1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. Alte sporturi diverse »
  5. Tadej Pogacar vs Geraint Thomas

Tadej Pogacar – Geraint Thomas, Ponturi Ciclism Turul Franței, 01.07.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-07-01 01:17:00

Ponturi ciclism - Turul Franței

01 Iulie 2022, 17:00

Tadej Pogacar

Tadej Pogacar

versus
Geraint Thomas

Geraint Thomas

2.00

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Tadej Pogacar v Geraint Thomas

În prima zi va avea loc un contratimp individual de 13,2 kilometri pe străzile capitalei scandinave. Este o etapă scurtă, dar explozivă, în care ar trebui să iasă în față nu doar specialiștii acestui gen de exercițiu, dar și marii favoriți. Pentru acestă primă etapă urmărim duelul la distanță dintre Tadej Pogacar și Geraint Thomas.

Startul primului rutier va avea loc la ora 17:00, iar finalul ultimului ciclist este prevăzut în jurul orei 20:10.

Traseul este plat, însă unul care va prezenta unele provocări pentru sportivi. Acesta va avea cel puțin 16 viraje, care vor scădea semnificativ viteza medie. Efortul va fi mai puțin constant. Cei care caută victoria de etapă, ar trebui să-și asume și niște riscuri, pentru a câștiga câteva secunde.

Filippo Ganna este creditat marele favorit al primei etape, iar Wout van Aert și Stefan Kung sunt principalii oameni care vor încerca să-i conteste victoria. Merită urmăriți și Tadej Pogacar, Primoz Roglic și Geraint Thomas, oameni de clasament general.

Tadej Pogacar: Forma echipei, știri și statistici

Tadej Pogacar (23 ani) este considerat mare favorit la startul ediției din acest an în Turul Franței. Rutierul de la UAE a câștigat ultimele două ediții și speră să lege și o a treia victorie. În 2020, el a răsturnat toate calculele în penultima etapă, chiar la contratimp, când l-a învins pe Primoz Roglic. Acesta din urmă pare a fi unul dintre puținii care îi pot contesta victoria pe șosea pentru tricoul galben, dacă nu intervin alți factori externi.

Înainte de a veni în Turul Franței, campionul en-titre s-a impus în Turul Sloveniei, dar a fost o competiție mai degrabă de antrenament, pentru că nu a avut o concurență acerbă. Un succes mai important a venit în martie, în Tireno – Adriatico. Pogacar a avut două clasări în Top 5 și în două din cele mai importante clasice – curse de o zi -, în Milan – Sanremo și Turul Flandrei.

La contratimp, Pogacar a participat la două curse în acest an. În Turul Emiratelor Arabe Unite a venit pe locul 4, după Stefan Bissegger, Filippo Ganna și Tom Dumoulin. Mai târziu, în Tireno – Adriatico, pe o distanță de 13,9 kiloemtri, a fost pe 3, după Ganna și Remco Evenepoel.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Geraint Thomas: Forma echipei, știri și statistici

Geraint Thomas (36 ani) este unul dintre cei mai experimentați cicliști din pluton. El reprezintă echipa Ineos și are în palmares Turul Franței cucerit în 2018. El speră să intre în lupta pentru tricoul galben și cu această ocazie, dar pentru început trebuie să tranșeze bătălia în echipă pentru poziția de lider cu Daniel Martinez și Adam Yates. Contratimpul l-ar putea ajuta în acest sens.

La pregătirea Marii Bucle, britanicul a participat în Turul Elveției și a reușit să câștige cursa. A profitat și de o conjunctură favorabilă, în sensul că a mai multe echipe au fost afectate de covid-19, unele fiind nevoite să se și retragă din cursă. A fost și singurul rezultat notabil pe parcursul anului 2022, în care nu a înregistrat niciun succes de etapă.

Thomas are și câteva curse de contratimp la care a luat startul în acest sezon, dar exceptând Turul Elveției, nu s-a remarcat. A fost pe locul 22 în Turul Algarve, locul 4 în Turul Țării Bascilor, locul 4 și locul 15 în Turul Romandiei. În Turul Elveției, la Vaduz, briatnicul a venit pe locul 2, după Remco Evenepoel. Cei mai buni contratimpiști nu au fost însă la start.

Statistica meciurilor directe Tadej Pogacar v Geraint Thomas

Cei doi rutieri nu au concurat împreună în acest an în nicio cursă de contratimp individual.

Cote pentru Tadej Pogacar v Geraint Thomas

Filippo Ganna este favorit să preia tricoul galben la finalul zilei. El a câștigat aproximativ 75% din ultimele 15 curse de contratimp individual. Pentru un succes la Copenhaga, italianul are o cotă 2.00 la Unibet pariuri sportive.

Tadej Pogacar vs Geraint Thomas Pont: Duel Tadej Pogacar vs Geraint Thomas: câștigă Tadej Pogacar

Tadej Pogacar a evitat curse solicitante pe etape în 2022, nu a mers în Turul Italiei și Criterium du Dauphine, ci a preferat întreceri mai mici, în care să-și pregătească atent pașii pentru Turul Franței, unde este văzut mare favorit. Cu greu va fi bătut dacă nu apar factori externi, iar cursele de contratimp pot să-i aducă, de asemenea, ceva avantaj în raport cu cei mai mulți rivali, chiar dacă nu este un mare specialist pe acest gen de exercițiu. El și-a îmbunătățit însă și acest capitol și chiar a câștigat Turul Franței în 2020, ce-i drept, într-o etapă la final de cursă. Dar este de așteptat ca Pogacar să-și arate colții încă din această primă zi. Thomas este rutier bun și el la contratimp și poate că în urmă cu 2-3 ani ar fi fost favorit într-un H2H cu Pogacar. Britanicul a mai pierdut puțin din explozie, astfel că lucrurile sunt mai echilibrate la contratimp. Mizăm pe un succes al slovenului în acest duel, care va dori să arate de ce este în stare din prima zi. Am ales cota din oferta Unibet pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 2.00
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici