Share

Pont Cupa Mondială la rugby, Grupa D: Australia - Georgia, “cangurii” își iau elan

Alte sporturi

Cota: 1.49

Adaugat de: Matei Udrea

10 Oct 2019 14:28 378 0
Logo Australia
Logo Georgia
Australia
Georgia
VS
13:15 11 Octombrie 2019
Cupa Mondială la rugby - Grupa D

Analiză și informații pentru Australia v Georgia

Australia - Georgia, partidă contând pentru Grupa D din Cupa Mondială la rugby, programată vineri, de la ora 13,15, în orașul japonez Shizuoka, va pune punct aventurii gruzine la acest turneu și, în același timp, meciurilor ușoare pentru “canguri”. Australia,  
Analiza pariului poate fi consultată mai jos.

Încasează la Fortuna pachetul de bun venit de 100% până la 500RON!

Australia: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î V

Australia (locul 2, 11 puncte, punctaveraj 109-60) face repetiția generală înaintea partidei cruciale din sferturile de finală, unde cel mai probabil adversar va fi formidabila echipă a Angliei. “Cangurii”, învinși de Țara Galilor în grupă (25-29) și cu unele probleme de concentrare pe parcursul meciurilor, mai păstrează o minimă speranță, mai degrabă ipotetică, de a evita partida cu englezii, dar pentru asta au nevoie să învingă clar Georgia și să aștepte minunea-minunilor, un eșec al galezilor cu Uruguay.

În orice caz, în teren va intra o formulă foarte aproape de echipa-tip, cu “greii” Pocock și Kepu printre titulari, după ce aceștia au fost odihniți sâmbătă, în victoria la pas cu Uruguay, scor 45-10.
Pentru selecționerul Michael Cheika, e ultima ocazie pentru retușuri care să corecteze sincope precum cea din meciul de deschidere, când Australia a învins Fiji, finalmente, cu 39-21, dar asta după ce, în minutul 43, scorul fusese 21-13 pentru naționala micuțelor insule din Pacific.

Echipa Australiei: Sio, Latu, Kepu, Rodda, Arnold, Dempsey, Pocock, Naisarani, White, Toomua, Koroibete, Kerevi, O’Connor, Petaia, Beale.

Georgia: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V Î

Georgia (locul 4, 5 puncte, punctaveraj 57-95) încheie încă o participare onorabilă la Mondiale. Rezultatele au reconfirmat, dacă mai era nevoie, că gruzinii se apropie de granița valorică dintre eșalonul de elită și cel al echipelor de rangul doi. Prea slabi să țină piept marilor formații, jucătorii din Caucaz s-au distanțat de echipele din pluton. În primul joc la Mondiale au fost învinși de Țara Galilor, scor 14-43, apoi au surclasat Uruguay, scor 33-7, pentru a pierde iar la scor, 10-45, cu Fiji. E de așteptat ca și împotriva Australiei să se simtă, mai ales în repriza a doua, oboseala acumulată de georgieni în precedentele partide. O echipă care mizează pe forță, fără mari abilități tehnice, este mai în pericol să-și piardă suflul decât o alta care stăpânește toate fazele jocului.

Teoretic, Georgia ar mai avea o miză concretă în jocul cu Australia: ocuparea locului 3 în grupă, care i-ar asigura calificarea directă la următoarele Mondiale. Practic, însă, asta înseamnă să câștige meciul cu “cangurii”, ceea ce ține mai degrabă de domeniul miracolului.

Echipa Georgiei: Nariașvili, Mamukașvili, Gigașvili, Nemsadze, Mikautadze, Saginadze, Gorgodze, Gorgadze, Aprasidze, Khmaladze, Todua, Șarikadze, Kaciarava, Kveseladze, Matiașvili.

Statistica meciurilor directe Australia v Georgia

Aceasta este prima partidă dintre cele două naționale.

Cote pentru Australia v Georgia

La precedentele 3 partide disputate de Australia în grupă s-au înscris 60, 54 și, respectiv, 55 de puncte. La partidele Georgiei s-au înscris 57, 40 și, respectiv, 55 de puncte. Pariul că se vor înscrie și în acest joc minimum 50 de puncte, cu cota 1,76 la Fortuna, este foarte probabil să iasă câștigător. Australia a primit foarte multe puncte până acum – chiar și Uruguay i-a înscris 10. Sigur va înscrie și Georgia, care are o forță mult mai mare decât sudamericanii. Putem paria că europenii vor da măcar 10 puncte – cota 1,55 la Fortuna. Dar, în același timp, e foarte probabil ca și australienii să înscrie multe puncte – posibil, mai ales în repriza secundă. Așa că pariul pe minimum 38 de puncte înscrise de Australia – cota 1,7 – este plauzibil.

Pont Australia vs Georgia: Australia câștigă la minimum 23 de puncte diferență (Australia -22,5)

Australia intră în teren cu numeroși titulari, unii dintre ei odihniți în ultima partidă. Georgia este obosită după luptele grele din precedentele 3 meciuri. Învinsă la 29 de puncte diferență de Țara Galilor și la 35 de puncte diferență cu Fiji, naționala din Caucaz va trebui să surmonteze un decalaj valoric uriaș care o desparte de “canguri”. Mizăm pe victoria Australiei la minimum 23 de puncte diferență, pariu cu cota 1,49 la Fortuna.

Pont pariuri: Australia câștigă la minimum 23 de puncte diferență (Australia -22,5)

Miza: 7/10

Cota: 1.49

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Pont Australia vs Georgia: -27.5 handicap Australia

Georgia îmi pare că a obosit, a pierdut la scor cu Fiji, 10-45, în timp ce Australia de-abia acum va intra în febra Mondialului, pentru că acest meci reprezintă o repetiție generală înaintea sferturilor de finală, unde vor juca aproape sigur împotriva puternicei naționale a Angliei. "Cangurii" și-au arătat clasa abia în repriza a doua a partidei cu Fiji, pe care au și câștigat-o lejer, cu 27-7. Pe fondul oboselii gruzinilor, probabil că australienii se vor detașa în partea a doua a confruntării.

Pont pariuri: -27.5 handicap Australia

Miza: 6/10

Cota: 1.90

Adaugat de: Caramavrov

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Matei Udrea

Ponturi:

17

Castigate:

11

Pierdute:

5

Anulate:

1

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici