1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. Rugby »
  5. Argentina - Franța

Argentina - Franța - Ponturi Pariuri Amical Rugby Union - 13.07.2024

Curry
Curry

2024-07-10 10:47:00

Amical Rugby Union

13 Iulie 2024, 22:00

Argentina

Argentina

versus
Franța

Franța

3.65

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Argentina v Franța

Argentina caută să își ia revanșa în fața Franței după o performanță foarte slabă în primul test de pe tărâm sud-american din data de 6 iulie.

Analizăm partida din Buenos Aires și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Unibet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Argentina: Forma echipei, știri și statistici

Argentina a arătat deplorabil în primul meci test împotriva unei naționale a Franței pline de talent însă foarte puțin experimentată. Foarte puțini jucători din garnitura de bază au fost prezenți pe Estadio Malvinas Argentinas din Mendoza. Însă, despre Franța și problemele lor vom vorbi în partea a doua a analizei.

Cred că nici cei mai pesimiști suporteri ai Argentinei nu se așteptau la o așa performanță negativă. Bineînțeles, chiar și fără cei mai importanți oameni, Franța e un izvor nesecat de talente in rugby și mai ales faptul că sunt mulți care au avut performanțe la nivel de juniori și joacă minute bune la echipele de club. 

Minutul 26 aducea primele puncte pentru Argentina, timp în care, până în acel moment, Argentina a făcut niște greșeli copilărești și doar șansa a făcut ca aceștia să nu încaseze puncte. Toate astea până în minutul 36. Repunere de pe partea stângă de atac a Franței, gaură mare în apărare, acțiune individuală a lui Serin care a trecut de 3 apărători fără probleme pentru ca în ultimă instanță să își prelungească mingea cu piciorul pentru un eseu superb a fost doar începutul dezastrului pentru Argentina. 

De fapt, nu rezultatul a fost cel care deranjează ci atitudinea. Niciunul din jucătorii experimentați ai Argentinei nu a produs absolut nimic. Încercările din final de meci ale lui Montoya și Orlando au fost doar niște consolări triste pentru fanii " pumelor argentiniene ". 

Sunt convins, totuși, că Argentina va arăta altfel. Totul trebuie să înceapă de la atitudine. Trebuie să simtă acel " miros de sânge " care vine din tabăra Franței după problemele din ultimele zile ale acestora de care vom discuta în rândurile de mai jos.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Franța: Forma echipei, știri și statistici

Nu multă lume se aștepta la o victorie a Franței în primul meci test împotriva Argentinei. Motive erau destule. Sezonul echipelor de club se încheiase de ceva vreme, francezii veneau în Mendoza cu gândul să își reprezinte țara cât mai bine și să nu se facă de râs pentru că argumente pentru o victorie a gazdelor la scor erau destule.

Totuși, aceștia au demonstrat caracter extraordinar și toți cei care au jucat au făcut-o la nivel înalt, chiar dacă experiența internațională era foarte slabă sau chiar inexistentă. Tinerii din Hexagon nu doar că au învins în Argentina ci nu le-au dat vreo șansă acestora să apere în vreun moment că ar putea câștiga meciul. Au gestionat foarte bine presiunea din începutul de meci când gazdele puteau puncta de două ori pentru ca mai apoi să controleze meciul complet.

Scriu aceste rânduri până la meciul Franței cu Uruguay-ul din data de 10 iulie. Oricum, e irelevant ce vor face francezii în acel meci din mai multe considerente. În primul rând, indiferent de rezultat, meciul de la Buenos Aires va fi de cu totul alt calibru. Apoi, în al doilea rând, se va instala și o mică oboseală în rândul acestora care s-ar putea să îi ajute pe francezi. Nu în ultimul rând, scandalul din ultimele zile din vestiarul Franței poate fi decisiv pentru Argentina.

Scandalul momentului este, din păcate pentru francezi, provenit în sânul naționalei din Hexagon. Doi jucători tineri și de mare viitor din reprezentativa țării oaspete au probleme mari. Oscar Jegou și Hugo Auradou au fost reținuți de autoritățile argentiniene, acuzațiile aduse fiind extrem de grave. Cei doi sunt acuzați de viol. Nu ar fi prima problemă pe care Oscar o are cu autoritățile. La finalul anului trecut, acesta a fost depistat pozitiv cu cocaină și a fost suspendat o lună. Florian Grill, președintele Federației de Rugby din Franța a subliniat faptul că dacă aceste acuzații se confirmă sunt extrem de grave și sunt total opusul a ceea ce rugby-ul trebuie să promoveze.

Statistica meciurilor directe Argentina v Franța

5-0 în ultimele întâlniri pentru Franța. Totuși, pare oportunitatea perfectă pentru Argentina să câștige și să întrerupă seria francezilor.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Argentina v Franța

Cota pentru o victorie a Argentinei la pauză și la final are de 2.20 și vine din oferta Unibet Pariuri Sportive.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Argentina vs Franța Pont: Argentina câștigă cu 13 puncte sau mai mult (13+ puncte)

" Pumele " argentiniene nu mai au nicio scuză. Contrar altor sporturi, meciurile de pregătire înseamnă foarte mult în rugby, în special când vine vorba de reprezentativele nationale. Argentina s-a făcut deja de râs în primul meci și au fost taxati de presa din țara proprie și nu numai. Acum, cu Franța care este și în plin scandal, informație prezentată în rândurile de mai sus, nu pot să nu câștige. Îmi vine greu să cred că Argentina poate juca la fel de slab ca în primul meci și mai ales vestiarul Franței să nu fie puțin agitat. Totodată, să nu uităm că Franța are foarte multe lipsuri din garnitura de bază și acest lucru poate conta decisiv. Cota vine din oferta Unibet Pariuri Sportive.

Miza: 9/10
Cota: 3.65
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

Cele mai recente avancronici