Share

Ponturi Ciclism, Turul Franței, Etapa a 6-a: Peter Sagan vs Julian Alaphilippe, ”meci” de 5 stele pe Mûr de Bretagne

Alte sporturi

Cota: 1.68

Adaugat de: Marius Huţu

12 Iul 2018 08:26 384 0
Logo Peter Sagan
Logo Julian Alaphilippe
Peter Sagan
Julian Alaphilippe
VS
14:25 12 Iulie 2018
Ciclism - Turul Franței

Analiză și informații pentru Peter Sagan v Julian Alaphilippe

Ne îndreptăm atenția în această perioadă și în Turul Franței la ciclism, iar primul pont este oferit din cadrul etapei a 6-a, programată între Mûr de Bretagne Guerlédan, pe distanța de 181 kilometri. Ne-am orientat către un duel la vârf între Peter Sagan și Julian Alaphilippe.

Unibet oferă o cotă 5 pentru meciurile de la Mondial - Detalii aici

Profilul etapei

Este o etapă în care oamenii de ”general” vor fi destul de vizibili, având în vedere că finalul este prevăzut cu o cățărare de 2 kilometri, cu pantă medie de 6,9%. Dar cicliștii vor fi nevoiți să urce de două ori Mûr de Bretagne, organizatorii programând o trecere și cu 16 kilometri înaintea liniei de finiș. Mûr de Bretagne este denumit și ”Alpii d’Huez ai Bretaniei”, iar în precedenții ani marii favoriți care au confirmat pe acest ”ciot” au câștigat și Turul Franței. Cadel Evans i-a învins în 20111 pe Alberto Contador și Alexandre Vinokourov, iar patru ani mai târziu Chris Frome s-a dovedit a fi destul de puternic înaintea intrării în munți, reușind să se afle în fața celorlați favoriți, într-o etapă câștigată de Vuillermoz.

Etapa a 6-a se aseamănă mult ca profil cu clasica de o zi Flèche-Wallonne și pare perfectă pentru pucheri sau pentru rutierii care pot accelera puternic pe urcușuri abrupte.

Peter Sagan se numără printre favoriții acestei rude, cel puțin la casele de pariuri. Slovacul a câștigat deja două etape în 2018 și practic și-a luat revanșa după ce anul trecut a fost exclus din Turul Franței. El este deja mare favorit pentru a câștiga tricoul verde la Paris.

Julian Alaphilippe are un loc 5 cea mai bună clasare în această ediție a Turului Franței, chiar în etapa de ieri încheiată la Quimper. Dar francezul se numără printre cei mai buni puncheri din lume, iar în acest an a câștigat Flèche-Wallonne, clasica de care aminteam mai sus. De asemenea, Alaphillippe a terminat pe locul 2 în cursa belgiană, disputată în în 2016.

Statistica meciurilor directe Peter Sagan v Julian Alaphilippe

Peter Sagan a câștigat toate duelurile cu Julian Alaphilippe în această ediție a Turului Franței. Dar singura etapă în care francezul putea să se pună cu adevărat cu slovacul a fost cea de ieri de la Quimper. Finalul a avut o urcare nerepertoriată, dar ultimele sute de metri au fost pe plat fals, iar Sagan a putut să-și pună în valoare calitățile de sprinter.

Cote pentru Peter Sagan v Julian Alaphilippe

Pentru etapa a 6-a, Unibet ne propune mai multe dueluri. Daniel Martin se numără la rândul lui printre favoriți, putând să accelereze pe astfel de cățărări, de astfel i se potrivesc ”mănușă”. Așadar, el are șanse mari să câștige în fața lui Adam Yates, cota fiind de 1.35. Merită încercată și o victorie a lui Jelle Vanendert în fața lui David Gaudu, belgianul fiind pe locul 3 în acest an în Flèche-Wallonne după Alaphilippe și Alejandro Valverde. Cota este 1.38. Ambele propuneri ar putea veni într-o completare pentru cota 2.00

Wimbledon - primeşti banii înapoi dacă pariul e necâştigător - Detalii aici

100% până la 250RON!

pariu fără risc

Pont Peter Sagan vs Julian Alaphilippe: Head to Head Peter Sagan vs Julian Alaphilippe. Cea mai bună poziție: Alaphilippe

Profilul final îl avantajează mai mult pe Julian Alaphilippe, fiind practic un sprint în urcare pe distanța de 2 kilometri. Sagan a urcat cu bine Mûr de Bretagne în urmă cu 4 ani, când a terminat pe locul 4, doar că atunci nu avea nicio victorie și era avid să-și treacă în cont un mare succes. Acum, slovacul vine deja după două victorii, una obținută chiar ieri. În plus, Mûr de Bretagne va fi urcat de 2 ori, iar ritmul cu siguranță va fi unul foarte ridicat și la prima trecere, unde se va face o ”selecție” uriașă. Dacă ar fi fost vorba despre o singură urcare de 2 kilometri, poate că aș fi fost mai rezervat, dar la două urcări într-un interval scurt Sagan are șanse mai mici să fie în fața lui Alaphillipe. Etapa pare făcută pentru francez și probabil că va face tot ce îi va sta în putință să nu o rateze. Iar succesul din Flèche-Wallonne în acest an este deja un argument solid în acest sens. Așadar, pronosticul meu este că Alaphillipe va obține o clasare mai bună decât Sagan la final. Să fie verde!

Pont pariuri: Head to Head Peter Sagan vs Julian Alaphilippe. Cea mai bună poziție: Alaphilippe

Miza: 8/10

Cota: 1.68

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

21

Castigate:

12

Pierdute:

9

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0