Share

Pronostic Trentino - Lube Civitanova, meci spectaculos între două forțe ale Italiei

Alte sporturi

Cota: 1.65

Adaugat de: Marius Cătălin

14 Ian 2018 12:13 410 0
Logo Trentino
Logo Lube Civitanova
Trentino
Lube Civitanova
VS
19:00 14 Ianuarie 2018
Italia - Seria A1 Volei

Analiză și informații pentru Trentino v Lube Civitanova

Mergem și în campionatul Italiei la volei, la masculin de această dată, acolo unde în runda a 18-a avem un meci de tradiție, cel dintre Trentino și Lube Civitanova, programat la ora 19:00, și pentru care am selectat și un pronostic.

Trentino - Lube Civitanova

Se anunță spectacol total în PalaTrento acolo unde gazdele primesc vizita campioanei entitre, Lube Civitanova. Cele două echipe s-au întâlnit chiar în finala play-off-ului sezonului trecut, atunci când Lube a reușit să se impună cu 3-0 și să câștige titlul. Trentino nu se mai află însă la acel nivel în acest sezon fiind în acest moment doar pe locul 5 cu 30 de puncte, reușind 11 victorii în cele 16 meciuri jucate. Gazdele au început extrem de slab acest sezon, dar și-au revenit și au în acest moment 9 victorii consecutive, dar chiar și așa sunt departe de jocul arătat sezonul trecut și mai au de muncit daca vor să ajungă într-o nouă finală. Problemele avute de Trentino se datorează în mare parte schimbărilor din echipă, având foarte mulți jucători noi. Acasă cei de la Trentino au 6 victorii și 2 înfrângeri, doar Verona și Milano reușind să se impună până acum în PalaTrento. 

Lube de cealaltă parte se află pe locul 2 cu 44 de puncte și a pierdut doar 2 meciuri în 17 etape. Prima a fost cea de la Latina, scor 3-0, iar cea de-a doua a fost chiar surprinzătoare, 3-2 cu ultima clasată Castellana. Lube a trecut însă peste acel moment și a câștigat ultimele 4 meciuri pierzând doar 2 seturi. Forța campioanei entitre se datorează omogenității, Civitanova păstrându-și majoritatea jucătorilor cu care a cucerit titlul. Cei doi americani Sander și Christenson dar și francezul Grebennikov sunt oamenii de bază ai echipei, unii dintre cei mai buni ai lumii. 

Lube și Trentino s-au întâlnit de 6 ori în 2017, toate meciurile fiind câștigate de Civitanova, însă doar unul a fost jucat în PalaTrento, unde Civitanova a avut mereu probleme, iar în acest meci s-a impus cu 3-2.

Pont Trentino vs Lube Civitanova : Victorie Lube Civitanova

Lube nu va avea un meci ușor în PalaTrento la fel ca și sezonul trecut dar cred că în acest moment este echipa mai valoroasă, Trentino trecând printr-o schimbare de lot, iar acest lucru se vede în această primă parte a sezonului. Am ales să merg pe victoria campionilor entitre, Lube Civitanova, echipă care s-a impus în ultimele 6 întâlniri directe, iar cota pentru victoria oaspeților este 1,65 și este oferită de efortuna.

Pont pariuri: Victorie Lube Civitanova

Miza: 10/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Marius Cătălin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Cătălin

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici