Share

Pont Cupa Mondială la rugby, Grupa D: Țara Galilor - Fiji, va fi spectacol

Alte sporturi

Cota: 1.58

Adaugat de: Matei Udrea

08 Oct 2019 15:19 389 0
Logo Țara Galilor
Logo Fiji
Țara Galilor
Fiji
VS
12:45 09 Octombrie 2019
Cupa Mondială la rugby, Grupa D

Analiză și informații pentru Țara Galilor v Fiji

Țara Galilor - Fiji, partidă contând pentru Grupa D din Cupa Mondială la rugby, programată miercuri, de la ora 12,45, în orașul japonez Oita, promite spectacol și multe puncte. Fiji își încheie aventura la Mondiale și are nevoie de un meci mare pentru a șterge amintirea șocantei înfrângeri cu Uruguay. Galezii intră cu prima echipă pentru că sunt conștienți de valoarea adversarului și pentru că au nevoie de victorie.
Analiza pariului poate fi consultată mai jos.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 300RON

Țara Galilor: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V V

Țara Galilor (locul 2, 9 puncte, punctaveraj 72-39) intră în acest meci cu prima echipă, semn că europenii iau cât se poate de în serios meciul cu vechii lor rivali din Oceania – pe care i-au întâlnit deja la fiecare din precedentele 3 Cupe Mondiale. Doar două schimbări s-au făcut în echipa galeză față de derby-ul cu Australia, câștigat cu 29-25 de europeni. Lucrurile sunt simple pentru Țara Galilor: deși a învins în partida directă singura rivală la locul 1, acesta nu e încă asigurat matematic. O înfrângere-șoc cu Fiji, așa cum a fost cea din 2007, ar produce pierderea primei poziții în fața australienilor.
Victoria în acest meci, indiferent ce s-ar spune, stă totuși la îndemâna galezilor. Câștigători ai Turneului celor 6 Națiuni astă-primăvară, și încă printr-un Grand Slam (victorii cu toate cele 5 adversare), aceștia au intrat în Mondiale pe o traiectorie corectă, ascendentă: 43-14 cu Georgia în primul joc, 29-25 cu Australia în cel de-al doilea. Pe teren va fi și Dan Biggar, transformerul galezilor și cel mai bun jucător al lumii în 2018.

Echipa Țării Galilor: W. Jones, Owens, Francis, Ball, A. Jones, Navidi, Moriarty, G. Davies, Biggar, Adams, Parkes, J. Davies, North, Williams.

Fiji: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î V

Fiji (locul 3, 7 puncte, punctaveraj 93-79) a venit la aceste Mondiale cu obiectivul minimal locul 3. Cel mai probabil, acest scop va fi atins, până la urmă. Însă miza era o victorie-surpriză cu Australia sau cu Țara Galilor și, în orice caz, niște meciuri mari, care să ridice cota grupării din Oceania – socotită cea mai bună dintre echipele de rangul doi. Numai că, după un meci foarte bun în deschidere, cu Australia, scor 21-39 după ce Fiji a condus la pauză cu 14-12, a urmat dezastrul din al doilea joc, cu Uruguay, scor 27-30. Acel meci, la care cota pe victoria sudamericanilor a fost 21 (!!), a fost urmat de revenirea la normal și o victorie zdrobitoare a Fiji cu Georgia, scor 45-10.
Și această echipă va intra cu titularii în meciul de miercuri, operând o singură schimbare față de partida precedentă, cu Georgia.

Echipa Fiji: Ma’afu, Matavesi, Saulo, Cavubati, Nakarawa, Waqaniburotu, Kunatani, Mata, Lomani, Volavola, Radradra, Botia, Nayacalevu, Tuisova,

Statistica meciurilor directe Țara Galilor v Fiji

Meciurile Țara Galilor – Fiji sunt foarte disputate. La Mondialul din 2007, Fiji a produs o uriașă surpriză învingându-i pe galezi cu 38-34. În 2010, într-un amical, scorul a fost egal, 16-16. În 2014, tot într-un amical, galezii au învins greu, cu 17-13. În 2015, la Mondiale, tot galezii au învins cu 23-13. Excepție de la această serie de rezultate foarte strânse face rezultatul de la Mondialul din 2011, când Țara Galilor a spulberat Fiji cu 66-0.

Cote pentru Țara Galilor v Fiji

Fiji are cota 1,54 pe Unibet că nu intră la pauză condusă la mai mult de 11 puncte. Un alt pariu bun este pe faptul că Țara Galilor va înscrie prima și tot ea va și câștiga meciul – cota 1,64. Ar mai fi un pariu riscant, dar cu rostul său: cota 7 pentru Fiji în avantaj la pauză și victorie Țara Galilor la final. Exact așa a fost la Australia – Fiji: 39-21 (12-14). Echipa din Oceania este foarte imprevizibilă și are niște jucători care pot pune mari probleme.

Pont Țara Galilor vs Fiji: Fiji nu pierde la mai mult de 21 de puncte diferență (Fiji +21,5)

Fiji este un oponent imprevizibil și foarte periculos, poate cel mai bun din grupa a doua valorică a rugby-ului mondial, dar galezii – învingătorii Australiei și câștigătorii Turneului celor 6 Națiuni astă-primăvară – ar trebui să fie o nucă prea tare. Europenii vor câștiga, pentru că au nevoie de punctele puse în joc, dar naționala din Oceania va înscrie cu siguranță. Fiji a dat până acum 93 de puncte în cele 3 partide, din care 21 contra Australiei. E greu de crezut că galezii vor forța mai mult decât e nevoie pentru a-și pune la adăpost succesul. Așa că vom miza pe faptul că Fiji nu va pierde la mai mult de 21 de puncte diferență. Handicapul are un sens, pentru că acoperă 3 eseuri transformate. Chiar dacă vor da 4 eseuri galezii (pentru punctul bonus), ne putem aștepta ca și fijienii să înscrie – valoarea le-o permite. Așa că mergem pe Fiji +21,5, pariu cu cota 1,58 la Unibet.

Pont pariuri: Fiji nu pierde la mai mult de 21 de puncte diferență (Fiji +21,5)

Miza: 7/10

Cota: 1.58

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

50%

Nu 1

50%

Matei Udrea

Ponturi:

17

Castigate:

11

Pierdute:

5

Anulate:

1

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici