1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. Rugby »
  5. Africa de Sud vs România

Africa de Sud - România, Ponturi Pariuri Rugby, Cupa Mondială, 17.09.2023

Marius Huțu
Marius Huțu

2023-09-16 21:31:00

Rugby - Cupa Mondială

17 Septembrie 2023, 16:00

Africa de Sud

Africa de Sud

versus
România

România

1.80

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Africa de Sud v România

România are parte de un SuperMeci, duminică, de la ora 16:00, la Cupa Mondială de rugby, în compania Africii de Sud, campioana en-titre. Evenimentul a fost inclus și pe lista noastră de pariuri.

Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Superbet
L1203785W001253
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Africa de Sud: Forma echipei, știri și statistici

Africa de Sud s-a lansat spre al patrulea titlu mondial la turneul final din Franța, prag pe care nu l-a atins o altă selecționată. În acest moment, Springboks sunt la egalitate la acest capitol cu Noua Zeelandă.

În primul joc din turneu, desfășurat săptămâna trecută, sud-africanii au învins Scoția cu 18-3. Au făcut un meci bun din punct de vedere tactic, fizic au stat bine, iar evoluția lor a fost în general apreciată de specialiști la nivel internațional.

Pentru jocul contra României, antrenorul principal Jacques Nienaberhas a anunțat nu mai puțin de 14 modificări în XV-le care a intrat împotriva Scoției. Damian Willemse este singurul jucător care și-a păstrat locul. Africa de Sud își pregătește derby-ul grupei cu Irlanda și caută să aibă toți jucătorii la un nivel optim.

Springboks au sosit la Cupa Mondială din postura de campioni. Iar un element cheie al campanieiv din 2019 a fost rotația jucătorilor. Ei au avut profunzime în lot, iar atunci când s-a făcut rotația, forța echipei nu a fost diminuată.

Înaintea jocului contra Stejarilor, Africa de Sud are o serie de cinci victorii, iar în 2023 a înregistrat un singur eșec, 20-35 cu Noua Zeelandă în Rugby Championship. Cu mai puțin de o lună înainte de startul Cupei Mondiale, Springboks au obținut însă un succes de moral contra All Black, cu 35-7. Ce mai clară victorie din acest an a fost înregistrată în august contra Țării Galilor, 52-16.

La Cupa Mondială din 2019, în meciurile contra adversarii mai slabi cotați, Africa de Sud a învins Namibia cu 57-3, Italia cu 49-3 și Canada cu 66-7.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

România: Forma echipei, știri și statistici

România are parte de un parcurs incredibil de dificil la Cupa Mondială de rugby. În primul joc a avut în față selecționata clasată pe locul 1 mondial – Iralnda, iar acum va înfrunta și nr. 2 mondial – Africa de Sud.

Băieții lui Eugen Apjok nu au avut nicio șansă la debut, fiind învinși cu 82-8. A fost și jocul cu cea mai mare diferență de scor de până acum la turneul final din Franța. Totuși, Stejarii au reușit să le provoace irlandezilor câteva clipe dificile în startul jocului, când i-au surprins printr-o încercate semnată de Gabriel Rupanu în minutul 3 al întâlnirii.

Și România va opera câteva modificări în primul XV, dar într-o proporție mult mai mică decât adversarii. Eugen Apjok a anunțat șase schimbări. Iar toți cei șase jucători care intră cu Africa de Sud sunt debutanți. După cum a subliniat rugby.ro, jucătorii titulari adună doar 323 de selecții (medie de 21.5 selecții / jucător în medie).

Florin Surugiu, liderul echipei, nu va fi apt nici pentru această întâlnire. El se reface după o accidentare.

Stejarii caută să facă un joc memorabil, atât cât îi țin puterile. Ei se regăsec în momentul de față într-o serie de patru eșecuri. Ultimele trei meciuri au fost pierdute la cel puțin 50 de puncte diferență. În luna august, în două jocuri test, au cedat 6-56 cu Georgia și 7-57 cu Italia.

Las Vegas
L1213853W001291
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Statistica meciurilor directe Africa de Sud v România

Africa de Sud și România se confruntă duminică pentru a doua oară la Cupa Mondială. În 1995 s-au mai întâlnit la Cape Town, iar Stejarii au făcut atunci un meci mai mult decât onorabil: 8-21 în fața a aproximativ 45.000 de suporteri ai gazdelor.

MaxBet
L1160661W000651
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Africa de Sud v România

Pentru Africa de Sud va fi un joc de antrenament și va căuta să evite eventuale accidentări. Springboks au o cotă 1.85 la Superbet pariuri sportive pentru peste 70.5 puncte.

Get's Bet
L1173107W000815
35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Africa de Sud vs România Pont: România peste 4.5 puncte

Va reuși România să fructifice două lovituri de pedeapsă sau să reușească un eseu? Practic, pentru ca pariul propus să fie câștigător, Stejarii au nevoie de un moment de excepție pe parcursul celor 80 de minute (un eseu) sau de precizie la eventualele lovituri de pedeapsă. Jocul va curge probabil într-o singură direcție, spre buturile României, dar anticipăm că și băieții lui Eugen Apjok vor avea șansele lor de a se remarca la un moment dat. Mai ales că Springboks nu vor alinia echipa ideală și poate nu vor avea aceeași încrâncenare ca la un joc cu o adversară din Tier 1. Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Africa de Sud vs România Pont: România +67,5 puncte

România e pregătită să înfrunte Africa de Sud în această după-amiază la Bordeaux. Cu alte condiții meteo, vânt și chiar șanse de ploaie, mizăm pe faptul că Africa de Sud nu va câștiga la mai mult de 67 de puncte diferență acest meci, cota venind din oferta Superbet pariuri sportive. Africanii trimit o cu totul altă formație la start, cu 14 jucători noi față de jocul cu Scoția, iar faptul acesta ar putea afecta în oarecare măsură reacțiile de joc. România are o grupă infernală și speră nu iasă din acest meci mai șifonată decât în jocul cu Irlanda, calitatea principală a echipei fiind jocul de contact, acolo unde adversarii vor trece greu de barajele făcute de români. Africa de Sud l-a pierdut pe Malcolm Marx și va căuta să evite alte accidentări, asta nu scuză faptul că aici ar putea obține o victorie la 70 sau 80 de puncte diferență dar sunt premise pentru un joc mai prudent, de unde România ar putea ieși mai decent decât în întâlnirea cu Irlanda.

Miza: 10/10
Cota: 1.75
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici