Share

Krzysztof Ratajski vs Callan Rydz, Ponturi Pariuri Darts World Matchplay, 22.07.2021

Alte sporturi diverse

Cota: 1.72

Adaugat de: Robert_Cristian

22 Iul 2021 11:39 176 0
Logo Krzysztof Ratajski Krzysztof Ratajski
Logo Callan Rydz Callan Rydz
VS
21:15 22 Iulie 2021
Darts World Matchplay

Analiză și informații pentru Krzysztof Ratajski v Callan Rydz

Turneul World Matchplay este considerată de mulți ca fiind cea mai importantă competiție din darts după Campionatul Mondial ce se desfășoară, conform tradiției, de fiecare dată la cumpăna dintre ani. Aflat la cea de-a 28-a ediție, turneul este dotat cu premii totale în valoare de 700.000£ și a adunat la start toate numele grele, cu Gerwyn Price și Peter Wright, ultimii doi campioni mondiali, ținând capul de afiș.

Am ajuns în faza sferturilor de finală, iar prima partidă a serii din Winter Gardens va fi cea asupra căreia ne vom îndrepta atenția în momentele următoare și îi va avea ca protagoniști pe polonezul Krzysztof Ratajski și englezul Callan Rydz. Acest meci este programat de la ora 21:15, ora României, iar pronosticul meu îl veți putea afla în momentele următoare.

Krzysztof Ratajski: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Krzysztof Ratajski este un polonez în vârstă de 44 de ani, ocupantul poziției a 13-a în ierarhia mondială PDC. "vulturul polonez", așa cum este poreclit în circuit, Ratajski a devenit unul dintre cei mai constanți jucători pe parcursul ultimului an și jumătate. Mai exact, progresul său a început o dată cu reluarea turneelor în vara anului precedent, iar evoluțiile sale la cel mai înalt nivel l-au propulsat între primii 16 jucători ai lumii. Polonezul s-a calificat în finala Campionatului Mondial de la începutul acestui an, învins acolo de Stephen Bunting, scor 5-3, dar acel rezultat a reprezentat o confirmare a formei bune arătate anterior de Ratajski. La World Matchplay anul trecut a pierdut chiar în această fază a competiției, cedând 16-13 în fața lui Michael Smith, însă în ciuda înfrângerii, încrederea în propriul joc a crescut considerabil în ceea ce-l privește.

La un alt turneu important din calendarul competițional, polonezul s-a calificat în sferturile de finală de la UK Open, iar la jumătatea lui aprilie, într-un turneu Players Championship și-a trecut în premieră numele pe lista jucătorilor ce au reușit cel puțin o dată o închidere din 9 săgeți într-un turneu oficial.

În precedentele două runde Ratajski a impresionat, reușind să-i învingă fără drept de apel atât pe Brendan Dolan, scor 10-4, cât și pe Luke Humphries, scor 11-5. Average-ul polonezului pentru primele două runde este de 100.69, înregistrând una dintre cele mai mari medii dintre cei opt protagoniști ai sferturilor de finală. Totodată, un element cheie al victoriilor obținute în tururile anterioare l-a reprezentat eficiența la închidere, având un procentaj de 48.84% la duble, iar cele 21 de leguri câștigate până acum au venit toate în cel mult 18 săgeți.

Callan Rydz: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V V

Callan Rydz este un englez în vârstă de 23 de ani, ocupantul poziției a 54-a în ierarhia mondială PDC. Rydz este unul dintre tinerii jucători cu potențial din circuit ce se regăsesc pe o pantă ascendentă, dar lipsa de experiență pe cele mai importante scene își spune cuvântul în aceste evenimente televizate. Menționez acest aspect întrucât în acele floor events, Rydz s-a descurcat destul de bine, reușind să câștige un titlu la început de sezon în Players Championship 2, însă el nu a reușit să transpună același nivel bun de joc și în turneele de anvergură. Per total pe parcursul sezonului, Rydz înregistrează cifre destul de bune, înregistrând o medie de 94.27 puncte pe meci și 0.24 aruncări de 180 de puncte reușite per leg, iar la această ediție de World Matchplay a înregistrat până acum o medie de doar 87.23 în cele două partide. Rydz este jucătorul cu cea mai slabă medie dintre toți cei opt protagoniști ai sferturilor de finală, average-ul său din prima rundă contra lui Glen Durant fiind, de asemenea, cel mai mic dintre toți jucătorii ce au avansat mai departe în turul secund.

