1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. Alte sporturi diverse »
  5. Vocea Romaniei

Echipa Tudor Chirila - Ponturi Pariuri finala Vocea Romaniei, 15.12.2023

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2023-12-10 19:24:00

Vocea Romaniei

15 Decembrie 2023, 20:30

Vocea Romaniei

Vocea Romaniei

versus
Echipa Tudor Chirila

Echipa Tudor Chirila

1.80

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru Vocea Romaniei v Echipa Tudor Chirila

Vocea României este una dintre cele mai populare emisiuni de divertisment din țară, fiecare ediție având peste 1 milion de telespectatori. Nu doar în România se întâmplă acest lucru, "The Voice" fiind un format care a prins la public în majoritatea țărilor în care a fost introdus. 

Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Superbet
L1203785W001253
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Emisiunea a debutat în Țările de Jos, sub numele de "The Voice of Holland", apoi fiind cumpărată în sistem de franciză. 
În România, "Vocea" a avut premiera pe 27 septembrie 2011, așadar are o istorie de peste un deceniu. Momentan ne aflăm la al 11-lea sezon, fiind șanse mari să vedem această emisiune încă un deceniu. 
În mod normal avem 4 jurați, însă acum sunt 5: Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley, Horia Brenciu și Theo Rose, ultimii doi împărțind un scaun. 
Desfășurarea showului este aproape identică de la început, cu faza Audițiilor pe nevăzute, unde concurenții trebuie să întoarcă măcar un scaun pentru a merge mai departe. 
În următoarele două etape, Confruntări și Knockout, antrenorii sunt cei care decid concurenții calificați. Urmează live-urile, unde publicul hotărăște prin vot soarta competitorilor. 
Suntem în fața ultimei ediții din an, Finala, așadar fiecare echipă mai are în componentă un singur concurent. În Echipa Tudor Chirilă o avem pe Alexandra Căpitănescu, în echipa Irina Rimes îl avem pe Vlad Musta, în echipa Smiley este Alex Maxim, iar în echipa Horia Brenciu și Theo Rose o avem pe Melisa Antonesi. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alexandra Căpitănescu a câștigat echipa Tudor Chirilă, lucru normal, deoarece ea a fost considerată din start cea mai puternică voce. De fapt, Alexandra nu doar că era favorită în această echipă, însă este văzută de mulți drept favorită să câștige trofeul. 
Căpitănescu are o serie de atuuri. În primul rând, faptul că a mai participat la unele concursuri de talente, la X-Factor la Antena 1 sau la Românii au Talent, chiar aici la ProTV. 
Aceste lucruri sunt importante din două puncte de vedere. Ea deja are fani, oameni care sunt familiarizați cu ea, în plus Alexandra fiind învățată cu scena încă de mică. 
Capitanescu este foarte bună și în ceea ce privește jocul actoricesc, momentele sale fiind creative, lucru care o să o ajute în finală. 
În plus, ea pare una dintre cele mai populare concurente, dacă ne raportăm la numărul de vizualizări pe Youtube. De exemplu, momentul din Audiții, când a cântat "Welcome to the Jungle", are 447k views, un record pentru această ediție de "Vocea României". 

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

A deschis sezonul, un lucru important, deoarece înseamnă că are și încrederea producătorilor. 
Momentul din primul live are 126k vizualizări, un număr foarte bun, iar cel din semifinale, când a interpretat "Like a prayer" are 52k, deși au trecut doar 2 zile. 
În plus, cred că Alexandra mai are un avantaj: antrenorul. Tudor Chirilă are cele mai multe ediții câștigate, s-a impus în ultimele două sezoane și știe să aleagă foarte bine momentele și invitații. Cred că acest lucru va conta mult în finală. 

Cote pentru Vocea Romaniei v Echipa Tudor Chirila

Superbet
L1203785W001253
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Vocea Romaniei vs Echipa Tudor Chirila Pont: Alexandra Capitanescu termină în Top 2

Alexandra Căpitănescu este una dintre cele mai bune voci din concurs, fiind printre favoriții la câștigarea trofeului. Ea are o serie de avantaje: faptul că a mai participat la unele concursuri de talente, așadar are experiență. Faptul că, deși are doar 19 ani, are o voce matură și este stăpână pe sine. Faptul că este creativă și adaugă joc actoricesc momentelor sale. Faptul că îl are ca antrenor pe Tudor Chirilă, cel care alege foarte bine momentele din finală, el fiind câștigătorul ultimelor două ediții. În plus, Căpitănescu este populară, pe Youtube având un număr impresionând de vizualizări. În semifinale a avut al doilea număr de views, doar după Vlad Musta. Consider astfel că Alexandra va termina în Top 2, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Superbet.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+123.76
Câștigate
59
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

Cele mai recente avancronici