1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. Alte sporturi diverse »
  5. Marele Premiu al Australiei

Marele Premiu al Australiei Ponturi Pariuri Formula 1 2.04.2023. Încă o victorie pentru Red Bull Racing?

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2023-04-01 11:12:00

Formula 1

02 Aprilie 2023, 08:00

Red Bull Racing

Red Bull Racing

versus
Mercedes

Mercedes

1.90

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Red Bull Racing v Mercedes

În acest weekend (31 Martie - 2 Aprilie) are loc Marele Premiu al Australiei, pe circuitul Albert Park din Melbourne, fiind al 3-lea Grand Prix al sezonului. În jur de 400,000 de spectatori sunt așteptați la "Marele Circ", dar organizatorii speră să doboare recordul stabili anul trecut, când în cele patru zile au fost prezenți 419,114 de persoane.

Circuitul are o lungime de 5,278 km și în total trebuie parcurși 58 de tururi, adică 306,124 km. Recordul pe tur este deținut de monegascul Charles Leclerc (Ferarri), stabilit anul trecut, 1:20.260.

Cursa va începe duminică dimineața, de la ora 08:00.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Ce s-a întâmplat în calificări?

  • Q1 | Câștigătorul ultimului Grand Prix, Sergio Perez (Red Bull Racing), a început cum nu se poate mai rău. După doar patru minute, mexicanul a rămas blocat în zona cu nisip, iar monopostul a fost ridicat cu o macara. Fără niciun tur cronometrat, va începe cursa de pe ultimul loc. Valterri Bottas (Alfa Romeo) câștigătorul din 2019, Logan Sargeant (Williams), Zhou Guanyu (Alfa Romeo) și Oscar Piastri (McLaren) n-au reușit să intre în Q2.

  • Q2 | Nico Hulkenberg (Haas) a produs surpriza. A obținut un timp foarte bun, 1:17.412, și s-a calificat fără emoții în ultimul act. Esteban Ocon (Alpine) n-a prins o zi prea inspirată și a ratat obiectivul. Nyck De Vreies (Alphatauri), Kevin Magnussen (Haas), Lando Norris (McLaren) și Yuki Tsunoda (Alphatauri) s-au alăturat francezului și au părăsit calificările în Q2.

  • Q3 | Așa cum era de așteptat, Max Verstappen (Red Bull Racing) a dominat ostilitățile. S-a impus fără probleme și mâine va pleca din pole position. În lipsa lui Sergio Perez (Red Bull Racing), lupta s-a dat pentru locul secund, pe care într-un final l-a obținut George Russell (Mercedes), fiind urmat de colegul său, Lewis Hamilton (Mercedes). Fernando Alonso (Aston Martin) și-a demostrat din nou valoarea și va pleca de pe locul patru.

     
     
     
     
    instagram.com/reel/CpVxnEzJJOs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
    instagram.com/reel/CpVxnEzJJOs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    instagram.com/reel/CpVxnEzJJOs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

     

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Tensiune la Red Bull Racing?

Spre deosebire de anul trecut, când doar Max Verstappen a luptat pentru titlu, în cel actual Sergio Perez are și el intenții serioase. În primele două curse a adunat 43 de puncte și momentan se află la doar o singură lungime de olandez. Greșeală făcută în calificări îl poate costa scump, chiar dacă n-ar trebui să aibă emoții în privință unui loc în TOP10. Totuși, Max rămâne pilotul principal, cu care Red Bull Racing va încerca să depășească cifrele lui Lewis Hamilton.

 
 
 
 
instagram.com/p/Cqe6iwjI-oZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
instagram.com/p/Cqe6iwjI-oZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

instagram.com/p/Cqe6iwjI-oZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

 

50 RON CADOU FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Aston Martin, Mercedes sau Ferrari?

Lupta pentru locul secund este unul interesant și se dă între cele trei echipe: Aston Martin, Mercedes și Ferrari. Scuderia nu arată mai bine nici sub conducerea lui Frederic Vasseur, iar anul viitor îl poate pierde pe Charles Leclerc, cel care de când a sosit la Ferrari a obținut doar cinci victorii, extrem de puțin pentru un pilot care tânjește după titlu.

Spre deosebire de primele două curse, la Mercedes se vede o îmbunătățire. Încă n-are șanse mari la câștigarea unei curse, dar poate emită pretenții pentru un loc pe podium. Anul trecut, George Russell l-a învins pe Lewis Hamilton cu 275-240, dar acum septuplul campion mondial poate lua revanșa.

Investițiile făcute de Lawrence Stroll au dat roade. Fernando Alonso a urcat deja de două ori pe podium și până acum a fost învins doar de Red Bull Racing. Lance Stroll a avut ghinion etapa precedentă, a fost nevoit să se retragă, dar acum are toate șansele să termine în TOP6.

 
 
 
 
instagram.com/p/Cqclx5HN5i1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
instagram.com/p/Cqclx5HN5i1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

instagram.com/p/Cqclx5HN5i1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Cote pentru Red Bull Racing v Mercedes

Sergio Perez are de recuperat un handicap mare față de Max Verstappen și în aceste condiții mă aștept să forțeze și să obțină punctul oferit pentru cel mai rapid tur. Pentru acest pronostic, Unibet pariuri sportive oferă cota 5.00.

180 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Red Bull Racing vs Mercedes Pont: Mașina câștigătoare va avea un avans de cel puțin 10 secunde

Max Verstappen pornește din pole position și este cotat cu prima șansă la victorie. Având în vedere poziția lui Sergio Perez, în această cursă n-ar trebui să aibă emoții mari în privința victoriei, chiar dacă pe următoarele două locuri se află piloții de la Mercedes. Olandezul țintește titlul cu numărul trei și acum se poate distanța de colegul său. Mă aștept să domine cursa cap-coadă și într-un final să aibă un avans de cel puțin 10 secunde față de ocupanta locului secund. Pronosticul l-am ales din oferta Unibet pariuri sportive.

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici