1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. Alte sporturi diverse »
  5. Rob Cross vs Jeffrey de Graaf

Rob Cross vs Jeffrey de Graaf, Ponturi Pariuri PDC World Darts Championship, 27.12.2023

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2023-12-26 21:26:00

PDC World Darts Championship

27 Decembrie 2023, 17:10

Rob Cross

Rob Cross

versus
Jeffrey de Graaf

Jeffrey de Graaf

1.61

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Rob Cross v Jeffrey de Graaf

Și în acest an, Alexandra Palace din Londra va fi gazda celei mai importante competiții din dartsul profesionist, PDC World Championship, o competiție ce se desfășoară timp de două săptămâni și jumătate și care, conform tradiției, va face trecerea dintre ani, primele partide debutând în 15 decembrie 2023, ultimul act urmând a se desfășura în data de 3 ianuarie 2024.

După trei zile de pauză, competiția se va relua cu primele partide din faza șaisprezecimilor de finală, fază a competiției în care meciurile se vor disputa după sistemul best of 7 (primul la 4 seturi). În continuare ne vom opri asupra duelului ce-i va avea ca protagoniști pe englezul Rob Cross și pe suedezul Jeffrey de Graaf. Această partidă este programată în jurul orei 17:10, ora României, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Cota aleasă vine din oferta Unibet pariuri sportive.

Superbet
L1203785W001253
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Rob Cross: Forma echipei, știri și statistici

Rob Cross este un englez în vârstă de 33 de ani, ocupantul poziției a opta în clasamentul PDC Order of Merit. Fost lider mondial și fost campion mondial în 2018, atunci când avea să șocheze prin triumful obținut chiar la debut, învingându-i în drumul spre trofeu pe Michael Van Gerwen și Phil Taylor, poate cele mai mari două nume din istoria dartsului, Cross caută să înregistreze o altă campanie reușită la cea mai importantă competiție dintr-un sezon calendaristic. Anul trecut, Rob avea să se oprească în optimile de finală, învins acolo cu scorul de 4-2 de compatriotul Chris Dobey, iar acum este mare favorit la cel puțin repetarea acelei performanțe, dacă nu mai bine.

În 2023, Cross a câștigat trei turnee televizate, la New South Wales Darts Masters, New Zealand Darts Masters și European Darts Grand Prix. În cadrul competițiilor majore, cel mai bun rezultat al anului pentru Rob a venit la UK Open, acolo unde s-a oprit în faza sferturilor de finală.

Prezent pentru a șaptea oară consecutiv în Alexandra Palace, Cross a avut un prim tur liber grație statutului de cap de serie, iar la debut l-a învins în minimum de seturi pe francezul Thibault Tricole. În ciuda unui average modest, de doar 89.32 de puncte și în general al unei prestații slabe în ceea ce privește scoringul, cu doar două reușite de 180 de puncte, favoritul local a recuperat terenul pierdut prin procentajul la închidere, aproape 40%, cu două checkouturi de peste 100 de puncte (114, respectiv 126). În sezonul actual, Cross înregistrează un average de 96.38 de puncte cu trei săgeți, 0.23 reușite de 180 per leg și un procentaj de 41.72% la checkouturi.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Jeffrey de Graaf: Forma echipei, știri și statistici

Jeffrey de Graaf este un jucător suedez în vârstă de 33 de ani, ocupantul poziției a 164-a în clasamentul PDC Order of Merit. Prezența lui de Graaf în această fază a competiției este una dintre cele mai mari surprize ale rundei, jucătorul născut în Olanda, dar care evoluează sub culorile Suediei, fiind lipsit de experiență la cel mai înalt nivel. De Graaf a cochetat în trecut și cu circuitul BDO, după care a făcut tranziția spre PDC, fără să obțină rezultate notabile, iar acum a revenit la cel mai înalt nivel după o perioadă destul de lungă de inactivitate. În cadrul competițiilor majore suedezul se află la doar cea de-a opta prezență pe tabloul principal, iar la Campionatul Mondial și-a mai făcut prezența în două rânduri, 2017 și 2019, de ambele dăți fiind învins încă de la debut.

