1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. Alte sporturi diverse »
  5. Premiile Oscar

A 96-a editie a Premiilor Oscar - Ponturi Pariuri Premiile Academiei Americane de Film, 11.03.2024

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2024-03-09 00:31:00

Premiile Oscar

11 Martie 2024, 02:00

Oscar

Oscar

versus
Oscars

Oscars

2.30

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Oscar v Oscars

Încă din 1929, Premiile Oscar onorează excelența în film, pornind de la design-ul de producție, la sunet, costume, machiaj, imagine, regizor și, evident, actori. Premiile Oscar onoareaza tot acest ansambu care transformă un proces lung, costisitor și tehnic, în artă. 
Filmele sunt probabil cea mai directă formă de artă. Însă și cea mai puternică, deoarece într-un interval condensat, reușesc să transporte spectatorul într-o altă lume, îl fac să empatizeze cu personajele și să trăiască o altă viață. 

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Filmele sunt o formă de detașare. Nu o fugă de realitate, deși pot să fie folosite și în acest sens. Însă mai degrabă o fugă spre un colț al imaginației unde orice este posibil, unde fiecare spectator poate să devină erou, pozitiv sau negativ, să călătorească în spațiu și timp, într-un univers paralel care îi hrănește fanteziile. Să redevină copil. 
Filmele traversează timpul, fiind o artă care nu dispare, nu devine irelevantă sau demodată. Pelicule de acum zeci de ani încântă în continuare publicul, iar aceasta este doar o parte din magia pe care o oferă sutele de oameni care lucrează în acest domeniu. 
Așadar, evident că era nevoie ca acești magicieni să fie recompensați, Academia Americană a Artelor și Științelor Filmului având responsabilitatea de a alege, an după an, laureații. Însă, oricine este nominalizat este deja câștigător. 

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

A 96-a ediție a Premiilor Oscar este dominată de un nume științific, care a creat una dintre armele care au schimbat istoria omenirii: Oppenheimer. Cu 13 nominalizări, un record pentru acest an, filmul în regia lui Christopher Nolan (care mai mult ca sigur va câștiga premiul pentru cel mai bun regizor) are toate șansele să câștige cel puțin 8 statuete aurite. 
Urmează Poor Things, ecranizat după cartea cu același nume, o reinterpretare modernă a temelor din Frankenstein, în regia lui Yorgos Lanthimos (cunoscut și pentru The Lobster sau Killing of a Sacred Deer). Povestea are accente amuzante (de fapt consider că este cea mai bună comedie a anului), iar Emma Stone face un rol senzațional, deși nu este favorită la categoria "Cea mai bună actriță în rol principal". 
Podiumul nominalizarilor este completat de Killers of the Flower Moon, cu 10. Povestea reală a tribului Osage este transpusă în film veridic de Martin Scorsese, în rolul principal fiind Leonardo di Caprio, care nu a fost nominalizat. Filmul durează aproape 4 ore, însă este cea mai tulburătoare peliculă a anului, așadar merită vizionată. 

Cele mai multe categorii au un câștigător previzibil (Oppenhemier cel mai bun film, Cillian Murphy cel mai bun actor în rol principal, Nolan cel mai bun regizor).

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C


Astfel, o să mă concentrez pe două categorii mai obscure:

Cele mai bune costume, nominalizații fiind:

Poor Things (Holly Waddington)
Barbie (Jacqueline Durran)
Killers of the Flower Moon (Jaqueline West)
Napoleon (Janty Yates și Dave Crossman)
Oppenheimer (Ellen Mirojnick)

Cele mai bune efecte vizuale, nominalizații fiind:

Godzilla Minus One
The Creator
Guardian of the Galaxy Vol. 3
Napoleon
Mission Impossible: Dead Reckoning Part One

Mai jos voi argumenta alegerile pentru fiecare categorie, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 

Cote pentru Oscar v OscarsYouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Oscar vs Oscars Pont: Cele mai bune costume - Poor Things

Poor Things are 11 nominalizări, fiind al doilea cel mai apreciat film de către Academia Americană, dacă ne referim la această ediție. Asta nu înseamnă că o să câștige 11 premii. Dimpotrivă, este posibil să câștige destul de puține. Totuși, deși nu este principala favorită la această categorie, cred că Poor Things va lua acasă Oscarul pentru "Cele mai bune costume". Principalul favorit este Barbie, filmul cu cele mai mari încasări ale anului trecut. Însă, Barbie nu este apreciat de Academie. Nu a primit 2 nominalizări foarte importante, Cea mai bună actrița și Cel mai bun regizor, așadar mulți dintre jurați nu îl consideră potrivit pentru Oscar. Costumele sunt incredibile, identice cu cele ale păpușilor Barbie, însă Academia în general premiază costumele de epocă. Iar Poor Things excelează la acest capitol. Ținând cont că filmul a fost atât de apreciat de critici, că Poor Things va lua premiul pentru Cel mai bun design de producție, consider că va lua trofeul și pentru Cele mai bun costume, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Superbet.

Miza: 8/10
Cota: 2.30
Status: Castigat

Oscar vs Oscars Pont: Cele mai bune efecte vizuale - Godzilla Minus One

Godzilla Minus One a fost una dintre surprizele plăcute ale anului trecut. Pelicula japoneză a avut încasări mai mari decât multe filme "blockbuster" americane, fiind foarte apreciat atât de fani, însă și de critici. Echipa de efect vizuale (VFX) a făcut minuni, deoarece a avut un buget foarte mic, sub 15 milioane de dolari. A folosit doar 610 cadre VXF, într-un interval scurt, de doar 8 luni. The Creator, film pe care îl puteți vedea pe Disney+, era marele favorit până acum două săptămâni. Câștigase majoritatea premiilor americane, inclusiv cele mai multe la Visual Effects Society Awards. Însă, se pare că Academia va vota altfel, fiind mai impresionată de creativitatea echipei din Japonia, fiind și un omagiu adus cinematografiei din acea țară. Consider astfel că Godzilla Minus One va câștiga Premiul Oscar pentru Cele mai bune efecte vizuale, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Superbet.

Miza: 8/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

Cele mai recente avancronici