1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. Alte sporturi diverse »
  5. Vocea Romaniei

Echipa Irina Rimes - Ponturi Pariuri Vocea Romaniei, 15.12.2023

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2023-12-10 18:03:00

Vocea Romaniei

15 Decembrie 2023, 20:30

Vocea Romaniei

Vocea Romaniei

versus
Echipa Irina Rimes

Echipa Irina Rimes

2.40

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru Vocea Romaniei v Echipa Irina Rimes

Vocea României este una dintre cele mai urmărite emisiuni TV de divertisment din țară, fiecare ediție având peste 1 milion de telespectatori. În aceste condiții, nu este de mirare că showul este reînnoit an după an, fiind acum la cel de-al 11-lea sezon. 

Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Superbet
L1160659W000328
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Formatul este unul cumpărat din străinătate, în sistem de franciză, prima "The Voice" fiind în Olanda. Momentan, Vocea este difuzată în zeci de țări, având o popularitate crescută din UK sau SUA. 
În mod normal, sunt 4 scaune, așadar 4 jurați. În acest sezon, Vocea României are 5: Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley, Horia Brenciu și Theo Rose, cei doi din urmă împărțind un scaun, așadar fiind în aceeași echipă. 
"Vocea" începe cu Audițiile pe nevăzute, apoi urmând faza Confruntărilor, Knockout, apoi edițiile live. 
Am ajuns în finală, ultima ediție live, fiecare echipă mai având un singur concurent. La finalul emisiunii se va decerna trofeul. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Vlad Musta este practic câștigătorul Echipei Irina Rimes, deoarece a rămas ultimul ei reprezentant. Acest lucru nu este surprinzător, deși Vlad a început competiția în altă echipă, anume la Smiley. 
Acesta l-a eliminat în faza Confruntărilor în detrimentul lui Alex Maxim, un alt finalist. Toți ceilalți 3 jurați l-au dorit în echipa lor, însă Musta a ales-o pe Irina, spunând că vrea să câștige Vocea alături de ea. 
Se pare că alegerea a fost una inspirată. 
Musta mi se pare cea mai bună voce din concurs. Acest lucru nu înseamnă implicit că va câștiga trofeul, deoarece este până la urmă un concurs de popularitate. Însă, Vlad are unele atuuri importante. 
În primul rând, el deja a câștigat un concurs de talente, The Four, așadar este cât de cât cunoscut publicului și are experiența unei finale. Apoi, el a scos câteva piese solo și face parte dintr-un band, așadar are o notorietate în această lume artistică. Acest lucru va duce la voturi. 

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C


Nu în ultimul rând, Musta a fost constant bun la aceastia ediție din Voce. Este popular, iar acest lucru se vede din numărul de vizualizări. Audiția sa are nu mai puțin de 263k views pe Youtube, apoi, momentul din faza Confruntărilor are 257k. 
Cel mai important punct de reper mi se pare momentul din semifinală. Interpretarea sa a piesei "Purple Rain" mi s-a părut cea mai bună a serii, iar pe Youtube are deja 74k vizualizări, deși au trecut doar 2 zile. La acest capitol, își depășește cei trei adversari din finală. 
Dacă va avea momente aproape la fel de bune și în seara finalei, cred că Musta va obține multe voturi. 

Cote pentru Vocea Romaniei v Echipa Irina Rimes

Superbet
L1160659W000328
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Vocea Romaniei vs Echipa Irina Rimes Pont: Vlad Musta termină în Top 2

Vlad Musta nu este cotat printre favoriții acestei finale, însă cred că poate realiza o surpriză. El are multe puncte forte, deoarece în trecut deja a câștigat un concurs de talente, așadar știe ce înseamnă o finală. Este cunoscut, deoarece are propriul band, iar acest lucru duce la voturi. În plus, mi se pare destul de popular și în rândul publicului, cel care va vota. Momentele sale pe Youtube au multe vizualizări, iar interpretarea din semifinală a piesei "Purple Rain" deține recordul acelei seri, peste ceilalți competitori. Mulți spun că îl vor vota, iar dacă va avea momente asemănătoare și în finală este probabil să îl vedem bine clasat. Consider astfel că Musta va termina în top 2, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Superbet.

Miza: 8/10
Cota: 2.40
Status: Castigat

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+84.8
Câștigate
55
Pierdute
32
2
Gabriel Morariu
+63.71
Câștigate
34
Pierdute
14
3
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9

Cele mai recente avancronici