Share

Ponturi Ciclism, Turul Franței: Tiesj Benoot vs Tim Wellens în etapa a 8-a

Alte sporturi

Cota: 1.65

Adaugat de: Marius Huţu

12 Iul 2019 23:54 192 0
Logo Tiesj Benoot
Logo Tim Wellens
Tiesj Benoot
Tim Wellens
VS
13:25 13 Iulie 2019
Ciclism - Turul Franței

Analiză și informații pentru Tiesj Benoot v Tim Wellens

Suntem cu ochii pe etapa a 8-a a Turului Franței, programată sâmbătă, de la ora 13:25, între Macon și St. Etienne, pe distanța a 200 de kilometri. Am selectat un pronostic pentru un Head–to–Head între Tiesj Benoot și Tim Wellen, coechipieri la Lotto Soudal.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON

Etapa se desfășoară în Masivul Central și are un profil deluros. Pe traseu sunt prevăzute nu mai puțin de șapte cățărări, dar niciuna uriașă. Cinci sunt de categoria a doua și două de categoria a treia, mai scurte, dar destul de abrupte. Cursa oferă oportunități pentru cei care se gândesc la o evadare.

Pe ultima cățărare, situată la 12,5 kilometri de final, se acordă și secunde de bonificație, ceea ce ar putea să motiveze anumiți rutieri de clasament general și să facă etapa și mai interesantă. Sunt șanse minime ca sprinterii să ajungă împreună la final, eventual doar într-o formulă restrânsă, așa cum s-a întâmplat și în etapa a 5-a cu Sagan, Matthews, Colbrelli, Wout van Aert.

Tiesj Benoot: Forma echipei, știri și statistici

Tiesj Benoot ocupă locul 59 în clasamentul general, având o întârziere de aproape de 20 de minute în clasamentul general. Cea mai bună clasare a belgianului a venit în etapa a 3-a, tot cu profil deluros, când a terminat pe locul 11. Rezultatul de vârf al sezonului a venit în Turul Elveției, chiar înaintea Turului Franței, unde a încheiat pe locul 4 în clasamentul general.

Tim Wellens: Forma echipei, știri și statistici

Tim Wellens este lider în clasamentul cățărătorilor, dar ocupă locul 78 în clasamentul general, având o întârziere de aproape 30 de minute de liderul Ciccone. Belgianul a fost unul dintre oamenii destul de prezenți în cursă până acum, din moment ce a plecat în mai multe evadări pentru a acumula puncte pe cățărări, însă la final de etapă nu a terminat mai sus de locul 30. În cinci din cele șase runde (una a fost contratimp pe echipe) a terminat chiar după locul 95.

Cote pentru Tiesj Benoot v Tim Wellens

Etapa pare abordabilă și pentru Greg Van Avermaet, fiind una dintre ocaziile în care se poate gândi la victorie. Profilul i se potrivește. El are o cotă de 1.80 la Unibet pentru faptul că îl va învinge pe Wout van Aert într-un head-to-head.

100% până la 250RON!

pariu fără risc

Pont Tiesj Benoot vs Tim Wellens: Head–to -Head: Benoot se clasează mai bine decât Wellens

Deși ciclismul nu e matematică, statistica ne spune că Benoot s-a clasat mai bine decât Wellens în cinci din cele șase etape. Tim a fost mai sus în etapa a 6-a terminată în cățărare, când a făcut parte din evadarea zilei, dar în rundele cu profil deluros de până acum, Tiesj i-a luat adversarului peste 8 minute în etapa a 5-a și peste 9 minute în etapa a 3-a. Wellens va încerca probabil să ajungă în evadare și cu această ocazie pentru a obține puncte pentru tricoul alb cu buline roșii, dar a depus deja un efort considerabil în această săptămână și mi-e greu să cred că va rezista până la final pe șapte cățărări abrupte. În schimb, Benoot poate rămâne în zona marilor favoriți, iar pe final chiar să se implice într-o luptă pentru primele locuri, așa cum s-a întâmplat în etapa a 5-a.

Pont pariuri: Head–to -Head: Benoot se clasează mai bine decât Wellens

Miza: 8/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

24

Castigate:

15

Pierdute:

9

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici