1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. Alte sporturi diverse »
  5. Ricky Evans vs Daryl Gurney

Ricky Evans vs Daryl Gurney, Ponturi Pariuri PDC World Darts Championship, 28.12.2023

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2023-12-28 12:46:00

PDC World Darts Championship

28 Decembrie 2023, 23:30

Ricky Evans

Ricky Evans

versus
Daryl Gurney

Daryl Gurney

1.61

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Ricky Evans v Daryl Gurney

Și în acest an, Alexandra Palace din Londra va fi gazda celei mai importante competiții din dartsul profesionist, PDC World Championship, o competiție ce se desfășoară timp de două săptămâni și jumătate și care, conform tradiției, va face trecerea dintre ani, primele partide debutând în 15 decembrie 2023, ultimul act urmând a se desfășura în data de 3 ianuarie 2024.

După trei zile de pauză, competiția se va relua cu primele partide din faza șaisprezecimilor de finală, fază a competiției în care meciurile se vor disputa după sistemul best of 7 (primul la 4 seturi). În continuare ne vom îndrepta atenția asupra ultimei partide a serii, cea care îi va avea ca protagoniști pe englezul Ricky Evans și pe nord-irlandezul Daryl Gurney. Această partidă este programată de la ora 23:30, ora României, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Cota aleasă vine din oferta Unibet pariuri sportive.

Superbet
L1203785W001253
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ricky Evans: Forma echipei, știri și statistici

Ricky Evans este un jucător englez în vârstă de 33 de ani, ocupantul poziției a 53-a în clasamentul mondial. Ricky, unul dintre cei mai rapizi aruncători din circuit, dacă nu chiar cel mai rapid, s-a evidențiat tot timpul prin această calitate, fiind un jucător care a atras priviri încă din perioada în care activa în circuitul destinat tinerilor. Din păcate pentru el, tranziția spre circuitul profesionist nu a fost una la fel de bună precum s-ar fi așteptat, iar în prezent se chinuie să se califice direct pe tablourile principale ale turneelor majore.

Evans nu are niciun titlu cucerit în carieră, iar ultima finală datează din martie 2022, în Players Championship 6, acolo unde pierdea în ultimul act în fața lui Jim Williams. Prezent pentru a noua oară în carieră pe tabloul principal de la Campionatul Mondial, englezul se regăsește pentru a treia oară în această fază a șaisprezecimilor, însă niciodată nu a reușit să treacă mai departe, atât în 2020 cât și în 2021 fiind surclasat de același om, olandezul Michael Van Gerwen.

Ricky a surprins plăcut până acum, câștigând două partide fără să cedeze vreun set, cu sud-africanul Simon Adams, respectiv împotriva compatriotului Nathan Aspinall, cel de-al șaselea jucător al lumii. Performanța din runda anterioară în fața lui Aspinall a fost una dintre cele mai bune ale sezonului pentru Evans, care a înregistrat o medie de 99.38 de puncte la 3 săgeți, cu 4 aruncări de 180 de puncte reușite și un procentaj impresionant de 64.29% la închidere (9/14), toate aceste cifre fiind cu mult peste media sa obișnuită din sezon (93.11 scoring avg, 0.24 reușite de 180 per leg, 33.63% procentaj la închidere).

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Daryl Gurney: Forma echipei, știri și statistici

Daryl Gurney este un jucător nord-irlandez în vârstă de 37 de ani, ocupantul poziției a 27-a în ierarhia PDC Order of Merit. În prezent Daryl este în afara top 25, o poziție care nu-i face cinste și care nu reflectă realitatea. Evident că postura din prezent este datorată de rezultatele mai degrabă modeste din ultima perioadă din dreptul nord-irlandezului, însă mă refer strict la faptul că Gurney este un jucător extrem de talentat, cu multă calitate în joc, capabil să se bată de la egal la egal cu greii din circuit, așa cum a demonstrat și în trecut. Daryl are cinci trofee cucerite în cadrul circuitului PDC, inclusiv două titluri majore, în 2017 la World Grand Prix, respectiv în 2018 la Players Championship Finals. Acele evoluții aveau să-i asigure lui Daryl trei participări consecutive în Premier League, în 2019 calificându-se în semifinale, performanță ce-l aducea pentru prima dată în carieră în top 3 mondial.