Deși menționam de debutul bun de sezon al lui Rydz, forma de moment nu îl recomandă pentru o calificare în semifinale, în două din ultimele cinci turnee la care a participat fiind învins la zero, 7-0 de Peter Wright în semifinala Players Championship 16, respectiv 6-0 de mai slab clasatul Jason Lowe, în Players Championship 20

Pentru a ajunge în această fază, Rydz i-a învins pe Glen Durrant, scor 10-6, respectiv Rob Cross, scor 11-8

Callan Rydz se află la prima participare a carierei la World Matchplay

Statistica meciurilor directe Krzysztof Ratajski v Callan Rydz

Cei doi nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci oficial

Cote pentru Krzysztof Ratajski v Callan Rydz

Polonezul pornește cu statutul de favorit cert în acest sfert de finală din mai multe considerente, privind atât la forma de moment cât și la experiența superioară la cel mai înalt nivel, are cu siguranță prima șansă la calificarea în penultimul act. Pentru cei mai curajoși dintre dumneavoastră, puteți încerca un pariu pe victoria polonezului la cel puțin 5 leg-uri diferență, pentru o cotă de 2.35 oferită de casa de pariuri Superbet

Krzysztof Ratajski vs Callan Rydz Pont: Krzysztof Ratajski H1 (-2.5)

Krzysztof Ratajski este unul dintre jucătorii care au impresionat până acum la ediția din acest an de la World Matchplay. Al 13-lea jucător al lumii nu este neapărat o personalitate aparte cu un stil spectaculos de joc care să atragă privirile pe cele mai înalte scene ale dartsului mondial, însă eficiența de care a dat dovadă și nivelul excelent etalat în primele runde cu siguranță au tras semnale de alarmă pentru principalii favoriți. Polonezul i-a învins de o manieră confortabilă atât pe Brendan Dolan cât și pe Luke Humphries, doi adversari care se anunțau a fi periculoși, înregistrând o medie excelentă de 100.69 pe durata celor două runde. Această performanță vine mai degrabă ca o confirmare, Ratajski fiind unul dintre jucătorii constanți în turneele majore în ultimul an. De cealaltă parte, Callan Rydz se poate declara deja mulțumit cu ceea ce a reușit aici, calificându-se în sferturile de finală chiar la debutul său la World Matchplay. În precedentele două runde a avut norocul de a înfrunta adversari cu evoluții foarte modeste, în primul tur reușind să treacă de Glen Durrant cu un average de doar 82.04, cea mai mică medie dintre toți cei care au trecut mai departe în runda a doua, iar contra lui Cross a înregistrat din nou cifre modeste, cu 92.42 average, principala cheie a succesului fiind eficiența la închidere, având un procentaj impresionant de 78.57%, 11 duble reușite din 14 aruncări, comparativ cu doar 33.33% pentru Cross (8/24). Dacă englezul nu va reuși să-și ridice nivelul jocului și îi va oferi la fel de multe șanse lui Ratajski la duble, cu siguranță polonezul nu-l va ierta. Formatul de joc este încă un aspect ce-l avantajează pe Ratajski grație experienței sale superioare în astfel de turnee unde marja de eroare nu este la fel de mare precum într-un meci de tip best of 9/best of 11. Pronosticul meu merge pe un succes al lui Krzysztof Ratajski pentru o cotă de 1.72 oferită de casa de pariuri Superbet

Pont pariuri: Krzysztof Ratajski H1 (-2.5)

Miza: 10/10

Cota: 1.72

Adaugat de: Robert_Cristian

Status: Castigat

Robert_Cristian

Ponturi:

24

Castigate:

16

Pierdute:

8

Anulate:

0

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici