1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. Rugby »
  5. Queensland Reds - Melbourne Rebels, Pont Pariuri rugby, 15.08.2020. Cine câștigă rămâne în lupta pentru titlu

Queensland Reds - Melbourne Rebels, Pont Pariuri rugby, 15.08.2020. Cine câștigă rămâne în lupta pentru titlu

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-08-14 15:59:00

Ponturi Super Rugby

15 August 2020, 12:15

Reds

Reds

versus
Melbourne Rebels

Melbourne Rebels

1.53

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Reds v Melbourne Rebels

Queensland Reds - Melbourne Rebels, partidă programată sâmbătă, la ora României 12.15, în etapa a 7-a din Conferința Australiană a Super Rugby (competiție care reunește echipe din Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud și Argentina), va decide ocupanta locului secund la sfârșitul acestei runde și, posibil, identitatea formației care, alături de Brumbies și Waratahs, va continua lupta pentru titlu. Gazdele sunt mult mai bine cotate la pariuri, dar rezultatele din ultimele săptămâni spun altceva.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Reds: Forma echipei, știri și statistici

Queensland Reds (locul 4, 11 puncte, punctaveraj 113-135) au plecat bine în meciurile din conferință, realizând două victorii și o remiză în primele trei partide după reluarea sezonului: 32-26 acasă cu Waratahs, 18-18 după prelungiri, în deplasare, cu Rebels, 31-24 acasă cu codașa Western Force.

Dar odată cu luna august s-a schimbat și situația din teren. Formația din Brisbane a fost învinsă mai întâi destul de greu de liderul Brumbies, în deplasare, scor 20-22, apoi a suferit, săptămâna trecută, un adevărat dezastru la Sydney, în deplasarea la Waratahs, scor 12-45.

Rezultatul a fost nu doar surprinzător (mai ales prin diferența de puncte înregistrată), dar și de natură să răstoarne situația în clasament. Reds, aflată la un moment dat la bătaie cu Brumbies pentru prima poziție, e acum pe penultimul loc.

Cel mai important este că echipa se dovedește prea fragilă în defensivă. În 4 din cele cinci meciuri jucate până acum a primit peste 20 de puncte. Oarecum ciudat este că această cădere a “roșiilor” vine după o săptămână de pauză (la sfârșitul lui iulie) care ar fi trebuit, din contră, să odihnească și întărească echipa.

Melbourne Rebels: Forma echipei, știri și statistici

Melbourne Rebels (locul 3, 13 puncte, punctaveraj 125-91) a avut de tras după un start ratat de competiție. După reluarea sezonului, în iulie, Rebels n-a jucat rău, dar în primul joc a pierdut la Canberra, cu liderul Brumbies, scor 23-31, apoi a remizat acasă, chiar și după prelungiri, cu Reds, scor 18-18. Echipa a continuat să presteze consistent în atac și în runda a treia, pe 24 iulie, a reușit o victorie impresionantă, 29-10 în deplasare la Waratahs. O săptămână mai târziu, câștiga greu, după prelungiri, la codașa Western Force, scor 25-20.
Runda trecută a arătat iar o echipă Rebels de neoprit, care a pulverizat liderul Brumbies, scor 30-12.

Rezultatele au readus Rebels în lupta pentru prima poziție, statistica arătând că, deși în două din cele cinci meciuri s-au jucat și prelungiri, echipa are cele mai puține puncte primite din toată conferința australiană.

O victorie la minimum 7 puncte diferență sâmbătă, la Brisbane, ar putea face din Rebels – măcar până săptămâna viitoare – liderul conferinței.  

Statistica meciurilor directe Reds v Melbourne Rebels

În partida tur din acest sezon, disputată pe 10 iulie, a fost Rebels – Reds 18-18 după prelungiri.
În sezonul trecut, Rebels a învins în ambele manșe, 32-13 în deplasare și 30-24 acasă.

În 2018, victoriile s-au împărțit, fiecare câștigându-și meciul de acasă: 45-19 pentru Rebels în tur, 37-23 pentru Reds în retur.

Începând din 2015, între cele două formații s-au disputat 10 jocuri. Rebels a câștigat 6, Reds – 3, unul (ultimul) s-a încheiat la egalitate.

Cote pentru Reds v Melbourne Rebels

Cred că Rebels, mai în formă, cu o apărare clar mai bună, au șanse importante să câștige la Reds – așa cum au mai făcut-o, dealtfel, în ultimii ani. Betano ne dă cota 2,45 pentru victoria oaspeților. Aceeași agenție Betano are cota 1,59 pentru pariul că se vor înscrie minimum 45 de puncte. Sunt premise să se petreacă acest lucru, pentru că Reds, deși are apărarea slabă, înscrie destul de bine acasă. În cele două partide pe teren propriu jucate de Reds până acum s-au înscris 58 și, respectiv, 55 de puncte. Rebels sunt și ei eficienți în deplasare, în fiecare din cele 3 partide jucate până acum pe teren advers au dat măcar 23 de puncte.

Reds vs Melbourne Rebels Pont: Rebels +8,5

Reds are cea mai slabă apărare din Conferința Australiană și e pe o pantă descendentă a formei. Rebels, în creștere de la meci la meci, are șansa chiar să preia șefia în clasament dacă ar reuși o victorie consistentă. Luând totuși în calcul și că gazdele sunt foarte redutabile acasă, vom alege pariul că Rebels nu pierde la mai mult de 8 puncte diferență – cota 1,53 oferită de Betano.

Ponturi Super Rugby

Rebels +8,5

1.53
Reds vs Melbourne Rebels

15 Aug 20, 12:15

Miza: 7/10
Cota: 1.53
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici