1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. AEK Atena - Panathinaikos

AEK Atena - Panathinaikos - Ponturi Pariuri Baschet Basket League Grecia - 12.02.2024 - Nu e cel mai ușor meci pentru PAO

Curry
Curry

2024-02-11 21:31:00

Basket League Grecia

12 Februarie 2024, 20:15

AEK Athena BC

AEK Athena BC

versus
Panathinaikos BC

Panathinaikos BC

2.55

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru AEK Athena BC v Panathinaikos BC

Aflată într-o perioadă agitată, cu multe sincope, AEK Atena încearcă să reușească o surpriză și să o învingă aici pe Panathinaikos.

Analizăm partida din prima ligă greacă și încercăm să găsim cel mai bun pont la pariuri.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

AEK Athena BC: Forma echipei, știri și statistici

AEK Atena, precum Aris Salonic de exemplu, este un alt nume de echipă importantă din Grecia, cu performanțe din trecut care, din păcate pentru ei, nu mai apar în momentul de față.

Vin după înfrângerea cu Murcia, o înfrângere la care personal m-am așteptat dar fanii greci nu. A fost un val de reacții super negativ după acea înfrângere. Ba mai mult, extrema a venit când facțiunea dură a dupoeterilor lui AEK le-au dat un ultimatum prin faptul că vor cel puțin o victorie din următoarele două meciuri cu PAO, cel de acum și cel de peste puțin timp din Cupă.

Pot reuși gazdele acest lucru? Dacă Arisul a făcut-o în deplasare, da, se poate. Problema este, totuși, că PAO își va lua măsuri de precauție extra în acest caz mai ales că o înfrângere o poate duce la pierderea primului loc în sezonul regulat, lucru important în finală.

Cu excepția unui sector din Ano Liosia, sala de 8300 de locuri va fi plină in fața unui meci în care gazdele își pot spăla păcatele față de fanii lor.

Chiar dacă au ceva probleme de lot, stau binișor la capitolul autohtoni și jucători precum McRae ( cel mai bun jucător pentru mine din echipa gazdă de astăzi ) sau Randle sunt jucători care oricând pot face diferența.

Chiar dacă forma recentă nu e cea mai bună, un meci cu o echipă de Euroligă te poate motiva oricând să te autodepășești.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Panathinaikos BC: Forma echipei, știri și statistici

Panathinaikos a suferit un eșec, recent, în campionat, pe teren propriu. Și nu a fost contra lui Olympiacos cum multi s-ar fi așteptat ci contra lui Aris la capătul unui meci în care " verzii " au fost inexistenți.

Este echipa vizitatoare echipa mai valoroasă? Fără doar și poate. Au dubluri pe toate posturile cam la același nivel și de când a venit Ataman lucrurile arată foarte bine pentru oaspeții de astăzi.

Datorita lotului numeros și a programului încărcat, Panathinaikos își permite să rotească jucătorii după bunul plac atunci când programul le permite. De aceea, să vă așteptați ca cel puțin un jucător de bază să fie odihnit aici de tot sau cu minute super limitate.

Probabil va fi folosit Lessort mai mult pentru a stopa extremele de forță ale lui AEK în timp ce se prea poate ca unul dintre Nunn sau Grant poate avea minute limitate. 

Panathinaikos, spre deosebire de sezoanele trecute, se poate adapta oricând, oricărui adversar. Bineînțeles, datorită programului foarte încărcat, pot apărea sincope, meciul cu Aris de pe teren propriu fiind un exemplu clar în acest sens. 

Oaspeții sunt favoriți atâta timp cât nu ii iau pe sus pe cei de la AEK. Dacă acest lucru se va întâmpla, vor putea începe probleme pentru echipa lui Ataman. Totuși, având deja experiența cu Aris, nu știu dacă " verzii " pot fi surprinși de două ori.

Statistica meciurilor directe AEK Athena BC v Panathinaikos BC

4-1 pentru PAO în ultimele 5 întâlniri directe. Ultimul meci, cel din OAKA, a fost foarte disputat, Panathinaikos a reușit să câștige la un singur punct diferență. De asemenea, ultima întâlnire de pe terenul lui AEK a fost înfrângere în dreptul lui PAO.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru AEK Athena BC v Panathinaikos BC

Ultimul meci direct din sala lui AEK a consemnat o victorie a gazdelor. 6.50 este cota pentru victoria lui AEK în acest meci.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

AEK Athena BC vs Panathinaikos BC Pont: AEK Atena+ 9.5 puncte

Panathinaikos este favorită dar nu e niciodată ușor să câștigi în sala lui AEK. Încă înainte cu o zi de meci au apărut tensiuni pe străzile din Atena între suporterii celor două. Ultimatumul primit din partea suporterilor poate aduce o mobilizare mult mai mare de partea gazdelor de astăzi. Cu siguranță PAO este favorită însă lucrurile se pot complica pentru echipa lui Ataman dacă jucători precum McRae își vor intra în ritm. Nu știu dacă AEK are puterea de a câștiga dar cred că vor ține aproape. În plus, ultimul meci direct din sala celor de la AEK a adus o victorie a gazdelor.

Miza: 9/10
Cota: 2.55
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+83.04
Câștigate
47
Pierdute
26
2
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9
3
Gabriel Morariu
+58.02
Câștigate
30
Pierdute
12

Cele mai recente avancronici