În acest an, De Graaf l-a învins în cinci seturi pe englezul Ritchie Edhouse, într-un meci în care a înregistrat un average de 93.29 de puncte, cu 5 aruncări de 180 de puncte reușite și un procentaj de 41.94% (13/31) la checkouturi. Ulterior Jose de Sousa, cel de-al 25-lea jucător al lumii, avea să-i cadă victimă în mod neașteptat suedezului, însă de Sousa, care a avut un sezon foarte modest până acum, nu s-a regăsit nici aici. Considerat unul dintre cei mai prolifici jucători din circuit în ceea ce privește punctajele maxime, portughezul a bifat doar două astfel de reușite, comparativ cu cele trei ale lui de Graaf. De Sousa a fost jucătorul mai bun la închidere, însă diferența nu a fost una care să facă diferența, doar 46.15% comparativ cu 42.31%, suedezul având câștig de cauză pentru că a punctat mai bine și și-a oferit cu 12 șanse mai mult la închidere.

Pe parcursul sezonului actual, de Graaf înregistrează un average de doar 86.62 de puncte din trei săgeți, 0.18 aruncări de 180 de puncte per leg și un checkout de un pic peste 40%, însă pentru această statistică din urmă avem la dispoziție doar ceea ce a reușit la acest turneu final.

Statistica meciurilor directe Rob Cross v Jeffrey de Graaf

Rob Cross s-a impus în ambele dueluri directe anterioare, ambele disputate cu destul de mult timp în urmă, scor 9-8 în primul tur de la UK Open din 2016, respectiv 6-1 în European Tour din 2017.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Rob Cross v Jeffrey de Graaf

De Graaf nu a reușit încă vreun checkout de 100 de puncte pe parcursul celor nouă seturi disputate la acest turneu. Cu toate astea bookmakerii sunt destul de generoși, iar pentru ca cel mai mare checkout al meciului pentru jucătorul suedez să nu depășească 120 de puncte, casa de pariuri Unibet vă oferă o cotă de 1.50.

Superbet
L1203785W001253
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Rob Cross vs Jeffrey de Graaf Pont: Cea mai mare închidere a meciului: Rob Cross

Rob Cross este mare favorit la calificarea într-o nouă optime de finală la Campionatul Mondial, în fața sa fiind un jucător a cărui prezență aici reprezintă o surpriză. De Graaf a revenit în circuitul profesionist după o perioadă mai lungă de inactivitate, însă nu a bifat vreun rezultat notabil, iar cifrele sale din actualul sezon sunt foarte modeste. Cross, pe lângă experiența net superioară, îi este superior adversarului în toate compartimentele (media pe 3 săgeți, aruncări maxime per leg și procentaj la checkouturi). Fostul campion mondial se descurcă în general foarte bine la checkouturi, englezul având peste 40% procentaj la închidere, dar mai mult, este un jucător capabil de închideri mari, de peste 100 de puncte, așa cum am văzut și în runda anterioară. Rob are cel puțin un checkout de 100 de puncte în ultimele nouă partide disputate în circuit, iar aici a bifat un checkout de 126 de puncte în setul al treilea cu Thibault Tricole, respectiv unul de 114 în setul secund. Prin comparație, de Graaf se apropie ca procentaj al checkouturilor, însă pe parcursul celor nouă seturi disputate până acum nu a înregistrat nici măcar un checkout de 100 de puncte, cel mai mare al suedezului fiind de 90, în partida de debut în fața lui Ritchie Edhouse. Cross pornește clar cu prima șansă la calificarea în optimile de finală, astfel că, în mod logic, va porni cu prima șansă și la câștigarea mai multor leguri în meci și probabil îi va oferi adversarului mai puține oportunități de checkout. Pronosticul meu merge pe cea mai mare închidere în meci reușită de Rob Cross, pentru o cotă de 1.61. Am selectat acest meci din oferta de pariuri sportive Unibet.

Miza: 10/10
Cota: 1.61
Status: Castigat

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

Cele mai recente avancronici