Share

Pont Cupa Campionilor, rugby: Sale Sharks – Exeter Chiefs, meci crucial pentru calificare

Rugby

Cota: 1.50

Adaugat de: Matei Udrea

08 Dec 2019 08:55 656 0
Logo Sale Sharks
Logo Exeter
Sale Sharks
Exeter
VS
17:15 08 Decembrie 2019
Cupa Campionilor Europeni la rugby

Analiză și informații pentru Sale Sharks v Exeter

Sale Sharks – Exeter Chiefs, partidă programată duminică, de la ora 17.15, în etapa a 3-a din Grupa 2 a Cupei Campionilor la rugby, va avea, probabil, o importanță crucială în stabilirea echipelor calificate mai departe. Cele două formații se întâlnesc tur-retur în doar o săptămână: acum și duminica viitoare. Rezultatul “dublei” are mari șanse să stabilească una, dacă nu ambele formații care vor termina pe primele două locuri în grupă.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Sale Sharks: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V Î

Sale Sharks (locul 3, 5 puncte, punctaveraj 65-30) a procedat la 4 schimbări în echipă după ce, săptămâna trecută, a pierdut în campionatul englez la Worcester Warriors cu 13-20. Cu o înfrângere, 7-13 la scoțienii de la Glasgow Warriors, și o victorie, 25-15 acasă contra francezilor de la La Rochelle, echipa are nevoie urgentă de puncte pentru a rămâne în cărți pentru primele două locuri, calificante în faza următoare a Cupei Campionilor.

Sharks este o echipă de prima jumătate a clasamentului în Anglia, dar în acest început de sezon victoriile au alternat cu înfrângerile (cu prevalență pentru acestea). Pe propriul teren, a disputat 3 partide în campionat și Cupa Campionilor, până acum. A câștigat-o pe cea cu La Rochelle, despre care am scris mai sus, și pe cea cu Wasps (scor 28-18) în campionat, dar a pierdut acasă oarecum neașteptat cu Gloucester, scor 16-18. În deplasare a disputat 4 partide, câștigând una (41-7 în campionat cu London Irish) și pierzând 3.

Exeter: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V V

Exeter Chiefs (locul 1, 11 puncte, golaveraj 12-17) este una din echipele cu pretenții din campionatul Angliei și din Cupa Campionilor Europeni. A câștigat sezonul regulat din Premiership Rugby (prima ligă engleză) astă-primăvară, dar a pierdut finala play-off-ului și titlul, în mod neașteptat, 34-37 cu Saracens.

În acest sezon merge, deocamdată, bine. A jucat 7 partide în campionatul Angliei și Cupa Campionilor, din care a câștigat 5 și a pierdut două: 22-19 acasă cu Harlequins, 10-13 “afară” cu Bath, 24-20 “afară” cu Worcester, 17-20 acasă cu Bristol – toate în campionatul Angliei, 31-12 “afară” cu francezii de la La Rochelle, 34-18 acasă cu scoțienii de la Glasgow Warriors – ambele în Cupa Campionilor, 38-3 acasă cu Wasps în campionat. Se observă, așadar, că echipa e în creștere de formă și are acum 3 victorii consecutive. De asemenea, are bilanț pozitiv în partidele din deplasare, unde a câștigat două și a pierdut unul singur.

Exeter a procedat la 8 schimbări, pentru meciul cu Sale, față de victoria obținută în ultima etapă de campionat, cu Wasps.

Statistica meciurilor directe Sale Sharks v Exeter

Exeter a câștigat ultimele 6 partide cu Sale și 8 din ultimele 10, începând cu 2014. Ultima întâlnire a avut loc astă-primăvară, în martie, iar Exeter Chiefs a învins la Sale Sharks cu 20-14, jocul contând ca retur în campionatul Angliei. În prima manșă, toamna trecută (15 septembrie 2018), tot Exeter învinsese, dar mai clar: 35-18. Acum două sezoane, tiparul s-a repetat: Sale – Exeter 6-10 în tur, Exeter – Sale 34-19 în retur.

Cote pentru Sale Sharks v Exeter

Fortuna are o cotă foarte bună pentru pariul pe victoria oaspeților – 1,63. Pe de altă parte, ne putem aștepta ca meciul să fie echilibrat, Sale Sharks nu va pierde – probabil – la un scor mare, cum n-a făcut-o nici în partidele precedente acasă cu Exeter Chiefs. Unibet ne dă cota 1,74 pentru pariul că Sale Sharks pierde la maximum 5 puncte diferență.

Sale Sharks vs Exeter Pont: Exeter Chiefs nu pierde

Exeter este o echipă mai bună și mai în formă, a câștigat ultimele 6 partide directe și acum de dubla cu Sale, de la mijlocul lui decembrie, depinde liniștea calificării în următoarea fază a Cupei Campionilor. Mizăm pe pariul că Exeter Chiefs nu pierde la Sale Sharks. Fortuna ne oferă cota 1,5 pe X2.

Pont pariuri: Exeter Chiefs nu pierde

Miza: 7/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Matei Udrea

Ponturi:

3

Castigate:

1

Pierdute:

0

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici