Share

Pronostic Dynamo Kazan - Yunost Krasnoyark, derby-ul etapei în prima ligă feminină de volei a Rusiei

Alte sporturi

Cota: 1.67

Adaugat de: Marius Cătălin

14 Ian 2018 11:48 420 0
Logo Dynamo Kazan
Logo Yenisey Krasnoyarsk
Dynamo Kazan
Yenisey Krasnoyarsk
VS
17:00 14 Ianuarie 2018
Rusia - Super Liga - feminin

Analiză și informații pentru Dynamo Kazan v Yenisey Krasnoyarsk

Avem un pronostic și din volei, din Rusia, acolo unde Dynamo Kazan primește vizita celor de la Yenisey Krasnoyarsk, acesta fiind derby-ul acestei etape.

Dynamo Kazan - Yenisey Krasnoyarsk

Kazan este în continuare lider în acest sezon în Super Liga Rusiei și pare mai hotărâtă ca niciodată să câștige titlul. Primește astăzi vizita celor de la Yenisey, una dintre echipele bune ale campionatului, aflată în acest moment pe locul 3. 

În cele 12 meciuri jucate până acum Dynamo Kazan a pierdut unul singur, și are doar 5 seturi pierdute, asta spunând foarte multe despre valoarea echipei. De cealaltă parte Yenisey are 9 victorii și 3 înfrângeri, și vine după 2 înfrângeri consecutive, 1-3 acasă cu Leningradka și 3-0 în deplasarea cu Dinamo Moscova, marea rivală la titlu pentru Dynamo Kazan. 

Cele două echipe participă și în cupele europene, Dynamo în Liga Campionilor iar Yenisey în Cupa CEV. Au câștigat clar meciurile de săptămâna aceasta din competițiile Europene, Dynamo cu 3-0 derby-ul grupei cu Chemik Police, iar Yenisey tot cu 3-0 meciul cu HPK.

Singura înfrângere din acest sezon pentru Kazan a venit chiar acasă, în meciul cu Dinamo Moscova, scorul fiind 3-1. Și Yenisey are tot o singură înfrângere în deplasare cea despre care spuneam mai sus, tot cu Dinamo Moscova, 3-0.

În meciurile directe Kazan conduce clar cu 7-1 și a ajuns la 3 victorii consecutive în minim de seturi, ultima pe 24 decembrie în finala Cupei Rusiei. Dynamo are o echipă plină de vedete, și am adus aminte și în analiza trecută de Mammadova, Startseva sau Vasilieva, ultima fiind cea care conduce echipa, și la care echipa din Yenisey trebuie să fie foarte atentă.

Pont Dynamo Kazan vs Yenisey Krasnoyarsk: Dynamo Kazan câștigă cu 3-0

Kazan întâlnește una din echipele bune ale campionatului în această etapă dar diferența de valoare este totuși mare între loturile celor două echipe, iar eu am ales o victorie în minim de seturi a gazdelor, la fel cum s-a întâmplat și în finala Cupei Rusiei, de acum o lună, dar și în celelalte două meciuri din campionat. Yenisey a pierdut cu același scor și meciul de la Dinamo Moscova singura echipă de valoare apropiată cu Dynamo Kazan în campionatul Rusiei. Dacă echipa din Moscova nu a avut probleme și a învins lejer, Yenisey nereușind să treacă de 18 puncte în set, cred că și Kazan poate reuși acest lucru, cota fiind una bună, 1,67, având în vedere că la victorie simplă cota este extrem de mică, 1,05.

Pont pariuri: Dynamo Kazan câștigă cu 3-0

Miza: 10/10

Cota: 1.67

Adaugat de: Marius Cătălin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Cătălin

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici