Share

Pariu pe meciul de box Gennady ”GGG” Golovkin vs Saul ”Canelo” Alvarez. Regele "mijlociilor" se decide în Vegas

Alte sporturi

Cota: 1.53

Adaugat de: Caramavrov

14 Sep 2018 23:09 9,7k 0
Logo Gennady ”GGG” Golovkin
Logo Saul ”Canelo” Alvarez
Gennady ”GGG” Golovkin
Saul ”Canelo” Alvarez
VS
06:00 16 Septembrie 2018
Box titlul mondial

Analiză și informații pentru Gennady ”GGG” Golovkin v Saul ”Canelo” Alvarez

Unul dintre cele mai așteptate meciuri de box profesonist ale anului se va produce sâmbătă noapte (duminică dimineața în România) pe ringul instalat la T-Mobile Arena din Las Vegas. Protagoniști: kazahul Gennady ”GGG” Golovkin (36 de ani) și mexicanul Saul ”Canelo” Alvarez (28 de ani).

Întâlnirea este considerată o revanșă a ”ciocnirii” lor epice din septembrie 2017, încheiată cu o egalitate controversată. 

Miza partidei de sâmbătă noapte, care va avea 12 runde: trei centuri mondiale și titlul de cel mai valoros mijlociu al lumii.

Raportul buselor va fi 45 - 55, în favoarea lui Alvarez.

Pariază pe Golovkin la cota de 40 vs Alvarez la cota de 50!

Gennady ”GGG” Golovkin: Forma echipei, știri și statistici

V E V V V

Lui Gennady Golovkin i se mai spune "Mașina de pumni". Palmaresul său: 38 victorii – 0 înfrângeri – 1 egal, 34 KO

Kazahul Gennady Golovkin este unul dintre cei mai valoroși și mai spectaculoși boxeri din ultima decadă. În decembrie se vor împlini opt ani de când este campion mondial, pe parcusul acestei povești de succes el adunând toate centurile importante la categoria mijlocie. Este puternic, are o dreaptă fabuloasă, pe cât de năucitoare pe atât de naturală, dar și o bărbie de fier. Croșeul lui de dreapta i-a produs românului Lucian Bute un KO dureros la Mondialele de amatori din 2013.

Golovkin a părut a fi boxerul dezavantajat după primul meci și nu puțini sunt cei care cred că va forța în meciul de sâmbătă noaptea, pentru a lămuri odată pentru totdeauna cine este șeful. Și-a dorit atât de mult acest meci încât a renunțat la pretențiile financiare, în condițiile în care el deține cele trei centuri puse în joc.

Saul ”Canelo” Alvarez: Forma echipei, știri și statistici

E V V V V

Saul Alvarez mizează pe tinerețea sa. Palmares: 49 victorii – 1 înfrângere – 2 egaluri, 34 KO

Revanșa dintre Alvarez și Golovkin ar fi trebuit să aibă loc în luna mai a acestui an, dar mexicanul a trecut printr-un ciudat caz de dopaj, care i-a adus o suspendare de șase luni. Alvarez a fost descoperit cu limite mărite de clenbuterol, iar explicațiile sale au vizat o intoxicare în urma consumului de carne din Mexic (există o atenționare a agenției mondiale antidoping – WADA vizavi de acest potențial).

Alvarez nu a mai boxat în ultimul an, iar acest lucru poate avea două tăișuri: nu întotdeauna pauza îți aduce prospețime. Totuși, este mai tânăr decât kazahul și lovește foarte bine la corp. În plus, are în spate o companie extrem de influentă în businessul boxului profesionist, Golden Boy Promotion, deținută de Oscar de la Hoya.

În palmaresul lui ”Canelo” există o singură înfrângere, în fața lui Floyd Mayweather, în 2013.

Statistica meciurilor directe Gennady ”GGG” Golovkin v Saul ”Canelo” Alvarez

Un singur meci direct a mai avut loc, cu exact un an în urmă, în septembrie 2017, când arbitrii au hotărât că meciul a fost egal! 

Unul dintre oficiali a văzut 115-113 pentru Golovkin, altul 118-110 pentru Alvarez și al treilea a dat egal, 114-114. ”Este o decizie rea pentru sport. Nu este corectă”, a declarat după meci Golovkin, care a lansat mai multe lovituri în meci.

Cote pentru Gennady ”GGG” Golovkin v Saul ”Canelo” Alvarez

Lucian Bute a pronosticat pentru Pariurix o victorie la puncte a lui Alvarez, cotă 2.32 la unibet. Un nou meci încheiat la egalitate, ca și precedentul dintre cei doi, are cotă 19!

până la 500RON

5 FREEBETS X 100RON

Pont Gennady ”GGG” Golovkin vs Saul ”Canelo” Alvarez: Lupta se termină fără knockout

La un astfel de meci, lovitura de KO, care poate pune punct meciului înainte de limită, face parte din meniu. Din acest punct de vedere, avantaj ar avea Golovkin. Este greu de crezut că Alvarez îl va putea face KO pe kazah, cel puțin nu din bărbie. Cel mai probabil, meciul va merge către o decizie, la fel de strânsă ca și prima.

Pont pariuri: Lupta se termină fără knockout

Miza: 8/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Modster

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Caramavrov

Ponturi:

11

Castigate:

8

Pierdute:

3

Anulate:

0

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la Sport.ro de peste 8 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pentru pariori. Sporturile favorite: fotbal, handbal, tenis.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Italia vs SUA. Pontul lui Dan Ștefănescu
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0