În 2023 Gurney are patru prezențe pe tablourile principale ale turneelor majore: World Matchplay, World Grandprix, UK Open și Players Championship Finals, iar acum a revenit la Campionatul Mondial pentru a zecea oară consecutiv. Nord-irlandezul a fost prezent de două ori în sferturile de finală în Alexandra Palace, în 2017, învins clar atunci de Michael Van Gerwen, scor 5-1 la seturi, respectiv 2021, când a cedat la mare luptă în fața fostului campion mondial și lider în ierarhia PDC, galezul Gerwyn Price, scor 5-4.

Deși nu este considerat printre pretendenții la titlu, Gurney poate profita de această parte de tablou și să-și egaleze cel puțin Personal Best-ul de la Campionatul Mondial. În partida de debut Daryl a arătat ca-n vremurile bune, învingându-l pe Steve Beaton în patru seturi, la capătul unui meci foarte solid în care a înregistrat un average de 100.79 de puncte, bifând un procentaj de 45.83% (11/24) la checkouturi și nu mai puțin de opt reușite de 180 de puncte.

Statistica meciurilor directe Ricky Evans v Daryl Gurney

Daryl Gurney a câștigat cinci din cele opt dispute directe anterioare, toate aceste victorii venind în succesiune, nord-irlandezul impunându-se inclusiv în acest sezon, scor 6-4 în cadrul Players Championship 16.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Ricky Evans v Daryl Gurney

Daryl Gurney este jucătorul mai experimentat la cel mai înalt nivel și are un ascendent moral în fața adversarului său pe care l-a învins în ultimele cinci dispute consecutive. Pentru o victorie a nord-irlandezului, casa de pariuri Unibet vă oferă o cotă de 1.50.

Superbet
L1203785W001253
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ricky Evans vs Daryl Gurney Pont: Daryl Gurney peste 5.5 aruncări de 180 de puncte reușite

Daryl Gurney a avut un sezon foarte modest, de altfel el neregăsindu-și cadența și cel mai bun nivel de vreo doi ani încoace, motiv pentru care a și părăsit de curând top 25. Totuși, el este un jucător de o calitate incontestabilă, fost nr.3 mondial, câștigător a două titluri majore și de două ori sfert-finalist la Campionatul Mondial, iar aici, la debut, a arătat un nivel mult mai apropiat de vremurile sale bune. Contra lui Steve Beaton, Gurney a impresionat, reușind un average de peste 100 de puncte, cu nu mai puțin de 8 aruncări de 180 de puncte reușite pe parcursul a doar patru seturi. Gurney pornește cu prima șansă, dar cu siguranță Evans este capabil să-i pună probleme, la rândul său englezul venind după una dintre cele mai bune performanțe ale sezonului, cu un average de aproape 100 de puncte în fața favoritului nr.6, Nathan Aspinall, în fața căruia nu a cedat nici măcar un set. Am ales să merg pe această linie a punctajelor maxime în dreptul lui Gurney, întrucât bookmakerii au setat linia destul de jos, cel mai probabil luând în considerare media overall în sezon a nord-irlandezului. Totuși, așa cum s-a întâmplat și în runda anterioară, mă aștept ca Gurney să-și ridice nivelul jocului și să înregistreze, din nou, cifre superioare comparativ cu media generală din sezon, în toate compartimentele. Daryl a bifat nu mai puțin de 8 aruncări maxime în patru seturi cu Steve Betaon, iar acest format de best of 7 ne ajută în perspectiva pariului nostru întrucât anticipez un meci de cel puțin cinci-șase manșe. Pronosticul meu merge pe cel puțin 6 aruncări de 180 de puncte reușite în meci de Daryl Gurney, pentru o cotă de 1.61. Am selectat acest meci din oferta de pariuri sportive Unibet.

Miza: 10/10
Cota: 1.61
Status: Castigat

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

Cele mai recente avancronici