1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. Alte sporturi diverse »
  5. Victoria Carl vs Jonna Sundling

Victoria Carl – Jonna Sundling, Ponturi Pariuri Jocurile Olimpice 20.02.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-02-19 15:27:00

Jocurile Olimpice 2022 - Schi fond

20 Februarie 2022, 05:00

Victoria Carl

Victoria Carl

versus
Jonna Sundling

Jonna Sundling

1.80

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Victoria Carl v Jonna Sundling

Închidem seria pariurilor de la Jocurile Olimpice de iarnă Beijing 2022 cu selecții la concursul de schi fond – mass-start, 30 km feminin (duminică, ora 05:00). Urmărim duelul dintre Victoria Carl (Germania) și Jonna Sundling (Suedia).

Victoria Carl: Forma echipei, știri și statistici

Victoria Carl este deja campioană olimpică la întrecerile din China. Sportiva în vârstă de 26 de ani și Katharina Hennig au produs o surpriză uriașă la sprintul pe echipe, în stilul clasic, reușind să învingă pe ultimii metri chiar echipa Suediei, din care a făcut parte și Jonna Sundling. De altfel, Victoria Carl a și fost cea care s-a aflat pe ultimul schimb, așadar, morarlul ei e foarte bun înaintea ultimei evoluții la Jocurile Olimpice.

Fondista din Germania s-a axat în principal pe probele explozive, de sprint, la această ediție. Victoria a mai obținut un loc 10 la sprint și a produs încă o surpriză mare la ștafetă 4x5 km, unde alături de echipa Germaniei a cucerit medalia de argint.

Victoria Carl a arătat însă de-a lungul timpului că poate face față și în cursele lungi. În 2019, la Campionatul Mondial de la Seefeld (Austria), unde s-a alergat în stilul liber, reprezentanta Germaniei a venit pe locul 9. Dintre cele care sunt acum la start, doar Johaug, Karlsson, Diggins, Kalla, Andersson și Stadlober au fost atunci înaintea ei.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și ianuarie 2022 tot pe profit. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Jonna Sundling: Forma echipei, știri și statistici

Jonna Sundling este triplă medaliată la Jocurile Olimpice de iarnă, astfel că indiferent cum se termină acest concurs, va pleca spre casă împlinită. Mai ales că a cucerit aurul olimpic la sprint. De altfel, ea este o specialistă pe distanțele scurte. Jonna este o sportivă de 27 de ani și în Cupa Mondială s-a axat pe probele de sprint.

Medalia de argint la sprintul pe echipe și bronzul la ștafetă pot fi privite ca alte realizări, cu toate că Suedia a fost în ambele curse favorită la aur. Sundling a fost pe ultimul schimb la sprint clasic, dar după efortul depus pe o distanță mai mare (fiecare sportivă a avut câte 2 schimburi) nu a mai avut aceeași prospețime la atacul final și a fost învinsă de Carl.

Jonna Sundling reprezintă doar a treia șansă a Suediei la medalii în această cursă lungă, după Ebba Andersson și Charlotte Kalla. Dacă ne uităm pe istoricul ei, campioana olimpică de la sprint nu a participat niciodată la o competiție majoră, în afara Suediei, pe 30 de kilometri. Anul trecut, la Campionatele Naționale, ea a venit pe locul secund, dar a avut o întârziere de aproximativ 2 minute față de învingătoarea Ebba Andersson.

Statistica meciurilor directe Victoria Carl v Jonna Sundling

Dacă privim duelul prin prisma curselor scurte, Carl are 2-1 cu Sundling la Jocurile Olimpice 2022, după ce s-a aflat în față cu echipa la sprint și la ștafete. Suedeza s-a impus la sprint. Carl și Sundling nu au participat niciodată împreună într-o cursă pe distanța lungă.

Cote pentru Victoria Carl v Jonna Sundling

Teresa Stadlober are o cotă de 1.40 că o va învinge pe Delphine Claudel la Unibet pariuri sportive și merge combinată pentru a obține o cotă 2. Sportiva din Austria a fost pe locul 3 la skiatlon, proba care s-a apropiat cel mai mult ca lungime de această finală (15 km). În plus, a fost în Top 8 la ultimele două Campionate Mondiale pe 30 de km.

Victoria Carl vs Jonna Sundling Pont: Victoria Carl – Jonna Sundling: Carl se clasează mai bine

Jonna Sundling se află în fața unei experiențe noi, o cursă de 30 de kilometri la cel mai înalt nivel. Ea s-a axat în cea mai mare parte pe probele de sprint, iar distanțe lungi a parcurs cu precădere la Campionatele Naționale. În schimb, Carl are mai multă experiență pe distanțe lungi. La Mondialul din 2019 a venit, spre exemplu, pe locul 9. La selectarea acestui pariu am ținut cont și de faptul că fondistele din Suedia nu s-au simțit deloc bine pe distanțele lungi la Beijing 2022, părând că nu s-au acomodat cu condițiile aspre de concurs, ger și vânt. Așadar, cred că Victoria Carl va câștiga acest duel. Am chiar semne de întrebare dacă Jonna va duce cursa până la capăt, dacă nu va fi scurtată ca în concursul masculin (de la 50 km la 30 km).

Miza: 9/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici