Share

Pronostic Fenerbahce - Roeselare, Liga Campionilor la volei masculin

Alte sporturi

Cota: 2.00

Adaugat de: Marius Cătălin

07 Dec 2017 01:48 983 0
Logo Fenerbahce
Logo Roeselare
Fenerbahce
Roeselare
VS
17:00 07 Decembrie 2017
Liga Campionilor Volei Masculin

Analiză și informații pentru Fenerbahce v Roeselare

Mergem puțin și la volei acolo unde în această săptămână s-a dat startul noului sezon de Liga Campionilor, iar eu am ales meciul dintre Fenerbahce și Roeselare, programat la ora 17:00 și pentru care am selectat și un pronostic.

Fenerbahce - Roeselare

Avem un meci interesant la Istanbul acolo unde Fener primește vizita belgienilor de la Roeselare într-unul din cele mai interesante meciuri ale zilei. Cele două echipe fac parte din grupa A alături de marile forțe ale Italiei, Perugia și Lube Civitanova. Fenerbahce a participat anul trecut în Cupa CEV acolo unde a fost eliminată în semifinale de italienii de la Trentino, în timp ce Roeselare a participat tot în Liga Campionilor și a reușit un parcurs foarte bun fiind eliminată în semifinalele play-off-ului de cea care avea să câștige trofeul, Zenit Kazan.

Fener a terminat sezonul trecut pe locul 3 în Turcia și a fost nevoită să joace un tur preliminar pentru a ajunge în grupele Ligii Campionilor. În acest tur preliminar echipa din capitala Turciei a trecut de austriecii de la Posojilnica cu 2-0 la general, după un dublu 3-0. Fener are ca obiectiv ieșirea din grupe deși pare foarte greu să reușească acest lucru, Perugia și Lube Civitanova fiind două forțe ale continentului și două pretendente la trofeu. În fața propriilor fani Fenerbahce se descurcă foarte bine, și a pierdut doar 4 meciuri în acest an, cu Halkbank, Ziraat și două cu Arkasspor, echipe de top din prima ligă turcă. 

De cealaltă parte belgienii de la Roeselare își doresc un parcurs cel puțin la fel de bun ca cel din sezonul trecut. Roeselare se află din nou în grupă cu Perugia și cu o echipă din Turcia după ce sezonul trecut a făcut parte din grupa E alături de Halkbank și Belogorie. Perugia a câștigat clar grupa și a mers direct în Final Four în timp ce Belogorie și Roeselare s-au calificat în play-off de pe locurile 2 respectiv 3. Roeselare a reușit să surprindă în meciurile cu Halkbank și a câștigat ambele jocuri, 3-0 acasă și 3-1 în Turcia. Având în vedere că Halkbank este campioana entitre a Turciei, Roeselare ar putea pune probleme și în acest joc chiar dacă Fener pleacă ca favorită. Belgienii au avut probleme în campionat în jocurile cu echipele mai puternice și au deja două înfrângeri, și ar fi un mic dezastru dacă Roeselare ar pierde din nou titlul în Belgia după ce sezonul trecut Maaseik i-a furat titlul cu doar un punct avans.

Fenerbahce și Roeselare nu s-au mai întâlnit niciodată până acum. Arbitrii acestei partide sunt Laslo Adler din Ungaria și Mykhaylo Medvid din Ucraina.

 

Deschide cont utilizând codul ”FCSB” și pariază pe minim un gol înscris de FCSB!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei!

 

Deschide cont utilizând codul ”ZFBN91” și pariază pe victoria FCSB-ului la o cotă mărită de 6.00!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei!

Descoperă și alte promoții tentante pe Europa League!

Pont Fenerbahce vs Roeselare: Fenerbahce câștigă la minim două seturi diferență ( H-1,5 )

Roeselare a avut ediția trecută un parcurs foarte bun reușind să surprindă în multe jocuri dar va da piept astăzi cu o formație care a crescut foarte mult în ultimul timp și care joacă foarte bine acasă, și cred că turcii se pot impune în acest joc, iar eu am ales o victorie la minim două seturi, bazându-mă pe jocul foarte bun pe care Fener l-a făcut în acest start de sezon, mai ales în finala Supercupei Turciei acolo unde a învins campioana entitre Halkbank cu 3-1, dar și în turul preliminar din Liga Campionilor în care nu le-a dat nicio șansă austriecilor de la Posojilnica. Cota pentru o victorie la cel puțin două seturi diferență este una foarte bună, de 2,00, și este oferită de betano.

Pont pariuri: Fenerbahce câștigă la minim două seturi diferență ( H-1,5 )

Miza: 7/10

Cota: 2.00

Adaugat de: Marius Cătălin

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marius Cătălin

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pontul pentru Serbia - Muntenegru
Cota: 1.75 17 Noi 2018 16:00 0
Pariul pentru România - Lituania
Cota: 1.95 17 Noi 2018 21:45 0