puncte la cotă 1.87.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Alba Berlin vs Olympiakos Pireu Pont: Peste 163.5 puncte

Alba Berlin e mai mult cu gândul la meciurile din campionat dar mai ales din cupă în timp ce Olympiakos a avut anulat meciul din campionat din weekend și vine odihnită în Berlin dorind să își extindă dominația din Euroligă. Mizez pe over 163.5 puncte aici la o cotă selectată din oferta Betano pariuri sportive. Miza e mică la gazde și totodată nemții, cu cea mai slabă apărare din competiția, au în față echipa cea mai puternică din punct de vedere ofensiv. Mai mult de atât Alba a avut două jocuri spectaculoase săptămâna trecută în care s-au marcat 187 de puncte la Fenerbahce și 186 în Mercedes-Benz Arena cu Monaco. Grecii au câștigat 5 din ultimele 6 meciuri din toate competițiile și în fiecare victorie au fost minim 164 de puncte în timp ce Alba are 5 jocuri consecutive în toate competițiile cu minim 180 de puncte.

Pont pariuri: Peste 163.5 puncte

Miza: 10/10

Cota: 1.82

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Pierdut

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

20

Castigate:

8

Pierdute:

12

Anulate:

0

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PONTURI DE LA PARIURIX

Ultimele ponturi si avancronici