Share

Western Force – Melbourne Rebels, Pont Pariuri rugby, 31.07.2020. Oaspeții țintesc victoria la minimum 7 puncte diferență

Rugby

Cota: 1.57

Adaugat de: Matei Udrea

30 Iul 2020 19:18 241 0
Logo Western Force
Logo Melbourne Rebels
Western Force
Melbourne Rebels
VS
12:05 31 Iulie 2020
Ponturi Super Rugby

Analiză și informații pentru Western Force v Melbourne Rebels

Western Force – Melbourne Rebels, partidă programată vineri, la ora României 12.05, în etapa a 5-a din Conferința Australiană a Super Rugby (competiție care reunește echipe din Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud și Argentina), îi are favoriți pe oaspeți. Teoretic, aceștia ar trebui să câștige.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Western Force: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î Î

Western Force (locul 5, 1 punct, punctaveraj 38-78) are trei înfrângeri din trei meciuri în competiție, iar ultima a fost chiar usturătoare: 14-23 la Waratahs, 24-31 la Reds, 0-24 acasă, cu Brumbies.

Rezultatele nu sunt însă neașteptate pentru specialiști, pentru că anul acesta Western Force prezintă o echipă cu puțină experiență.

Mai mult decât atât, nici meciul de acum nu va fi jucat de Western Force acasă, la Perth, din cauza restricțiilor impuse de epidemia de Covid-19.

Melbourne Rebels: Forma echipei, știri și statistici

V V Î E V

Melbourne Rebels (locul 3, 6 puncte, punctaveraj 70-59) și-a intrat treptat în formă după revenirea pe gazon, la începutul lunii iulie. A pierdut meciul de deschidere, 23-31 cu Brumbies (liderul de acum), a remizat acasă apoi cu Reds, scor 18-18, iar săptămâna trecută a spulberat în deplasare Waratahs, într-un meci foarte important care a impus-o pe locul 3: scor 29-10.

Oaspeții n-au nicio absență importanță în echipă și, încurajați de faptul că au câștigat foarte clar două din ultimele 4 partide (ultimul joc înainte de lockdown, în martie, fusese adjudecat cu 37-17), vor forța în fața unei echipe care pare să-și fi pierdut suflul.

Statistica meciurilor directe Western Force v Melbourne Rebels

Cel mai recent meci între cele două formații este de acum trei ani, deci acest parametru nu este foarte relevant.

Pe 7 iulie 2017, Western Force a învins Melbourne Rebels cu 31-22.
Cu un an înainte, în 2016, Rebels câștigase ambele partide: 25-19 în deplasare, 27-22 acasă.

În 2015, victoriile s-au împărțit. Rebels a câștigat turul, în deplasare, cu 21-17, iar Force returul, cu 13-11.

Cote pentru Western Force v Melbourne Rebels

Cred că oaspeții vor presa din primul minut. E greu de spus dacă Western Force nu va reuși nici acum să înscrie, cum s-a întâmplat săptămâna trecută, cu Brumbies, dar cred că Rebels vor marca primii. Pariul are cota 1,62 pe Betano. Este de crezut că gazdele nu vor reuși să înscrie foarte multe puncte într-un meci pe care Rebels ar trebui să-l domine. Pariul pe maximum 18 puncte date de Western Force are cota 1,87 pe Betano.

Western Force vs Melbourne Rebels Pont: Melbourne Rebels câștigă la minimum 6 puncte diferență

Melbourne Rebels, mai în formă și rămasă în lupta pentru un obiectiv, intră pe teren cu moralul ridicat și țintește o victorie la minimum 7 puncte diferență. Gazdele traversează o perioadă grea, săptămâna trecută tocmai au fost surclasate acasă de liderul Brumbies cu 0-24. Mizăm pe victorie obținută de Melbourne Rebels la minimum 6 puncte diferență – pariu cu cota 1,57 pe Betano.

Pont pariuri: Melbourne Rebels câștigă la minimum 6 puncte diferență

Miza: 6/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Matei Udrea

Ponturi:

5

Castigate:

3

Pierdute:

2

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici