1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. Alte sporturi diverse »
  5. Vocea Romaniei

Echipa Irina Rimes - Ponturi Pariuri semifinala Vocea Romaniei, 08.12.2023

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2023-12-05 15:04:00

Vocea Romaniei

08 Decembrie 2023, 20:30

Vocea Romaniei

Vocea Romaniei

versus
Echipa Irina Rimes

Echipa Irina Rimes

1.50

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Vocea Romaniei v Echipa Irina Rimes

Vocea României este una dintre cele mai populare emisiuni din țară, mai ales dacă ne raportăm la nișa de divertisment. Astfel, este normal că acest format a rezistat pe piață peste un deceniu, acum fiind la a 11-a ediție. 
Acest lucru era previzibil să se întâmple, mai ales dacă ne raportăm la alte țări. "The Voice" este una dintre cele mai apreciate emisiuni pe tot globul, având audiențe uriașe indiferent de țară, lansând mulți artiști cunoscuți. 
Inclusiv în România, "Vocea" se bucură de audiențe record, peste 1 milion de oameni urmărind fiecare ediție. 

Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Superbet
L1203785W001253
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

În acest sezon avem 5 antrenori, deși tradițional sunt 4. Pe scaune sunt așezați Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes, Theo Rose și Horia Brenciu, ultimii doi având aceeași echipă. 
Emisiunea începe cu faza Audițiilor pe nevăzute, urmând Confruntările și Knockout, când antrenorii decid cine merge mai departe. Apoi urmează edițiile live, când publicul decide prin vot cine se califică. 
Momentan mai sunt 8 concurenți în competiție, câte 2 în fiecare echipă. Doar 4 vor ajunge în marea finală de săptămâna viitoare. 

În echipa Irina Rimes îi avem pe Vlad Musta și pe Delia Constantin. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Vlad Musta este un concurent puternic, care este apreciat atât de public, cât și de jurați. El este cunoscut pe plan național, având propriul band. În plus, în trecut el a mai participat la un concurs de talente, The Four, pe care l-a și câștigat. Ulterior, a lansat și unele piese solo. 
Din acest punct de vedere, are un mare atu în fața colegei sale de echipă. 
Mai mult, Musta este unul dintre cei mai populari concurenți printre telespectatori. Audiția sa, piesa "Still got the blues", are 256k vizualizări pe Youtube, un număr ridicat. Atunci a întors toate cele 4 scaune și l-a ales pe Smiley. 
Din păcate pentru el, Smiley l-a eliminat în faza Confruntărilor, alegându-l pe Alex Maxim, un mare favorit la trofeu. Însă, Musta a fost salvat de Irina Rimes, cea care i-a spus că vrea să câștige "Vocea" cu el. 
Săptămâna trecută a cântat piesa "Cerul", iar pe Youtube are 38k vizualizări la acest moment. Prima ediție live a venit și cu o mare surpriză, nu pentru că Vlad s-a calificat mai departe. Însă, principalul favorit din echipa Irinei, Sandro Machado, a fost eliminat, el având o cotă de 1.06 să se califice mai departe. În acest context, Musta a rămas ca principalul nume din echipa Rimes. 

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Delia Constantin a produs surpriză după surpriză, însă sperăm că această serie se va opri astăzi. Delia nu este atât de populară printre telespectatori, cel puțin dacă ne uităm la cifre. 
Piesa din Audiții a strâns 122k vizualizări pe Youtube, recordul său, apoi având 38k la Confruntări și 32k la Knockouts. 
Săptămâna trecută, în prima ediție live, a mizat pe emoție, interpretând piesă "Mulțumesc, Iubită Mamă". A plâns pe scenă, mama ei a plâns în sală, așadar a căpătat un mare capital emoțional, lucru care a dus la voturi. 
Însă, cred că și-a epuizat această armă, iar astăzi nu mai are cu ce vină în plus. Chiar și așa, acel moment a strâns doar 29k vizualizări, cu 10.000 sub adversarul de astăzi. 
Delia nu are o prezență atâta de puternică în social media, așadar are șanse mici să fie votată masiv. 

Cote pentru Vocea Romaniei v Echipa Irina Rimes

Superbet
L1203785W001253
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Vocea Romaniei vs Echipa Irina Rimes Pont: Vlad Musta se califică în finală

Vlad Musta are multe atuuri astăzi. În primul rând, el este o figură destul de cunoscută pe plan local, având propriul lui band. Apoi, în trecut a mai participat la un concurs de talente, The Four, pe care l-a și câștigat. Are priză la public, având destul de multe vizualizări pe Youtube. De exemplu, momentul său live de săptămâna trecută a strâns cu 10.000 mai multe vizualizări decât cel al adversarei sale. Delia Constantin nu are o prezență puternică pe social media. S-a calificat în semifinale mizând pe emoție, a cântat o piesă pentru mame care a adus voturi. Însă, acum nu va mai putea repeta acel moment, iar impactul va fi unul scăzut. Consider astfel că Musta se va califica în finală, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Superbet.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

Cele mai recente avancronici