1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. Alte sporturi diverse »
  5. Peter Sagan vs Giacomo Nizzolo, Ponturi Ciclism Turul Franței 29.08.2020. Prima etapă are toate șansele să se termine la sprint

Peter Sagan vs Giacomo Nizzolo, Ponturi Ciclism Turul Franței 29.08.2020. Prima etapă are toate șansele să se termine la sprint

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-08-28 20:55:00

Ciclism - Turul Frantei

29 August 2020, 15:00

Peter Sagan

Peter Sagan

versus
Giacomo Nizzolo

Giacomo Nizzolo

1.85

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Peter Sagan v Giacomo Nizzolo

Turul Franței la ciclism pornește sâmbătă, la ora 15:00, de la Nice, într-o aventură de trei săptămâni. Competiția stârnește multe pasiuni în rândul fanilor și în acest an. În toată această perioadă, vom încerca să identificăm și cele mai bune pariuri, prima selecție fiind chiar din runda de debut care se va desfășura la Nice și în împrejurimi pe o distanță de 156 de kilometri. Ne-am orientat către un duel între Peter Sagan și Giacomo Nizzolo.

Înainte de a oferi câteva date despre cei doi rutieri, să prezentăm și câteva date generale despre competiție. La start sunt 22 de echipe, fiecare având în componență câte opt rutieri. În total, în caravană vor fi 176 de sportivi din 30 de națiuni.

Principala amenințare este Covid-19, virusul care a afectat grav inclusiv sportul în acest an. Toți participanții, sportivii și staff-urile tehnice, au intrat deja într-o „bulă”, regulile fiind foarte stricte pentru toată lumea. Iar sancțiunile extrem de dure. Orice echipă cu două cazuri pozitive este exclusă din Turul Franței.

Chris Froome și Geraint Thomas, câștigătorii Marii Bucle din 2017 și 2018, nu au prins echipa Ineos. Dar la start sunt aproape toate celelalte nume grele din ciclismul mondial. Doi cicliști sunt însă mari favoriți, Egan Bernal, învingătorul din 2019, și Primoz Roglic. Ambii au în spate două echipe foarte puternice, astfel că va fi interesant de urmărit și bătălia acestora, cine va reuși să se comporte mai bine pe munte pentru a-și susține liderul.

În actuala ediție nu avem parte de cățărări mitice, dar organizatorii au desenat un traseu cu opt etape montate. Sunt multe etape mai scurte decât de obicei, dar explozive, fiind căutat spectacolul. Duminică va fi o etapă tare interesantă, cu două cățărări de categoria 1, ceva neobișnuit pentru un prim weekend în Turul Franței. Prima rundă este rezezrvată însă sprinterilor, iar Caleb Ewan, Sam Bennett, Giacomo Nizzolo și Peter Sagan se numără printre favoriți.

Peter Sagan: Forma echipei, știri și statistici

Peter Sagan este ciclistul din caravană cu cele mai multe victorii în Turul Franței, 12 la număr. De asemenea, el are nu mai puțin de 45 de clasări pe podium în istoria întrecerii.

Principalul obiectiv pentru rutierul slovac este să câștige tricoul verde pentru a opta oară în carieră. El deține deja recordul all-time cu șapte victorii în această ierarhie pe puncte.

Înaintea Turului Franței, Peter Sagan a înregistrat ca rezultate de vârf două locuri 4 în Milan – Torino și mai ales Milan – Sanremo, ambele curse de o zi. De asemenea, el a participat în Criterium du Dauphine, întrecere pe etape, fără a se remarca însă în vreun fel, cea mai bună clasare fiind locul 93. Nici nu au fost finaluri de etapă în cele cinci zile care să i se potrivească.

Giacomo Nizzolo: Forma echipei, știri și statistici

Giacomo Nizzolo ajunge în Turul Franței cu titlul de campion european, câștigat în urmă cu trei zile la Plouay (Franța), la sprint, într-o etapă cu lungime de 177 de kilometri. Este adevărat, nu a avut adversarii din Turul Franței, dar succesul i-a oferit cu siguranță un impuls suplimentar.

De asemenea, Giacomo Nizzolo a câștigat titlul de campion al Italiei în urmă cu o săptămână, tot la sprint. Până aici, rutierul de la echipa sud-africană a avut ca rezultat de top un loc 5 în Milan – Sanremo, plus un loc 3 în Turul Burgosului, o competiție mai scăzută din punct de vedere al punctajului UCI, dar cu o concurență destul de sănătoasă.

Cote pentru Peter Sagan v Giacomo Nizzolo

Primoz Roglic are o cotă de 1,75 la Unibet că va termina în fața lui Thibaut Pinot în prima etapă. Cu o echipă puternică, slovenul va fi protejat de colegi și propulsat într-o poziție cât mai bună, totodată, ferită de accidente.

Peter Sagan vs Giacomo Nizzolo Pont: Duel clasare: Giacomo Nizzolo

Într-o etapă ceva mai lungă și cu oarecare dificultăți pe traseu, poate că Sagan, Stuyven sau Colbrelli ar fi avut șanse mai mari la victorie, dintre sprinteri. Totuși, prima etapă este destul de scurtă, cu puține „capcane” spre deloc pe ultimii 35 de kilometri, iar finalul este ca-n palmă, care favorizează sprintul pur-sânge. Ori în acest caz, Ewan, Bennett sau Nizzolo au șanse ceva mai bune să fie în față. Sagan l-a învins pe Nizzolo în Milan – Sanremo, dar după o cursă de 300 de kilometri, care i s-a potrivit mai bine ca profil slovacului. Având în vedere și moralul foarte bun al lui Nizzolo câștigat în ultima săptămână prin cele două victorii, mizez pe faptul că el se va număra printre protagoniștii rundei, cu șanse mari chiar de a câștiga etapa. În orice caz, îl văd mai bine clasat decât Sagan, care ar avea șanse mai bune da a ataca victoria în etapa de duminică dacă trece cu bine de dificultățile de la jumătatea cursei.

Miza: 8/10
Cota: 1.85
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici