Share

Pont rugby Franța, D2: Valence Romans – Soyaux Angouleme, ultima clasată întâlnește o echipă de play-off

Rugby

Cota: 1.60

Adaugat de: Matei Udrea

02 Noi 2019 10:04 624 0
Logo Valence Romans
Logo Soyaux Angouleme
Valence Romans
Soyaux Angouleme
VS
15:25 03 Noiembrie 2019
Rugby Franța - Pro D2

Analiză și informații pentru Valence Romans v Soyaux Angouleme

Valence Romans – Soyaux Angouleme, partidă programată duminică, de la ora 15.25, în Pro D2 – liga a doua franceză de rugby –, este pentru oaspeți o oportunitate mare de a se apropia de primele două locuri, care asigură promovarea directă în primul eșalon. Gazdele au suferit, până acum, înfrângeri pe linie în campionat.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Deschide cont la Betano și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Valence Romans: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î Î

Valence Romans Drome (locul 16, 2 puncte, punctaveraj 127-275) este o echipă promovată anul acesta în premieră în Pro2 și, momentan, dă impresia că este o pălărie mult prea mare nivelul la care a ajuns. După 8 etape, abia a reușit să strângă două puncte din niște înfrângeri ceva mai strânse (ambele la “doar” 4 puncte diferență). În rest, dezastru pe linie: 13-53 în deplasare cu Oyonnax, 20-36 în deplasare cu Beziers, 19-26 acasă cu Montauban, 17-21 în deplasare cu Rouen Normandie, 18-22 acasă cu Carcassonne, 8-49 în deplasare cu Grenoble, 26-35 acasă cu Biarritz, 6-33 în deplasare cu Colomiers.

Se poate observa că Valence Romans a jucat acasă 3 etape și le-a pierdut la 7, 4 și 9 puncte diferență.

Deși din campionat au trecut doar puțin peste un sfert din etape, șansele de salvare ale celor de la Valence Romans pare deja utopice. De locul 14, primul care asigură menținerea în Pro D2, o despart 12 puncte. Cu cele mai puține puncte înscrise și cele mai multe primite până acum, echipa nu dă semne că ar fi capabilă de o revenire.

Soyaux Angouleme: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î V

Angouleme (locul 6, 24 de puncte, punctaveraj 160-177) a promovat acum trei ani în Pro D2, după o ascensiune destul de rapidă (echipa a fost înființată în 2010), iar acum dă târcoale locurilor care duc spre primul eșalon. După 8 etape este pe locul 5, care asigură prezența în play-off-ul pentru promovare, dar dacă învinge acum, la Valence Romans, poate egala la puncte Oyonnax, formația de pe locul 2 (primele două poziții promovează direct).

Rezultatele de până acum au fost foarte bune: 24-18 în deplasare cu Nevers, 19-19 în deplasare cu Montauban, 17-16 acasă cu Rouen Normandie, 26-22 în deplasare cu Colomiers, 24-15 acasă cu Biarritz, 10-48 în deplasare cu Perpignan, 3-28 acasă cu Brenoble, 37-11 acasă cu Aurillac. Singurele două înfrângeri au survenit în meciurile cu formațiile aflate acum pe locurile 1 (Grenoble) și 3 (Perpignan).

După cum se vede, Angouleme a disputat până azi 4 etape în deplasare, înregistrând două victorii (la 6 și 4 puncte), un egal și o înfrângere (la 38 de puncte).

Statistica meciurilor directe Valence Romans v Soyaux Angouleme

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit până acum.

Cote pentru Valence Romans v Soyaux Angouleme

Oaspeții n-ar trebui să aibă probleme în acest meci pe care calculul hârtiei spune că îl vor domina clar. Betano dă cota 2,17 pentru pariul că Angouleme va câștiga ambele reprize. Unibet are, de asemenea, o cotă foarte bună pentru pariul că Valence Romans va pierde la cel puțin 4 puncte diferență – 1,81. Până acum, gazdele au fost învinse o singură dată la această distanță, restul înfrângerilor fiind mult mai clare.

Valence Romans vs Soyaux Angouleme Pont: Angouleme câștigă

Valence Romans este de departe cea mai slabă echipă din campionat, nereușind nici măcar un egal în cele 8 etape jucate. Are cele mai puține puncte înscrise și cele mai multe primite. Pe de altă parte, Angouleme e în cărți pentru promovarea directă, o victorie la minimum 7 puncte diferență acum ar propulsa-o la egalitate cu echipa de pe locul 2. Mizăm pe victoria oaspeților, care sunt mai buni, cu moral mai ridicat și mai motivați la acest meci – pariu cu cota 1,6 pe Betano.

Pont pariuri: Angouleme câștigă

Miza: 7/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Matei Udrea

Ponturi:

2

Castigate:

1

Pierdute:

0

Anulate:

1

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici