1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. Alte sporturi diverse »
  5. Lennard Kamna vs Patrick Konrad

Lennard Kamna vs Patrick Konrad, Ponturi Ciclism Turul Franței, 12.07.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-07-11 21:36:00

Ponturi ciclism - Turul Franței

12 Iulie 2022, 14:30

Lennard Kamna

Lennard Kamna

versus
Patrick Konrad

Patrick Konrad

1.60

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Lennard Kamna v Patrick Konrad

Caravana Turului Franței la ciclism va parcurge marți, de la ora 14:30, distanța de 148,1 kilometri, între Morzine Les Portes du Soleil și Megeve. Am selectat și pariuri pentru etapa a 10-a, care se va încheia cu o cățărare de 19,2 km și rampă medie de 4,1 kilometri. Ne uităm în special la duelul dintre Lennard Kamna și Patrick Konrad.

Etapa de marți va fi încălzirea pentru două etape epice în Alpi, în care plutonul va urca de două ori pe Galibier și va încheia la Serre Chevalier și Alpe d’Huez.

Potrivit specialiștilor, profilul etapei a 10-a este înșelător. Pe hârtie s-ar putea să nu arate cea mai dură zi, dar va fi totuși dificilă. Există foarte puțin drum plat de parcurs. Principala provocarea este urcarea de aproape 20 km până la Megeve, la final. Probabil, niciunul dintre concurenții de clasament general nu va putea lansa un atac cu rază lungă de acțiune, dar ultimul kilometru are o rampă medie de peste 7% și va oferi un punct de lansare pentru eventuale atacuri, cu care se pot câștiga secunde prețioase.

Tadej Pogacar este în galben, dar Jonas Vingegaard i-a făcut față până acum pe cățărări, având o întârziere de 39 de secunde în ierarhia clasamentului general.

Lennard Kamna: Forma echipei, știri și statistici

Lennard Kamna este un ciclist german în vârstă de 26 de ani, considerat unul dintre cei mai puternici oameni de evadare din pluton. El a fost deja protagonistul unei etape. Vineri, în etapa a 7-a, cu primul final pe munte, la Planche des Belles Filles, rutierul de la Bora a fost aproape de victorie. A fost depășit însă pe ultimii metri de marii favoriți, Pogacar, Vingegaard și Roglic, fiind clasat pe locul 4.

În clasamentul general, Kamna este pe locul 21, la aproape 9 minute de întârziere de Pogacar, astfel că nu este un om periculos pentru tricoul galben. Așadar, are șanse de a se afla în evadare și marți.

Ciclistul german este la a treia participare în Turul Franței. El are deja o victorie în 2020, tot după o evadare, după o etapă care a fost în lungime de 164 de kilometri. În acest an, Kamna a spart gheața și în Turul Italiei, unde a obținut, de asemenea, o victorie. El s-a mai impus în acest an și în alte curse mai mici. Apropo de faptul că plutonul abordează Alpii, Kamna a obținut un succes de etapă în Turul Alpilor.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Patrick Konrad: Forma echipei, știri și statistici

Patrick Konrad este un ciclist german de 30 de ani care concurează tot pentru Bora, fiind colegul lui Kamna. Este un sportiv care se descurcă în general bine pe munte, dar și el este mai vizibil de regulă în evadări. În actuala ediție a Turului Franței are patru clasări în Top 30, iar la startul rundei de marți este pe locul 20 în ierarhia generală.

Patrick Konrad este la a patra participare în Turul Franței și are o victorie obținută anul trecut, tot după o evadare, într-o cursă de 169 de kilometri. Tot anul trecut a înregistrat și cea mai bună clasare în clasamentul general în Marea Buclă – locul 27.

Ciclistul austriac are la activ și participări în Turul Italiei și Spaniei, unde nu a câștigat încă vreo etapă. În Giro. Konrad a fost însă un om de claasament general pentru Bora. În 2018 a terminat la final pe locul 7, iar în 2020, pe locul 8.

Cote pentru Lennard Kamna v Patrick Konrad

Thibaut Pinot (Groupama-FDJ) a ratat victoria în etapa a 9-a pe final și nu este exclus să-l vedem că va încerca să ajungă din nou în grupul care se va lupta pentru locul 1 în această zi. El are o cotă de 2.40 la Unibet pariuri sportive că îl va învinge pe Bob Jungels, cel care s-a impus duminică și probabil este mulțumit că și-a atins principalul obiectiv în actuala ediție a Turului Franței.

Lennard Kamna vs Patrick Konrad Pont: Lennard Kamna vs Patrick Konrad. Câștigă Lennard Kamna

Cu două finaluri dificile în zilele care vor urma, există o șansă mare ca evadarea să reușească marți. Urcușul final la Megeve este și el destul de greu de abordat, iar un alpinist pur ar trebui să iasă în evidență. Lennard Kamna este unul dintre cei mai buni oameni de evadare ai momentului. El a fost aproape de victorie săptămână trecută, pe Planche des Belles Filles, și s-ar putea să încerce ceva și marți. Mai ales că Megeve este o cățărare pe care o poate aborda. Patrick Konrad este și el un candidat la victorie, într-o posibilă evadare. Germanul este văzut favoritul zilei de specialiști, iar cum etapa i se potrivește, echipa Bora va căuta să-l sprijine să ajungă în evadare.

Miza: 7/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici